0 oy
184 göst.
Aile kategorisinde (2,014 puan) tarafından
Anneler tecrübelerinize ihtiyacım var. Kızım 24 günlük doğduğundan beri sürekli emmek istiyor sürekli memede durmak istiyor. Anlıyorum senin kokuna ihtiyacı var diyeceksiniz ama göğüslerimin süt dolmasına müsade etmiyor. Haliyle bu sefer süt istediği gibi gelmiyor diye sinirleniyor ağlıyor.

Bütün arkadaşlarımın çocuklarını biliyorum hiç böyle memeye yapışık olanını görmedim. Her uyanık olduğunda sadece memede durmak istiyor başka hiç bi yerde durmuyor. 

Napacağım bilemiyorum nasıl biraz ara verdirtebilirim kendimi yetersiz hissediyorum o huysuzlandığında sütüm yetmiyor diye üzülüyorum. Bugün artık o kadar zorlandımki mecbur mama verdim öğlen 2 buçuktan 6ya kadar memede durmak istedi süt yok artık göğsümde. Çişli bezi çok şükür normal kakalı bezde çıkarıyor doymuyor ondan bu kadar emiyor desem onlarda sorun olması lazım.

Napacağım ben böyle 

11 Cevaplar

0 oy
(2,360 puan) tarafından

Birak emsin daha iyi daha çabuk toparlar 

(2,014 puan) tarafından
Ama sütüm gelmiyor bi yerden sonra canım, neler yiyip içiyom öğlene kadar güzel süt oluyo öğleden sonra yetmiyor artık
(2,360 puan) tarafından
Geliyordur merak etme damla damla da olsa o ona yeter
-Reklam-
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Ben de tecrubesizim ama acaba emzik mi verseniz? 
(2,014 puan) tarafından
Veriyorum canım ama illede memeyi istiyor
0 oy
tarafından
Benim bebegim de beni emzik niyetine kullaniyo o yuzden ben emzik siparis verdim insallah tutar
(2,014 puan) tarafından
Ben emziği doğduğu andan itibaren verdim çünkü çocuk doğdu doktorun bile ellerini emiyodu kontrolde öyle deli bişey :) ama artık ona bile kanmıyor
tarafından
Benim bebegim de ayni dolmasini beklemeden emmek istiyo mecbur veriyorum agliyo yoksa
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Canım bol bol emzirmessen tam tersi sütün kesilir birikmez
(3,100 puan) tarafından
Ki bitmez süt korkma çocuk emdikçe o gelir
(2,014 puan) tarafından
Evet çok sık emiyor ama dolmasına da müsade etmiyo ondan süt az geliyo diye ağlıyo bu seferde resmen kısır döngü gibi
(3,100 puan) tarafından
Kuzum çok rahatsız ediyorsa seni 6 numara sonda ile mama takviyesi yap hem memeden ayrılmaz hemde seni rahatlatır göğsünde yara olabilir sürekli emmeye devam ederse dediğin gibi çok emipte sütün birikmesine izin vermiyorsa o yüzden az geliyorsa doymayip isteyebilir bu yöntemi dene
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Çok normal canım benim kızımın kesintisiz 2 saat memede durduğunu bilirim birde yeni sezeryanliydim ağzından bir türlü çıkaramadım belim catliyordu nerdeyse o şekilde durmaktan ama geçecek sabırlı ol 2 ay nerdeyse o şekilde kalıyor ama bunaldiysan mama yerine emzik vermeyi dene belki oyalar onu biraz 
(2,014 puan) tarafından
Emziği veriyorum ama çocuk ona bile kanmıyor :) 5 dk sonra geri atıyor
(2,039 puan) tarafından
Alışır canım benim ısrarla dene ben emzik sevmediğim için kullanmadım ilk zamanlar da sağolsun annem yanımdaydı hep bebek mememde gezdim evin içinde :)
0 oy
tarafından
Emzik ver kuzum
0 oy
(402 puan) tarafından
İstediği meme değil de size yapışık olmaktır kendi de farkında değildir.doğum sırasında stres yaşayan bebeklerde daha çok görülüyor diye biliyorum.sling kullanmayı denemenizi öneririm
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Süt emdikçe gelir zaten canım bırak emsin demek ki sana çok ihtiyacı var. 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Emzik alıştır o şekilde senin canın kalmaz 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Selam canım tek değilsin 2 ay öyleydi sonra düzeliyo :) oğlum meme bağımlısı gece sık emmeye kalkar memede rahatlar memede oynar aklına gelebilecek her rahatlatıcı şeyi memede yapar ne memem varmış bee dedim hep :D 12 aylık oldu hala meme bağımlısı. O emsin emdikçe süt gelir memeler bebeğin ihtiyacı kadar süt üretir merak etme sen zaten ona şuan damla famla gelse bile yeter. (ne kadar çok meme demişim ya) :D 
(2,014 puan) tarafından
Gerçekten düzeliyo mu hep böyle gitcekmiş gibi
(25,224 puan) tarafından
Düzelir canım

İlgili bir soru bulunamadı

401,279 soru

12,009,701 cevap

36,198 kullanıcı

...