0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
6 aylık bebege duphalac kabız surubu verilir mi kızlar bilgisi olan yazarsa sevinirim ablamın oglu kabız olmus ek gıdadan

5 Cevaplar

+1 oy
(2,323 puan) tarafından
Doktor yazdıysa versin canım. Benim kızımda 5  6 aylıkken bi şurup verdi doktor prospektüste 1 yaşından önce kullanılamaz yazıyordu aile hekimine gidip gösterdim oda ver çocuğa dedi prospektüste öyle yazmasının sebebi insanlar kafasına göre alıp ölçüsünü bilmeden vermesinler diye demişti. Eğer doktoru yazdıysa o ölçüde versin ama yazmadıysa vermesin. 
tarafından
Canim aslında dogal surup ama doktor ver dememıs fitil vermıs fitil versin o zaman
-Reklam-
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Hayir 1 yaşından önce surup vermiyorlar 

(2,360 puan) tarafından
Yazik yavrum benim çok sancisi vardır simdi
tarafından
Gece uyanıyormus saat bası canım dedım sımdı yapacak lavamn olmaz mi nasıl sancı yapar kim bılır
(2,360 puan) tarafından
Aynen canim yapsin biraz acir ama sancisi gecer
tarafından
Insallah canım ınsallah cok sagol ❤️
(2,360 puan) tarafından
♡♡♡♡♡
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Ek gıda alan bebek canım doktora sormadan vermeyin. Her ilaç farklı dozda. Reçetesine bakın yazar zaten hangi yaşlardaki çocuklar kullanabilir diye. Onun yerine yediklerine zeytinyagı koyabilirsiniz ya da kayısı kaynatıp verebilirsiniz püre şeklindede
tarafından
Koymus kuzum ama kabız olmus
0 oy
tarafından
Bize 8 aylıkken vermişti ama çok az veriliyor
tarafından
Fitil vermıs canım buna
0 oy
tarafından
Biz o aylarda bebek için olan fitilden kullandık kabızdı oğlum O şekilde kalasını rahat yapmıştı
tarafından
Fitil vermıs canım ablama da ama halen tık yok

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 44 göst.
28 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emellllsdkkk (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 282 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 105 göst.
19 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (974 puan) tarafından soruldu

405,860 soru

12,163,800 cevap

36,614 kullanıcı

...