0 oy
1,245 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hergün yeni bişey öğreniyorum kadının yaşı eşimden büyükmüş eşim 34 ben 29 benden tam 9 yaş büyük ben ne diyeyim şimdi buna ablanla mutlu ol diyeyim yada teyzenle kuzeniyle konuştum derya üzülme o bırakacak onu kadın zaten kart diyor bende ne istiyorsa yapsın benim kapıma birdaha gelmesin ben yokum onun hayatında dedim değermiydi ya bi kadın için bunları yapmaya değermiydi

27 Cevaplar

0 oy
(10,879 puan) tarafından
Canım her şeyi boşver canları cehenneme sen boşanınca o evden hiç gitme  düzenini bozma o pis.lik kocan çıksın evden 
-Reklam-
0 oy
(253 puan) tarafından
Onceki postlarinida okudum canim bosan gitsin pislik adam demekki kart kari seviyor inan mutlu olmayacak bunada emin ol sen hayatina bak 
0 oy
(11,937 puan) tarafından
Sıkma canını bacım herkes layık oldugunun yanına elbet bir gün doner. O sana layık degildi. Allah iyilerle çattırısın insallah
0 oy
(471 puan) tarafından
Layığını bulmuş sktret
0 oy
(3,114 puan) tarafından
Bir an önce boşan donuna kadar al. Kadının attığı mesajları vs silme kanıt olarak gösterirsin mahkemede. Birbirlerinin bokunu yesinler sonra. 
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Buruşuk seviyorsa demek ki
0 oy
(2,535 puan) tarafından
kayınvalidem ne dedi peki degermiydi deyince .. kadın buyuk duruyor evet bu iş guxeşlıge bakmıyor cnm ah keske öyle olsa karakterszlık bu ..Esin barısöaya yeltenmurmu

İlgili bir soru bulunamadı

413,578 soru

12,450,315 cevap

46,289 kullanıcı

Kategoriler

...