+7 oy
727 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
ben gorgusuz olarak goruyorum kahveni mahveni atarsinda meyvesine yemegine kadar da atilir mi bilemiyorum hamileyken bi yakinim atardi nasil aserirdim  sinir oluyorum oyuzden sizin fikirleriniz nelerdir

46 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Sürekli atan kişiler belli bir gün paylaşım yapmazlarsa kesin açlıktan öldüler sanıyorum
tarafından
ya ahahahhahahahahahshhshs
(4,932 puan) tarafından
Kahkaha attim
(3,276 puan) tarafından
Kim kız sürekli atanlar :D
tarafından
Cansu özele gel bacım sjjssjjsjs
(28,934 puan) tarafından
Snnsjsjjsj kim kız o sürekli atanlar
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Gormemis canım napsin yeni görünce reklam yapayim bari demistir 
tarafından
aynen buzamana kadar bikere paylasmamisimdir ben genelde kahve atiyorum onuda herkes iciyor
tarafından
Ben onu da atmiyorum ya :)
+2 oy
(1,353 puan) tarafından
Burda da var o tipler. Artık alıştım. Görgü ve bencillik diyorum başka bi şey demiyorum
tarafından
aynen oyle valla
+1 oy
(446 puan) tarafından
Her kesin kendi fikri..Sayğı duymak lazım..))
tarafından
evet kuzumda abartiyolar sabah aksamda yedigi atilirmi ya fhfhfhf
+1 oy
(28,934 puan) tarafından

Ben gerekli görmem doğruda bulmam yediğim içtiğim bende kalsın tarif istenir verilir ama şunu yedim bunu yiyorum sizde görün fln doğru değil kahve çay neyse onlar başka ama yemek fln her insanin evinde olmuyor bana çok zor gelir şahsen bende var karşımdaki de yok hele bide canı istediyse :( 

tarafından
aynen kuzum keske herkes anlayisli olsa
+1 oy
(402 puan) tarafından
Ben kahve bile atmam.onu bile bulamayanlar var.baba evinde fakir olanlar yapıyor yemek paylaşımı genelde.
tarafından
aynen aynenn
0 oy
tarafından
Ben atmam  atanada  saygı duyuyorum  
tarafından
dogrudur canim
0 oy
(8,588 puan) tarafından
Özgürdür insanoglu☺
tarafından
ozgurdur aynende ayip yani
0 oy
tarafından
Görgüsüz düşüncesiz
tarafından
evettt bencede
0 oy
(3,837 puan) tarafından
ben atmam asla. yapsam da demem. gecen bi tarif sordum onda bile kac kere dusundum. olan var olmayan var. insanlik hali bilinmez yani. ben elimden geldigince dikkat ederim yani soylemem dahi cogu zaman. ama herkes ben ya da sen degil. 
tarafından
aynen kuzum
0 oy
tarafından
Eskiden bende atardm taki hamile olana kdr hamile oldgm zmn birileri bşy paylasınca canım cekerdi bazen o yüzden hiç ondan beri asla atmıyorum
tarafından
ne guzel kuzum
tarafından
Hamıleyken bi akrabamız da hamileydi kadın kocasının aldogo eriği paylaşmışti diye sildim onu cunku bende erik aşeriyodum ve erik bulamamıstı eşim
tarafından
ya cok kotu olmus:/
tarafından
Evet o yuzden cok hassasım artık hiç atmam
(845 puan) tarafından
Geçen de bende paylasmislar canım çok istedi 1 hafta sonra bulup yedim marifet gibi daha ağaçların çoğunda çıkmadı ya bu mevsimde bulduk yazmış altına birde
tarafından
Mikroplar
0 oy
tarafından
Ben önceden bi kahve paylaşırdım.  Hamileyken doktor yasakladı içemedim öyle canım istedi ki o paylaşanlara çok canım sıkıldı artık onu da paylaşmıyorum 
tarafından
hadi kahve surekli paylasilan birseyde kuzum yedigin kebabi kahvaltindaki salamina kadar cekilirmi yani
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Sonradan görme diyorum ve çok saçma buluyorum ne yiyosan ye atmanın anlamı ne?
tarafından
kiz tanidigim sabah kahvaltisini atiyor tabak yapmis aksam yemegini atiyo kuruyemisini meyvesini pes dedim
(3,159 puan) tarafından
İşte diyorum ya kendini mutlu edecek başka bir şeyi yok galiba garibim yediklerini atınca bı halt yaptım zannediyo napsın gül geç bacım...
0 oy
tarafından
Görgüsüz diyorumm :))
tarafından
aynen oyle
0 oy
tarafından
Doğru bulmuyorum tabikii sonuçta hamile olan bir sürü kadın var canı çekebilir o an malzemesi yoktur yapamayabilir emziren var sütü çekebilir 
tarafından
aynen oylee su ekonomik durum zaten berbat alamayan vardir yani
tarafından
Kesinlikle
0 oy
(8,081 puan) tarafından
Ya ama söyle düşünelim allah aşkına alt tarafı bir kek veya alt tarafı bir sütlaç yani bunu hangi insan görmemiş olabilir ki görgüsüz diyebilelim☺
tarafından
yok kastim o degil sutlactir kektir kahvedir bisey diyemem yedigi kebaptan meyvesine kahvaltisindaki salama kadsr atan kisiler var
(8,081 puan) tarafından
Yok artık o kadar da ayıp ama ayrıca en iyi salam 10 tl hahahahha
(1,806 puan) tarafından
Yanlış anlamayin lütfen beni kek ve sütlaç alamayacak yapamayacak o kadar cok insan var ki sadece genellemeyin ben öyle insanlar gördüğüm için söylüyorum lütfen yanlış anlamayın
(8,081 puan) tarafından
Etrafında vardır belki canım ama ben burası için söyledim
(1,806 puan) tarafından
Bilmiorum.ki burada da zaman zaman dile getiriolar ama dogru yanlış  Allah bilir tabi
0 oy
tarafından
Görgüsüz diyorum 
tarafından
aynen oyle
0 oy
tarafından
Kimseye hiçbir şey denmiyor canım. Ben atmam ama atana da bir şey diyemem. Ben yapmıyorum diye yapana engel de olamam sinir de olamam vallahi. 
tarafından
dogeudur kuzum
tarafından
İnsanları değiştiremezsin ki okudum da yorumlarını benimde var çevremde öyle kahvaltıdan yediği kuruyemise kadar paylaşan ki maddi durumları da iyi yani ben alamam şahsen yediğini ettiğini ama tinlamamak gerekiyor çünkü onları da şeytan dolduruşa getiriyor vesveseyle Allah akıl fikir versin cümlesine inşallah
tarafından
amiiiiin canimm
0 oy
(845 puan) tarafından
Bende de var öyle insanlar öğlen ayrı akşam ayrı her yediğini paylaşıyor lar ama hiç mi usenmeden atıyorlar anlamadım eskiden besmele çekip otururduk yemeğe şimdi foto çekip başlıyorlar ben paylaşmiyorum kaynanamlar hamile olduğumu bile bile paylaşıyorlar canım istiyor görmemişler nolcak
tarafından
ayni durumu benee yasadim hamileydim karsimdakide hamileydi ama hergun atardi hamur isi kısır atmis bigun nasil aserdim ellimde malzeme agladim saatlerdir esimde yoktu ogun
0 oy
(124,476 puan) tarafından
ben hamileyken birlik yasiyodum esimin teyzeleri hergun bi yiyecek paylasiyolsrdi snr ben guzel bi yazi buldum paylastim anladilar bu seferde laf sokmaya basladilar durumdan durumlarina hep hamile ve aserenler bakmasin yazdilar bastim engeli hepsine 

kiz belcilada olmayan yiyecekleri paylasiyolardi vicdansizlar
tarafından
oha gercekten mi  nee utanmazlarmis
(124,476 puan) tarafından
kendimi parcalasam paylastiklari seyi belcikada bulup yiyemem haa yok bu ulkede baktik  laf sokuyolar bastim engeli en azindan gozum gormuyodu
tarafından
iyi yapmissin valla

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 214 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2801 (647 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
27 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensim ve prensesim (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 82 göst.
18 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,360 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
8 Ekim 2023 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,468 puan) tarafından soruldu

406,921 soru

12,211,430 cevap

36,787 kullanıcı

...