0 oy
1,212 göst.
Diğer kategorisinde (1,634 puan) tarafından
Doğumuna bir hafta geçti doğum yapalı birden bayıldı rahatsız oldu hastaneye kaldırdılar kanama gördü çok dokturlar yaşamasi mucize dedi kız çok kan kaybetti sonra kürtaj yaptilar yaklaşık 10 gün hastanede kaldı kız taburcu oldu ne kadar söylediyse Miley sikayetci  olsun doktura olmadı siz olsanız şikayetçi olurmusunuz ben olurdum ben dedim şikayet et sana bu dikkatsizliği yapmışsa başkasına da yapar

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olurdum kesinlikle eş içinde unutmak ne ya bebeği çıkardık eş vitaminli diyip içinde mi bıraktılar, bide eş kızın rahmine yapışabilirdi rahmi alınabilirdi
(1,634 puan) tarafından
Evet cnm olmadı neymiş acımış
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ne demek bebeğin eşini karnında unutmak ! :O 

Şikâyet ederdim başlarına yıkardım orayı 

(1,634 puan) tarafından
Vala bende cnm düşün sene o sezeryan açıdan sonra bide bu
tarafından
Neden şikayet etmedi ????
0 oy
tarafından
Tabiki şikayetçi olsun ya canından mı olacaktı yani gerçekten yazıklar olsun öyle.doktora da canımızdan korkup hastaneye gidemez olduk
(1,634 puan) tarafından
Evet cnm vala çok zor ben dedim ztn şikayet et
0 oy
(6,049 puan) tarafından
Değil şikayet etmek o hastaneyi başlarına yikarim.
(1,634 puan) tarafından
Evet cnm manyak ya acımış oysaki o doktur onun ölümüne sebep oluyordu
(6,049 puan) tarafından
Bir kaç ay önce belirtilerim başka idi ama eşim doktora ısrarla bana korona testi de yapmalarını istedi doktor da muayene etti haliyle korona olmadığım belliydi ama eşim korkmuştu hamileyim diye. Doktor kabul etmedi diye bile doktorla bagris cagris kavgaya tutuştular(doktor haklıydı tabiki) heleki böyle bir durum benim başıma gelse benden önce eşim hastaneyi ayağa kaldırır.
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Ben olsam olurdum dikkatli olsun başkasının da canını yakmasın diye 
(1,634 puan) tarafından
İşte cnm bende bunu dedim
0 oy
tarafından

Ayyy komsumda sezaryen oldu doktorlar pamukla makası unutmuştu :ninja:

(1,634 puan) tarafından
Yazikkk ya bunların yüzün de insanlar neler çekiyor
0 oy
(14,170 puan) tarafından
Dava açardim ben olsam 
(1,634 puan) tarafından
İşte cnm bende açardım vala
0 oy
(5,401 puan) tarafından
Tabiki şikayetçi olması  gerek. Nerde bu hangi hastane !? 
(1,634 puan) tarafından
Van cnm
0 oy
tarafından
Ay çok kötü bizim köyde de bir bayanın içinde makas unutmuşlar çok acı çekmiş garibim ya rahatsız biriydi bide 
(1,634 puan) tarafından
Yazikk ya cnm
(1,634 puan) tarafından
Evet cnm oluyor burda da oldu unuttular gene ameliyat ettiler hiç sasirmadim söylediğinde
(1,634 puan) tarafından
Evet cnm öyle oldu ufffff  nasıl ya
0 oy
(260 puan) tarafından
Benimde ikinci sezeryanim olacak inşallah böyle şeyler okuyunca ödüm kopuyor ya sürüm sürüm süründursun ya ölse o el kadar bebeye ne olacak ti
(1,634 puan) tarafından
İşte cnm 10 gün bebekten ayrı kalmış rahim senin başına getirmesin cnm hayırlısıyla kucağına al
(260 puan) tarafından
Amin cümlemizin inşallah yazık ya Van'da olmuş anladığım benimde ilk gebeligimde benimle aynı haftalarda komşum vardı eğitim araştırmaya gidiyordu sürekli yani öyle küçükte bir hastane de değil sabah kızıyla ekmek almış fırından geliyordu bende fırına gidiyordum nasılsın dedim iyi değilim eşimi bekliyoruz kahvaltı yapicaz o ara dedi bana da haber et dedim gitti son gitti birdaha ne karnındaki bebeği ne kendi geri gelmedi 25 gün önce ağrılarım var bebek hareket te etmiyor şikayetiyle gitti serum verip eve yolluyor doktorlar birdaha gidiyor yine iki ilaç yazıp eve yoluyor 3. Benim fırında karşılaştığım zaman gidiyor eşiyle küçük kızıyla bu sefer başka hastaneye bebek karnında ölmüş meğer bir aydır ölü bebeği taşıyor karnında hemen alıyorlar ama eşinin dediği daha arabada kusmaya başlamış sedyeye yatirdiklarinda kendi bakıyor ama sadece ağzını kipildatiyormus aradan üç yıl geçti hâlâ çıkmaz aklımdan gencecik öldü gitti doktor hatasından minnacık kızı annesiz kaldı babası köye kendi annesi babasına yolladi kız hasta olmuş yemeden içmeden kesilmiş gitti geri getirdi adam tesisatci sabah işe beraber gidip beraber geliyorlar hâlâ evlenmedi pazara kızıyla markete kızıyla ise kızıyla gidip geliyor ama annesiz olmuyor ben olsam rezil eder o doktorları şikayet ederim neden etmedi acaba
(11,012 puan) tarafından
Yaa içim parçalandı... Allah rahmet eylesin:(
0 oy
tarafından
Ölümden dönmüş susup oturmuş mu kul hakkı başka birşey değil verilmiş sadakasi varmış kurtulmuş başka birinin daha  başına gelse ya Allah korusun 
(1,634 puan) tarafından
Evet cnm ya dedi bilerek yapmamış falan ben sinirlandim ya sanki ne sakarlik yapsın sonuçta bir can üstünde çalışılıyor
tarafından
Hani parça kalsa tamam ama komple plasentayi unutmak Allah akıl versin
0 oy
(4,503 puan) tarafından
Bence olsun ya yengeminde doğum sırasında elektrikle ilgili bir sıkıntı falan olmuş kolunu yakmışlar ve yengeme söylememişler sonradan fark ediyor şikayetçi ol dedik olmadı hastane ücret almamış diye vazgeçti şikayetçi olmaktan korktukları için doğum ücretini almamışlar bizimkiler de yumuşadı hemen 
(1,634 puan) tarafından
Ohohhh cnm bunlar yaparda yaparlar
0 oy
tarafından
Olurdum tüm Türkiyeye de haberlere çıkardım insan hayatıyla oynamak bu kadar kolay mı
(1,634 puan) tarafından
İşte cnm o dokturda zavallı birinin karşısına çıktı ben onun yanında sezeryan olacaktım Allah tan yoktu başka sinin yanıda oldum
tarafından
Ayy aman aman inşallah bi daha böyle hata yapmaz
0 oy
tarafından
Bnmde başıma geldi cnm Ağustos da doğum yaptm normal eşiğini unuttular dikis attıkları yeri tekrar kestip diktiler antibiyotik vermeleri lazmmis veremediler .7bucuk ay oldu doğum yapalı dha bir ay önce anca kurtuldum enfeksiyondan . tekrar ameliyat oldm ve tesadüfen öğrendik eşimle parça kaldığını şikayet ettik ama bsy olmadi
(1,634 puan) tarafından
Ayy cnm yaa Allah ıslah etsin bunları
tarafından
Aynen cnm .oğlumu sağlık ocağına götürüldü kayıt için bnde gelcm dedim yolda kanamam başladı o asfalttan akan kanı görmen lazımdı . eşofmanim artık kanı ememiodu üstünden akiodu o şekilde fark ettiler tekrar acil ameliyata girdm 20dk sürdü yarı bayilttilar bir haftalık bebegmle 10gun yattım .dha yeni biraktm antibiyotik kullanmayi baş hekime ble soyledk hiç bsy olmadi
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Eşi unutan doktor da ne biliyim ben şikayetçi olurdum ne demek yani eşi unutmak öyle bi dünya yok 
(1,634 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Baskasinada yapar yazık ya nasil ölmemiş kiz
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Neyi bekliyor sikayet etsenizeeee
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Yok artık ya nasıl bir ihmaldir bu tabi ki şikayetçi olurum 
(1,634 puan) tarafından
Evet canım böyle işte
0 oy
tarafından
neden sikayet etmemis ki bir guxel tazminat bile alirdi belkide doktorla anlastilar yoksa kim olsa sikayet eder yani bilemedim
(1,634 puan) tarafından
Manyak acımış
tarafından
acimis mi eee olseydi ona kim aciyacakti hos o doktorun elinden diplomasini ilk hatasinda almazlar lakin sikayet etmeyince de o doktor dersini nasil alsin. sikayet edeceksinki hanesine bir eksi yazilsin sonra bir daha yapinca haa bu iki derler ona gore onlem alirlar yanii benee cok empatik dusunurum ama can bu bir kez veriliyor, ustelik burqda baskalarinin hakkina da girersin diye dusunuyorum sonucta ona bilmeden guvenip bu durumu yasayabilecek olanlar olabilir bence biraz da onlara acimali Allah korusun bir cocuk annesiz kalabilir
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Tabii ki sikayetci olsun kendinin verilmis sadakasi varmis ya birsey olsaydi o yavru anasiz kalacakdi , ya baska bir annenin karninda da unutursa ve daha kotu sonuçlar cikarsa , etsin canim oyle bi doktor gorev yapmamaliii 
(1,634 puan) tarafından
Evet canım çok haklısın

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 370 göst.
1 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
5 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (562 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 784 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu