0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar dün şalımı  yaparken yanlışlıkla iğne  yuttum. Dun endoskopi ile alındı. Igne ince bagirsak girisinde oldugu icin 2 defa norkoz vermişler 1 saat durmuşum  içerde. 2 gun emzirme dedi doktor. Ogluma mama aldik biberon emmeyi bilmiyor o yuzden şırınga ile verdim mamayi. Ama dun saat 12 den beri gece dahil sadece 4 defa çiş yaptı. Kakasini hic yapmadi. Metabolizması alışık değil kabiz olmasin diye mamalarına hep zeytin yağ koydum. Sizde mamaya alisik olmadigi içinmi az çiş yapmış doktora gotureyim mi bu arada oğlum 4 aylik

6 Cevaplar

0 oy
(1,615 puan) tarafından
Geçmiş olsun öncelikle mamaya alışık olmadığı için olmuştur içine sinmiyorsa götür doktora
tarafından
Teşekkür ederim canım biraz daha takip edeyim olmazsa götüreyim
(1,615 puan) tarafından
Su da içir ama sonuçta anne sütü değil su içmesi de gerekiyor
tarafından
Tamam canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Su ver canım mama alan bebekler su da içer
tarafından
Tamam canım teşekkürler
0 oy
tarafından
Mamadan sonra su ver dolapta onceden sagilmis sutun varsa onuda ver 
tarafından
Malesef keske sagip koysaydım hiç mama vermezdim ama akil edemedim işte
tarafından
Hmmm cok gecmis olsun cnm
0 oy
(5,401 puan) tarafından

Bir iki gün verdikten sonra doktora götür şimdi mamaya alışma evresinde. Bir daha da baş örtü yaparken ağzına iğne koyma:dizzy:

tarafından
Mamaya devam etmeyeceğim aksam emzireceğim bol bol su içiyorum narkozu atabileyim diye teşekkür ederjm canım
0 oy
(467 puan) tarafından
bıberonu deıs . bıraz bıraz su ver alısdır ya mamayı ıstemıyorsa mamayı deıs .boyle deısıkle yap
(467 puan) tarafından
bende kızıma 4aylıkkrn mama vermeye basladım
tarafından
Ben surekli vermeyecegim bugün aksam emzireceğim bol bol su iciyorum ki nakozu atabileyim diye
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım için rahat etmiyorsa götür doktor a
tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 568 göst.
27 Mayıs 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
20 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Lorkelorke (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 630 göst.
15 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 311 göst.
1 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ahmetmetenin annesi (65 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,348 soru

23,619,680 cevap

306,741 kullanıcı

...