Canlarım hemen anlatıyorum nasıl verdiğimi :) :)
Sabah kahvaltıda 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (A101 de peynes marka süzme peynir var çok tuzlu değil ondan alıyorum o yüzden lezzetli de), 4 tane zeytin, 1 orta boy domates eğer çeri domates ise 4 tane, 1 tane salatalık, 1 tane haşlanmış yumurta, maydanoz bir tutam, 1-2 tane kahvaltılık sivri biber ve 2 dilim kepek ekmeği yiyorum.. Çayı şekersiz istediğim kadar içiyorum..
İkindi vaktinde 1 kupa form çay ve yarım avuç içi kadar kuruyemiş yiyorum (fındık, kaju, fıstık, Antep fıstığı, badem)
Akşam yemeğinde 100 gram az yağlı az tuzlu pilav ya da makarna, 100 gram da evde ne yemek varsa ondan yiyorum ama sulu yemekse eğer suyundan koymuyorum (kızartma olmayacak ama)
Gün aşırı leslie 3 mile yapıyorum sabah aç karnına.. Spordan önce 1 kupa içinde şeker, süt tozu ve süt olmayan sadece nescafe içiyorum yarım saat sonra spor yapıyorum.. Ama şöyle söyleyeyim benim vücudum biraz harekete alışkın o yüzden ben 3 mile i 1 hafta yapıp 4 mile e geçtim sonra ona da alıştım şuan 5 mile yapıyorum..
2 haftada bir tek öğünde olacak şekilde ödül günü yapıyorum.. Örnek veriyorum kahvaltıda normal kahvaltımı yapıp patates kızartması yiyorum ama akşam yemeğimi yine 100 gram 100 gram yiyorum.. Ya da kahvaltım yine aynı oluyor akşam yemeğimi biraz azaltarak 1 porsiyon tatlı yiyorum gibi..
Bir tane kür var onu yapıyorum: 1 tencereye 3 su bardağı su dolduruyorum içine 1 tane limonu kabuğu ile iyice yıkayıp halka halka doğradıktan sonra çekirdeklerini çıkarıyorum ve kaynayamaya bırakıyorum.. Kaynamanın 5.dakikasında serçe parmak büyüklüğünde taze zencefilin kabuğunu soyup halka halka doğrayıp tencereye atıyorum 2 dakika da bu şekilde kaynıyor (yani toplamda 7 dakika kaynamış oluyor süre çok önemli) sonra soğumaya bırakıyorum, soğuduğum zaman süzüp bir şişeye dolduruyorum.. Bunu kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 20 dakika önce 1 su bardağı kadar içiyorum..
Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz :)