0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından
Arkadaşım dolaptan baharatlık sattı hepsini 3 kat ayrı ayrı pat pata sardı ekstra poşetledi ayrı ayrı ve koliye koyup üstüne kırılacak ürün dikkat yazısı yazdı kargoda paket üstüne bu yazıyı yazdılar mı bilinmiyor. Ama özellikle belirtti kırılacak ürün yazı koyun diye kapıya gelen kargocu tamam abla demiş sadece. Koydu mu bilinmiyor günah almıyım. Ve bu ürün parçalanmış kırılmış şekilde ulaşmış eline. Elime alıp yere atsam kırılmaz o derece sardım diyor çok üzgün şuan. Karşı taraf baya laf etmiş ama kız anlatamıyo derdini parayı geri yollarım sorun değil ama kadın beni suçlu biliyo diyo. Şimdi ne yapması lazım? 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Paketlemeden sonra fotoğrafını cekseymis keşke. Elinde kanıt olurdu. Şuan hiçbir şey yapamaz belki de kendi kırdı cirkefe yatıyor onu da bilemiyorum ama bu gibi durumlarda uyanık olmak gerekiyor. Paketledikten sonra kutulayinca vs hep fotograflanmali ürün 
(25,196 puan) tarafından
Evet ben öyle yapıyorum aslında onun da aklına gelmemiş işte böyle olacağı.
tarafından
Vallahi bacım kimden ne gelecek belli değil uyanık olmak lazım
-Reklam-
+1 oy
(51,965 puan) tarafından
tutanak tuttursaymis krske alan da kargocu birakip kaciyo resmen
(25,196 puan) tarafından
Günah almıyım ama bana pek kargoda kırılmış gibi gelmedi şahsen
(51,965 puan) tarafından
alan kisi neden kirsin ki parçaları baharatlık parçası mi
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Kutunun üstünde dikkat kirilir yapışkani yokmuydu sende görebilirsin onu 

Ne yapacan kadın emin sen emin para yarışı vs iade edip öyle helallesilebilir aslında versen hepsini bı dert ama karşı taraf almslasa oda ayrı bı dert bilemedim :/
(25,196 puan) tarafından
Kargocu şubede paketlemiş tamam demiş sadece. Oda çok kararsız şubeyi arıcak bakalım
(12,771 puan) tarafından
Şubede paketleme nasıl yapıyorlar ki paketleme satan kişi yapar o zaman satıcı sorumsuzluk yapmış biraz
(25,196 puan) tarafından
Yok kapıdan veriyorsun kurye çağırınca onlar şubeye götürüp ayarlıyolarmış. Satan kişi üzerinin yazısına kadar herşeyin yazdı onlara da ekstra koliye de yazmalarını söylemiş tamam abla demiş almış gitmiş. Benim eşim götürüyo mesela kargolarımı ben iyice paket yapıyorum sonra kargoya verirken ekstra koliye koyup üzerine kırmızı etiket yapıştırıyomuş kırılacak eşya diye büyük ihtimal bunlar yapmadı onu kargoda ordan oraya atıldı paket
(12,771 puan) tarafından
Valla burda ben hep ne kargoları isem öyle gitti cnm kutuya koymadılar poşet koyuyolar sadece belki oda öyle kutulamamislar dir
(25,196 puan) tarafından
Belki kargo firmasına göre değişiyordue ben mng ile yolluyorum hep kutuya koyuyorlarmış
0 oy
tarafından
Paketleme öncesi bir fotoğraf çekseydi ikna etmeside kolay olurdu 
(25,196 puan) tarafından
Evet aklına gelmemiş oda sadece pat patların resmi var onuda alan kişi yollamış açtıktan sonra kırık halini
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Malesef kırılacak ürüne krgoda sigorta yoktur bu gibi durumlarda zararı gönderen karşılıyor
(25,196 puan) tarafından
İşte kargonun hatası ama yapacak bişey yok artık

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 319 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde asminim09 (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
2 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Prensesimmmm (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
9 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
1 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Misafir.9 (29 puan) tarafından soruldu

411,716 soru

12,394,431 cevap

44,058 kullanıcı

Kategoriler

...