+1 oy
1,311 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yatagimdaki leke cikmiyo ya kan lekesi var sildim ama cikmiyo carsafin altinda beyaz yatak varya ona gecirilen seyden de var ama islemis mi anlamadim cikmiyo lekesi nasil cikarabilirim. Yakin zamanda tasinicam ve haliyle erkekler tasicak esyalari hemen cikarmam lazim.

6 Cevaplar

0 oy
(2,319 puan) tarafından
Tursille köpükle suyu öyle silmeyi dene canım. Alez çarşaf kullan yatağa geçirmez. 
tarafından
Anladmmm saol bebegm
(2,319 puan) tarafından
Rica ederim canım. Eğer çıkmazsa büyük bir parça penye bezi bul onunla yatağına kılıf dik hem yatağında kirlenmez. Annem yengemin yatağına koca bir kılıf dikmişti yataş kirlenmesin diye ☺️
tarafından
Valla inan hic beceremem oyle seyleri ama terzi filan yaparmi ki .
(2,319 puan) tarafından
O zaman şey yap amcamın gelini yengem den görüp gidip şu nevresim diken yerler varya orda diktirmişti aynısından.
tarafından
Hmm ya oyle yapcam cunki cikmiyo denedm ya da bi arkadas iki tarfindan carsaf gecir demis oyle yapcm saol kuzum
-Reklam-
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Bim bulaşık mak parlatıcısı ile sil
tarafından
Denedm cikmadi :((
(7,827 puan) tarafından
İlk başka şey denediğin için çıkmamış olabilir birde finish işe yaramıyor bim a101 inki çıkarıyor
tarafından
Anladm bende biminki iyi degil bardaklari bile parlatmiyo diye almayi birakmistim finish parlaticiyla yapmistm
(7,827 puan) tarafından
Leke çıkarıcı olarak evinde bulundur
Bak örnek olarak bu video izle dökünce bekletmene gerek yok
https://youtu.be/4XCSygToDC0
tarafından
Tamamdir saol cankm
0 oy
(128 puan) tarafından
Ay canm bende ayni durumdayim ilk gece leke deydi sildikce alalı bulali oldu ya cikmiyo 
tarafından
Evet evet demii ya sildikce daha beter oldu. Benm regl dan dolayi oldu. Siliyorum cikmiyo da anlamadim
(128 puan) tarafından
Aynen canm ya berbat duruyo taşinsam napacam bilmiyorm uzerini bi carsafla orteriz heralde sildikce işemiş gibi durdu yayildi ya
tarafından
Valla biri asperox onerdi sap sari oldu daha beter oldu :(
(128 puan) tarafından
Pembe leke cikarici var cok etkili denemedm ama deniycem  inslaah bu cikarir
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Ben geçen asperoxla sildim bembeyaz oldu valla
tarafından
Valla lekenin gecmesini birak daha beter oldu ya :( sap sari sildigim yerler
(3,102 puan) tarafından
Aaa kız niye öyle oldu cokmu sıktın olsa bendede öyle olurdu tüh ya
tarafından
Yok hatta direk yataga sıkmadım once su koydum legene icine de asperox sıktım sildim valla sari sari leke oldu. Sonra direk yataga sıktım ayni degisen bisey yok :/
(3,102 puan) tarafından
Allah Allah valla keşke böyle bı tavsiye vermeseydim ne bileyim benim yatağı bembeyaz yapmıştı
tarafından
Leke ye gore fark ediyo demkki kuzu
0 oy
tarafından
Yatak oyle çıplak taşınmaz ki pislik olur zaten eski lastik carsafin varsa gecir iki tarafindan benim yatagin kilifi var ben ona koydum
tarafından
Anladm cikmadi valla oyle yapcam mecbur
0 oy
tarafından
Aşkım sıcak su değdirme ve çamaşır makinesi deterjanı yada bulaşık deterjanı ile sil üzerine de diş macunu sık tekrar sıl
tarafından
Dis macunu mu hic duymadim deneyim bunuda. Soguk su ilé mi
tarafından
Evet sıcak su ile kurumuş kan yada kan lekesi silinmez bacım daha çok işler kumasa
tarafından
Anladmmm ben ilk sicak suyla sildim ondan isledj demekki
tarafından
Olabilir canm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 277 göst.
21 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde n.dy (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 646 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy