0 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kaynanam aradı bende kıyma için makina var içli köfte yapacaklar Lazımmış bende oyma makinesi hani hazır içli köfte makinesi varya ondan zannettim bana diyor yok vardı anneni ara sor neyse Tamam dedim kıyma makinesi olduğu anlaşıldı Onlarda onu demek istiyormuş dedim eltime gönderirim baksın kapattım mesele verme de değil gözüme gelmez veriyorum Zaten bana ikidebir sen bilmiyon diyor kullanmıyon ya bilmiyor diyor eltime yazdım bunu biliyorum siz hazır içli köfte oymasi istiyorsunuz zannettim evimdeki Eşyayı da mı bilemeyecem dedim  kızlar çok yalan ve işine geldikleri gibi davranıyorlar nasıl bir tavır yapmalıyım 

11 Cevaplar

0 oy
(140,562 puan) tarafından
hic bisiyini verme
(1 puan) tarafından
aramızda verme Meselesi yok aslında onlar bana verir herşeyi hatta içLi köfteydn de verir ama bilmiyorsun falan deyince alındım
-Reklam-
0 oy
(754 puan) tarafından
Mesafeni koymalisin bence ve paylaşma evindeki eşyayı
0 oy
tarafından

hiç bişeyimi layık görmem ben olsam verme kızzz bozulmuş de 

(1 puan) tarafından
aramızda sadece verme alma meselesi yok onlarda verir bende mesele bana bilmiyon falan dedi kendi anlatamıyor Halbuki
tarafından
Deseydin sen anlatabilsen ben anlarım da sen anlamıyon deyi
(1 puan) tarafından
eltime dedim evimdeki eşyayı Da mı bilmeyecm annen bana Farklı anlattı oda Annemde hata dedi
tarafından
İyi bari hatasını kabul etmiş buda bi gelişme
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Verme kız yaranamiyon madem boşver napcan
(1 puan) tarafından
verme Meselesi değil aama bilmiyorsun kullanmıyın ya diyr ben evlendiğnsen beri yemek yapıyorum hiç Bilmezdim belki ondan
(3,101 puan) tarafından
Ben bu elalemi anlamıyorum sanki kendi yaptıkları herşey 10 numara 5 yıldız oluyor takma kafana duymamazlıktan gel yoksa daha çok üstüne gelirler
0 oy
tarafından
Hiçbir şeyini verme madem sana öyle söylüyorlarsa Sen de ben bilmiyorum bilmediğim için de evimi alıp da kullanma şansım olmuyor dersin Yani onların lafını ona satarsın
(1 puan) tarafından
Ben ewlendkten sonrq yemek yapmasını Öğrendim ondan söylüyor heralde
tarafından
Olsun Ne var bunda sonucunda öğreniyorsun ananın karnında öğrenecek halin yok ya kızım
0 oy
(210 puan) tarafından
Verme boşver 
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Çocuk muamelesi yaptırma niye bilmiyomussub
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Ben olsam vermezdim madem geri gelmiyor vwrmeem de 
0 oy
tarafından
İçli köfte açma makinası nasıl bişey kuzum ise yariyo mu
0 oy
(894 puan) tarafından
Böyle tipler ağzınla da kuş tutsan kafalarında seni nasıl yerleştirsilerse öyle davranırlar. Hiç kendini ispatlamaya çalışma çünkü nato mermer nato kafa böylelerinde. Sadece canın sıkılmaması için daha az aynı ortamda bulunabilirsin. Mümkün ün olmuyorsa yer yer cevap vereceksin yer yer boşvereceksin
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Benim evimdeki eşyamı istese sinir olurdum vermezdim çünkü kaynanam evime çöp almadı herşeyimi annem aldı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 363 göst.
0 oy
13 cevap 634 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hayat devam ediyor (829 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 402 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 190 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Berat2021 (570 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,411 soru

23,620,504 cevap

306,779 kullanıcı

...