0 oy
311 göst.
Aile kategorisinde (256 puan) tarafından
Nereleri temizlediniz ben yarin yapcam insallah sabahtan baslarim artik neler yaptiniz anlatin

18 Cevaplar

+1 oy
(2,323 puan) tarafından
Bugün serdim hepsini bitti. Ev boyandı halılar yıkandı banyo mutfak çamaşır suyu yapıldı tüm perdeler yataklar herşey yıkandı kışlıklar kaldırıldı. Tüm dolaplar iç dış temizlendi. Kapı pencere petekler mobilyalar komple silindi MAŞALLAH çiçek gibi oldu evim ❣️☺️☺️ ama 8  9 günü buldu çocukla ☺️
(256 puan) tarafından
Oo kuzum sen nelerbyapmşsn
(2,323 puan) tarafından
Allah razı olsun annemden inşaAllah Amin evi annem boyadı mecbur. Halıları da yıkamaya gönderdi biz o sırada hastanedeydik geldiğimde annem eve gitti mecbur bende giriştim çocukla günde bi odayı yapabildim hergün bir oda iyice temizledim fln öyle bitirdim heryeri bugünde salonu bitirip serdim çok şükür bitti ama ellerim fln hep çizilmiş çamaşır suyundan kurumuş ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mutfak dolaplarını sildim buz dolabinin içini  temizledim dışı kaldi balkonumu temizledim yarında evi süpürüp silicem obur gunde tuvaket banyoyu yikarim Allahin izniyle 
(256 puan) tarafından
Oh mis
0 oy
tarafından
Dip kose her yer temzılendı ve yıkandı sukur canım 
(256 puan) tarafından
Oh mis gibi
tarafından
Valla bende bittim ama canımn:)
(256 puan) tarafından
Daha bayrama kadar sürmezsin elini günlük temizligini yaparsin
tarafından
Gunluk de yetiyor valla canım maf ediyor oglum sagolsun
0 oy
(20,282 puan) tarafından
Bugün mutfak bitti dolap duvar yerler silindi gece kapıları silerim bebeler uyusunda inşallah duvarda silerim antreyi yarında halıları veririm kanepeleri yıkatırım süpürür siler çıkarım
(256 puan) tarafından
Maşallah kuzum bende yapcam yarn
(20,282 puan) tarafından
Hadi inşallah kolayca bitirriz valla halim kalmadı kız
(256 puan) tarafından
Dogrudur canm ama temizlik başka
0 oy
(1,498 puan) tarafından
Cokk şükür bitti :)
(256 puan) tarafından
Benm evm kucuk ondan 2 gunde biter
(1,498 puan) tarafından
Vala benim büyük calisiyom birde üç aylık yaramaz i yaramsz tatlis kızım var yapna. Kadr anm ağladı
(256 puan) tarafından
Olsu kuzum kimsede gelemiyor zaten
(1,498 puan) tarafından
Aynen öyle yaa hicbiseyin tadı kalmadı:(
0 oy
(940 puan) tarafından
1 aydır annemgildeyim eşim beni haftaya gelip alacak gelmeden önce evimi tertemiz ettim gidince pek isim olmaz
(256 puan) tarafından
Ben cok seviyorum biyere gitmeden evi temzlemeyi
0 oy
tarafından

Kızım sağolsun izin vermiyor hep kucakda olmak istiyor yarın eşim işe gitmeyecek bende temizlik yaparım 

1. Önce perdeleri yıkarım
  2. Halıları yıkarım
  3. Mutfak dolapları silerim
  4. Köşe bucak silerim 
  5. Bahçeyi güzel temizliycem ve saksıda çiçekler ekicem 
  6. Tualet banyo temizlerim 
  7. Balkon temizliycem 
  8. Yarın çoooooookk iş var çoooooook
(256 puan) tarafından
Evet benmde esim evde yarin ona guvenerek yapcam insallah
0 oy
tarafından
Temizim ama covit olmuştuk karantinamiz bitti ama halsizligim geçmedi daha o yüzden bayram sonuna kalacak burda kar yağıyor hava soğuk o yüzden halılarında veremeyecem yikamaya
(256 puan) tarafından
Gecms olsun kuzum
0 oy
(16,932 puan) tarafından
Bayrama yakın yapacam. 
0 oy
tarafından
Ben surekli yaptgim icin hic kirlenmiyo:))
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Kapıları silindi mutfak dolapları silindi perdeler yıkandı camları şuan değil 1 2 haftaya silerim çünkü hava yağmurlu badana boya bugün bitti yarın koltuklar yikanicak pazartesi halılar gelicek onları sericem ondan sonra da küçük işler kaliyo tuvalet banyoyu yıkarım havalar düzelince de camları silerim balkonları yıkarım 
0 oy
(50,954 puan) tarafından
ben temiz hatun degilim.yapmadim ☺️
0 oy
(2,530 puan) tarafından
3 aylığına annemlere gidiyorum ramazan veya bayram temizliği gibi bir derdim yok :)
0 oy
(608 puan) tarafından
Kocamı bekliyorum o yapacak temizliği :-) 
0 oy
tarafından
Gömme dolap vestiyer elbise dolabı makyaj masamı tv ünitemi sehpalarımı sildim evi yıkadım kışlk halıları kaldrdm onlrı 1 hfta sonra göndrcm yıkamaya koltuklrmı sildm tolet banyoyu yıkadm tabi onlrı hergn yıkıyorum balkonumu yıkadm böyle işte benm evm küçük olduğu için çok uğrştrmyr çok fazla eşyam da yok olanı temizledm bi buzdolabı kaldı bi mutfak dolaplarm kaldı oldr onlrıda pazrtsi yapcm inşlh
tarafından
Kışlık yazlık halılarınız ayrı mı? Bunu ilk kez duyuyorum çok imrendim şuan
tarafından
Kışlık halılarım kalın var 2 çift yazlık halılarımda 3 çift var ince olanlardan odalarıma seriyorum
tarafından
Çok iyi fikir ben de alacağım :)
tarafından
Bncede bari öyle kolay oluyor bana çok kolaylık sağlıyo
0 oy
tarafından
Valla bugün yaptım ama sadece supurdum sildim çünkü orucun son haftaları tasinicam o yüzden yapmak istemedim göze batanlari temizledim geçtim aslında dolapların içi felan çok kötü ama zaten bebem durmuyor kendime eziyet edemem
0 oy
(1,196 puan) tarafından
Başlamadımki hiç:))))))
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Ben kurbandan sonra yapicam canim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 283 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Elif6060 (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 504 göst.
0 oy
10 cevap 403 göst.
17 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 453 göst.
16 Nisan 2020 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,241 puan) tarafından soruldu

405,703 soru

12,157,264 cevap

36,595 kullanıcı

...