0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok şükür sünnet olduk bitti 2 gun oldu ilk gun cok ağladı durmadı simdi daha iyi ama kızarıklık var krem sürüyoruz gunde 3 kez bardak koyamadım çıkarmak istedi durmadı bir numara büyük bez bağladım kac günde iyilesir tam olarak dikisler ne zaman düşer birde kesinlikle bir daha oglum olursa 40 çıkınca hemen sunnet yapicam cok korktu oğlum aglaya aglaya oldu korkudan 

6 Cevaplar

0 oy
(13,313 puan) tarafından
Tamam 3 haftada iyileşti bizimki kuzum 6 aylık oldu. Biz de bardak vs kapamadık bol bol kremledik. Bezini bağladık. Allah daha büyük mürvetlerini göstersin canım. 
tarafından
Aminnn allah razı olsun hemen iyilessin istiyorum stres oluyorum ne zaman gecer diye
-Reklam-
0 oy
(78 puan) tarafından
Geç yaptirmissin canım benim erkek kardeşim de küçük oldu 2 yaşında çocuk ağla ağla korktu terledi nasıl o günden beri hep sinirli korkak. Ben 3 aylıkken yaptırdım oğluma o yüzden. Valla iyileşir hemen inşallah ama çocuğun psikolojisini düşünmek lazım bize doktor 0-6 ay arası ve 5 yaş sonrası dedi. Sünnet için 
tarafından
Simdiki aklim olsa doğunca yapardim oglum bitti bitti diye ağladı rüyasında bile bitti diyo mahvoldu cocuk acidan cok korkusu mahvetti onu ya okadar pişmanım ki okadar yapmadigima
(78 puan) tarafından
Valla kardeşim gibi olmaz inşallah ya bizde çok pişman olduk o zaman bende küçüktüm bilmiyordum doktor para alma için hiç çocuğun psikolojisini düşünmüyor
0 oy
tarafından
Ben 2 aylıkken yaptırdım  1 haftada dikişler düştü 10 günde tam anlamiyla  iyileşti canım çok geçmiş olsun gözünüz aydın damatliğinı da görürsünüz inşallah 
tarafından
Amin allah razi olsun inşalalh hemen iyilesir bizimki de
tarafından
İnşallah  kuzum  çok hareket ettirmemeye çaliş
tarafından
Tamam sağolun
0 oy
(9,933 puan) tarafından
Bende 23 günlükken sünnet ettirdim maşallah 1 hafta iyileşti geçmiş olsun sizede
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Bidha küçükken yaptır ben 42 günlük yaptırdım 1 haftada iyileşti
0 oy
(594 puan) tarafından
Keşke yaptırmasaydınız :(( bende yaptırmadım suan 23 aylık ama cok korkucagından eminim. 6 yasında düşünüyorum
tarafından
Iyiki yaptırdım cok korktu evet ama 6 yasinda daha cok korkar bence herşeyi bileceke etraftan sünnetle ilgili seyler duyucak daha zor olur sanki en güzeli 2 3 aylikken yapmak bidaha oğlum olursa oyle yapicam kesinlikle 11 gün oldu sunnet olalı dikisler cogu dustu bile cok iyiyiz ilk gun cok zor oluyo ertesi gun oynayama basladi unuttu bile
(594 puan) tarafından
Yeni doğan sünneti en güzeli ama işte bizde yaptırmadım. Ama suan hayattta yaptıramam cok kıprak bir cocuk daha cok canı yanacak. Benm görümcem in oğlu 1 sınıf bitince oldu. Tabi ozaman içinde zor ama. Yine de acısını bilip yatar kalkmaz.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 225 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 195 göst.
0 oy
16 cevap 602 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gvrcnn (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.

408,491 soru