0 oy
1,976 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Asla insanları giydiği yegidi gezdiği ile yargilamadim. İnsanlar beni ilgilendirmiyor hatta benim en iyi dostum siyah çarşaflı bekar biri. Buna rağmen bu muamelede resmen tiksindim. Bu resmi WhatsApp duruma attım. Komşum cevap yazmış. İki ay önce doğum yaptın utanmadinmi hadi onu geçtim 5 yaşında kızına ne dicen kocamiz oğlumuz var dedi.

Bende seninki koca da benimki süs biberi mi dedim. Kocana oğluna soyle gözlerine dikkat etsinler dedim. Allah için ya kime de göbeği açık da giyerim askılı da 

image

82 Cevaplar

0 oy
(7,627 puan) tarafından
 Bence gayet normal bir resim kiskandiysa zaar  ☺☺☺☺
tarafından
Ahh kendinin fiziği yemin ederim bana göre bin basar ama işte
(7,627 puan) tarafından
Sen ne güzel bak  söylüyorsun  işte fesatlık olunca ruhta beden  süper olsa ne olucsk ruhtur  güzelliği tescilleyen
-Reklam-
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Gayet de güzel olmuşsun kadın kadının düşmanı bu devirde zaten onun kocası oğlu ne bakıyor milletin durumuna çok rahatsız oluyorsa silsin numaranı benim kocam varsa başımda o izin veriyorsa kimseye b...yemek düşmez karışamazda illa acık olan namussuz diye birsey yok nr insanlar var kapalı olup her haltı yiyen 
tarafından
Sildim engelledim artık kocamada soylicem bu iki oldu
(1,108 puan) tarafından
Eğer ileri giderse söyle cnm kocana bi anda yalnış anlayabilir benim kocam kendi seçer kıyafetimi ip askılı bile alır ben seni koruyamam her an başında değilim der sen kendini koruycan kıyafetle şunla bunla namuslu olunmaz der hep asıl nsmussuzluk içinden gelirse yapılır der o yüzden takma kafana benim yengem kıyafetime karışmaya kalktı kocam ben daha ölmedim ben izin veriyorsam kimse karışamaz isterse bikini ile gezer dedi hiç sallama öyle fesat insanları
0 oy
tarafından
Bana çemkireceğine kocana oğluna terbiye ver  deseydin canım. Cahil kadın.
tarafından
Ay ne guzel laf :D ben sinirliyken aklıma bsi gelmiyor yaa gıcık oluyorum bu huyuma :D
0 oy
tarafından
Yok artik  hadlerini asmisligin  boylesi
tarafından
Valla aynen
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Ben olsam silerim o kadini hem bu resımde birşey yokkı bende kapalıyım bundan daha beterleri var senin resmin okadar masum kalır hem eşine ne netür varlık bunlar uyarmak istese bile bu dil çok ama çok yanliş 
tarafından
Aynen öyle o kadar haklısın ki. Uyarmış olsa başım gözüm üstüne ama bu yargılamak
0 oy
(135,906 puan) tarafından
oyle insandan komsu olmaz bas engeli dengesiz yaratiga
tarafından
Engelledim de sildim de valla
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Ay resmen tam dayaklık utanmaz ya sinir oldum aksam aksam
tarafından
Esime soylicem artık bende bıktım
0 oy
(14,759 puan) tarafından
Aklından geçse bile böyle birseyi ne cesaretle yazmış sana 
tarafından
Deli cesareti valla esime soylicem biktim
(14,759 puan) tarafından
Soyle canım dengesiz kadın
0 oy
(3,744 puan) tarafından

Benim giyimimde bir şey yok ama senin o bunlari düşünen beyninde bir şeyler var beyin yoksunu deseydin :angry:

Ayrıca kocan gözlerine sahip çıkamayacak kadar aciz ise git kocanın gözlerini kapattir deseydin 

tarafından
Aah ah sinile aklıma bsi gelmiyor benm :D
(3,744 puan) tarafından
Hep öyle zamanlarda gelmez zaten:)
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Kime ne ki istersen bi yerlerini açık at kime ne millete hsap mı vermek zorundaymışın bende kapalıyım ama herkes istediğini giyer gezeer kim nasıl raht ediyorsa onu yapar ve bu kiöseyı alakadar etmez 
tarafından
Aynen öyle valla ama anlatamıyorum anlamıyorlar
0 oy
tarafından

Cok.gereksiz bi mesaj atmis o kimki size bu sekilde bi mesaj atiyo ben insanlari anlamiyorm bende acigim sanki namussuzmuşuz gbi davraniyolar. Bacım resimde ne var demissin hemen söyleyim neşelen biraz güzel taş gbi bi fizik var şekermi şekerde bi cocuk var 

:) maaşallah size 

tarafından
Yaaaa çok teşekkür ederim :) mutlu oldum valla çok sağol :)
0 oy
(2,131 puan) tarafından
Ona neki bakmasin nevarki fotoda fesatlik kiskanclik der gecerim :)
tarafından
Keşke bende deseydim :D
(2,131 puan) tarafından
Hayirdir sana noluyo derdim neyini begwnmedin kiskandin diye bana denk gelmiyorki ah ah :)))
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Cahillik heryerde var burası bile öyle insanlarla dolu. İster kıçımı açarım ister çarşafa girerim kime ne Allah mi zannediyorlar kendilerini. 
tarafından
Aah bir anlasam
(1,793 puan) tarafından
Uzak dur böyle insanlardan her türlü pislik beklenir. Annemin komşusu vardı ben dizde etek giymisim diye laf söylemişti bir sürü anneme. Kendi kızları kapalıydı ama yemediği halt yoktu onlara sevap bana günah :)
tarafından
Onlar kapalı ya Allah affetti şimdi sanki
(1,793 puan) tarafından
İşte niyet önemli bu kadının niyeti pek temiz değil
0 oy
(454 puan) tarafından
Kiiz kiskanmis kesin maasallah nerde göbek bende kıskandım :) 
tarafından
Kendisi bana 10 basar çok güzel bir kadın. Ama ben kilo alamıyorum o ayrı :D sen harika bir kadınsin gönlün kocaman :)
(454 puan) tarafından
Yok bizde öyle fizik maasallah teşekkürler
0 oy
(940 puan) tarafından
Ayyy Ayyy ya komşunu sil numarasını pislik yobazlar 
tarafından
Engelledim sildim valla kurtuldum
(940 puan) tarafından
Bende kapalıyım ama açıklıkta mükemmmel insanlar tanıdım
Yani heleki fotoğrafında birşey de yok
0 oy
tarafından
Kiz ne var halinde normal giyinmissin işte 
tarafından
Bir anlasam
tarafından
Onun haddine değil s.icsaydin agzina
0 oy
(25,192 puan) tarafından
Ay edepsize bak hele kesin senin gibi fiziği ve tipi yoktur kıskançlığından kudurmuştur :D 
tarafından
Sana bsi diym mi onun fiziği bana bin basar çok güzel bir kadın ama artık gozumde çok çirkin :D
(25,192 puan) tarafından
Ne kadar güzel olursa olsun resmen kıskanmış bu :D
tarafından
Haha çatlasın o zman :D
0 oy
tarafından
Ay ben şok ne munasebet boyle bisey diyebilir ya hadi sen atmadin diyelim oglunun kocasinin gozunu mu baglayacak hic mi disari cikmiyolar hic mi kimseyi gormuyolar kiskanclik resmen hat safhada Allah akil fikir versin!!!
tarafından
Amin inşallahhhhh
0 oy
tarafından
Bence o komşun senin ne giydiğinden çok kocasının gözü kayar mı diye saydırmış sana bu lafları yoksa kimsenin ne giydiği kimseyi ilgilendirmez yani boş boş konuşmuş afedersin g.... t korkusu başa bela işte 
tarafından
Kocası da evlerden ırak. Gözler fildir fildir
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Ay kadına bak ya sınır oldum onane ***** mı ne
tarafından
Aynen valla

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 161 göst.
22 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde poyraz3307 (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 249 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 705 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,627 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 262 göst.

412,497 soru

12,419,122 cevap

45,144 kullanıcı

Kategoriler