0 oy
154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (250 puan) tarafından
Ameliyat olmadan çözüm yolu var mıdır ne yapacağim :/ 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Çözümü yok cnm ameliyatı. Büyük bir şey değil karından 3 delik açılıyor. Ertesi gün taburcu sun doktorun ne derse onu uygyla biz annemde olmasin istedik ama safra kesesi intap yaptı. 20 gün intap dan yattı. Sonra ameliyat için çağırdılar.  Ameliyat sonrası eve yolladılar.  Vay cektiklerimize dedik yani

(250 puan) tarafından
Narkoz almak beni çok etkiliyor daha oncede baska operasyonlar geçirdim küçük bebeğim var 7 aylık daha ben sakinleştirebiliyorum bir tek onu şu anlik dr takip onerdi  3 ay sonra gitçem tkrar usg çektirip
tarafından
Daha çok yeni demekki cnm annemin ki çok büyümüştü. Ameliyat sırasina almistilar
(250 puan) tarafından
18 mm miş benimki ama bana dr dedi ki alsam bile taşı ağrın geçmeyebilir ağrının sebebi baska bisey olabilir dedi ne yapcağmi şaşirmiş durumdayım :(
-Reklam-
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Babamin da vardi doktorlar anlamadilar safra olduğunu..kac gun o ağrıyı cekti..en son baska bi doktor anladı ama çoktan iltihap kapmisti oyuzden acil ameliyata aldilar ve cok daha zor gecti..erken farkedilse ole olmicakti
(250 puan) tarafından
Hımm gecmis olsun çok kötü ağrısı var ya
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Esimindr var csnm tas bi kadinn kitabi varr orda bitkisel bir tedavi uyguladi esim ve suan agrilari gectii yaklasik 4 5 aydir yok. 
(250 puan) tarafından
Nasil bsiey uyguladınız bana da yardımcı olır musun?
(4,152 puan) tarafından
Valla canm istikrarr onelii olan biraz zor ama simdi oruc olucaz nasilsa uygulayabilirsiniz belkii. Esim hicbirsey yemedi sadece elma skti meyve suyu olarak onu icti yogurt ve sebze on gun karaciger temizlemesi mi ne die geciyor. Bide sari kantiran cicegi oluyo inu kaynatip icti zorlaaa ictii onu yapti hersegiyle agrilarindan kurtullu azcik meşekkatli bir tedavi bn kitaptan sayfasini atiyim kadinn adi aidin salih. Nettende arastirabilirsin
(250 puan) tarafından
Olur tesekkur ederim
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Malesef yok. Taşınız büyükse sizi birkaç ay daha götürebilir ama küçükse safra kesesi çıkışını tıkayıp daha da kötüye götürebilir. Kaç mm Taşınız var acaba 
(250 puan) tarafından
18 mm miş
0 oy
(43 puan) tarafından
Bende var canım doğum yaptım bebeğim 5 günlüktü sancim tuttu öyle böyle değildi hiç unutmam o günümü bebeğimi bile emziremiyordum bebeğim  5 günlükken gittim yatırdılar 15 gün tedavi gördüm safra kanalım falan çamurla tıkanmıştı taşlar kanala inmişti 14. Gün-de emar çekildim doktorum emarın raporlansın gel dedi ama ben gitmedim bebeğim daha küçük şimdi 9 gün sonra 4 aylık olacak 1 2 ay sonra gidip ameliyatımı olmayı düşünüyorum 
(250 puan) tarafından
Ya benim doğumum çok zor oldu önce saatlerce normale zorladılar daha sonra acil sezeryana alindim hastane de tedavi gördüm hep ağrım oldu doğumdandir diye düşündü dr lar vs ağrı kesici serumlarla atlattim 2 3 ay tekrar sürekli olunca geçen gittim genel cerrahiye yolladi taşim varmis
(43 puan) tarafından
Bende ağrı kesici serumlarla atlattım canım ama benimki çok kötü olmuştu ama doktorum mutlaka safranı aldırman lazım dedi bende bebeğim 6 7 aylık olunca gidecem Allahın izniyle senin bebeğin büyükmüş aslında sana tavsiyem git ol ameliyatını yoksa ilerler hani en azından ek gıda alabilir benimki daha 4 aylık bile olmadı 9 gün sonra olcak
(195 puan) tarafından
Ceylan büyük risk benim çocuğum 20 günlüktü ben ameliyatımı oldum bı gün sonra çıkardılar hastaneden beklersen daha kotu olabilir
0 oy
tarafından
Babaannemin delikler açıp taşları aldılar göbek delignden 3adet delik aciliyo
0 oy
(27 puan) tarafından
Bendede var ne yapacağımı bilmiyorum hamileyim de bakalım hayırlısı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 113 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Azrainci (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
26 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sirin__ (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 30 göst.
21 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ikra hafsa (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.
19 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde HASRETiM160121 (2,298 puan) tarafından soruldu

411,943 soru

12,401,411 cevap

44,440 kullanıcı

Kategoriler

...