0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (684 puan) tarafından
Arkadaşlar evform 'u soran bir arkadaş olmuş güvenilir mi diye 1300 TL mi kaptırdım masa aldım onlar battı iflas bayrağını çekti konkordato ilan etti aman ha sakın almayın 

4 Cevaplar

+1 oy
(6,048 puan) tarafından

Bu sayfa ile görüşün hem yayın yaparlar belki de iade de yaparlar 

image

(684 puan) tarafından
Devlet bile bişey yapmadı ki kuzu ya
(6,048 puan) tarafından
Evet inan devletten çok sosyal medyada dolandırıcı diye anilmaktan korkuyorlar çünkü adları çıktıkça satışları düşüyor. O şekilde ses duyursaniz belki bı umut alabilirsiniz.
-Reklam-
0 oy
(843 puan) tarafından
Bizde masa aldık canım bin TL ye kargoya verilmedi iptal ettik 5 ay oldu paramız yatmadı şikayet ettik daha yatmadi yatmaz mi acaba iflas mi etmiş 
(684 puan) tarafından
Yatmaz kuzum bekleme dicem de Allahtan umut kesilmez ben kesmedim =) Du bakalım
(843 puan) tarafından
Az para da değil binlerce insan bu durumda yazık çok yazık millet kısa yoldan para kazanmayı bulmuş birde bu siteyi Hepsiburada gördüm öyle likle sipariş verdim ah inşallah düzelir ya
(684 puan) tarafından
İnşallah alırız kuzum bizim 1 yılı geçti ya bende üzüldüm haram olsun paramız
0 oy
(6,048 puan) tarafından
İflaslik bir durumları yok ki başından beri dolandırıcılar. Bundan bir buçuk iki sene önce de instagramda bol bol dolandırıcı diye adları geçiyordu. Bu dolandırıcı ifşa sayfalarında bol bol adı var. O zaman da parayı alıp ürün yollamiyorlardi. Şükür ki kaptirmadim ben.
(843 puan) tarafından
Bizim para yatmaz mi ki ya of kaç ay geçti gitti bin TL ne vicdansız lar mis of eşime de ben yönlendirmiş tim sayfayı
(6,048 puan) tarafından
Valla zor canım. İnstagramda 400bin küsur takipçili bir ifşa sayfası var orası çok paylaştı ama kimsenin parası iade olmadı diye hatırlıyorum şikayet edenlerin. Birde oraya başvur istersen en azından tekrar tekrar paylaşılır . O sayfanın ekran görüntüsünü buraya atayım ayri cevap olarak bakın orayla görüşün. Bazi sayfalar isimleri iyice yayilmasin diye mağduriyeti karşılıyorlar.
(843 puan) tarafından
Tamam canım baktim instadan
(684 puan) tarafından
Evet ya resmen dolandırıcı adamlar bizim gitti valla
0 oy
(120 puan) tarafından
Çok sağol canım benim tam sipariş verecektim almadım sen vesile oldun çok teşekkür ederim seninde mağduriyetin inşallah giderilir ya çok üzüldüm
(684 puan) tarafından
Bişey değil kuzum beşik alırsın hiç gelmez o yüzden çocuğuna harca o parayı

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 306 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Asmn1513 (120 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,194 soru

24,234,496 cevap

339,568 kullanıcı

...