0 oy
746 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Sakarya dan gitmek istiyorum. Eşimede söyledim. Yapabilir miyim bilmiyorum. Herkes den herşey den uzaklaşmak istiyorum. Zorluğum olurmu acaba daha çok sitres yaparmiyim. 

13 Cevaplar

0 oy
(1,239 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Hic sıkıntı etme her yerde yiyecek ekmek vardir cok sukur bende herkesten uzak izmite tasindim gayet iyiz cok sukur maas olsun esimle aramiz tereddut etme 
tarafından
Umuttepe için hiç tereddüt etme cnm  doktorları çok ilgili ben Sakarya'dan geliyorum her hafta.
(1,239 puan) tarafından
Insallah randevu alabilirimde giderim en kisa zamanda kontrol zamanim da geliyor artik tesekkur ederim canim allah razi ollsun
tarafından
Cümlemizden cnm alamazsan yaz gidince rica ederiz istersen
(1,239 puan) tarafından
Tamam canım yarin bir arim ozel den mesaj atarim olmazsa sana
tarafından
Tamm cnm
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Imkanin varsa hiç durma benim imkanım olsa bende aynısı yapacam ama bende imkan yok
tarafından
İmkanım var cnm çok şükür teşekkür ederim cnm
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Gideceğim yere bağlı ama bence değişiklik iyi gelir 
tarafından
Teşekkür ederim cnm. Neresi olursa
0 oy
(880 puan) tarafından
Istanbul da yaşıyorduk pandemi nedeniyle eşimin çalıştığı yer kapandı turizmciydi bizim hep hayalimiz Antalya da yasamadikti tabi 5 yıl sonra falan ıssız kalınca gözü karartti gidiyoruz dedi buraya geldik şimdi 6 ay oldu tüm birikim bitti burada da iş olmadı bu 6 ay boyunca taşınmak yeme içme sıfırladık herşeyi keşke bu kadar acele etmeseydik diye çok söylenirim ama bi yönden de oğlumun sosyal hayatı için güzel oldu ama geçim zor işinizi sağlama almadan zor canım ya 
tarafından
Geçim sıkıntısıni dert etmiyorum cnm ben emekliyim. Birikimim var. Eşim iş bulana kadar idare ederiz.  Hakkınızda hayırlısı olsun
0 oy
(210 puan) tarafından
Planlayarak hareket ederseniz eger olur neden olmasin, biz ogretmeniz esimle bu 5. sehrimiz, 6. icin daha karar vermedik, tamamen istegimize bagli, her gittigin sehir farkli seyler katar sana, 
tarafından
Planlayarak olacak inşallah canım
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Büyük sehir dışında  güzel bi ilçeye  taşınmak  güzel olabilir aslinda imkan varsa
tarafından
Olabilir cnm teşekkür ederim
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Eşini bırakıp mı gitmek istiyorsu
(5,727 puan) tarafından
Yok başka bir yere beraber gitmek istiyorlar
tarafından
Hayır cnm eşim benim her şeyim onu bırakır mıyım.  Rabbimin en güzel hediye di eşim
(2,321 puan) tarafından
Allah bozmasın canım
tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
En güzelini yaparsın kimse kimseye şart değil yeter ki sen kendini iyi hisset mutlu ol hayatına odaklan Allah yardımcın olur zaten ♥️
tarafından
Amin canım İnşallah Allah razı olsun ❤️❤️
tarafından
Hepimizden razı olsun inşallah kuzum ♥️♥️
0 oy
(122,451 puan) tarafından
nereye gitcen ama kafanda bi il varmi gitmek ciddi bisi saglam butce ister gittigin yerde ev bulcan is bulcan yaa ne bilim en azindan tasinma bile cok masraf
tarafından
Bütçem var cnm eşim iş bulana kadar benim maaşım da var  aklıma izmit. Geldi doktorum orda doğumum da orda olacak
(122,451 puan) tarafından
ne bilim kiz hamileyken tasinma falan stres olur hayirlisi
tarafından
Kafam çok karışık cnm
0 oy
(5,373 puan) tarafından
Gel kız burdura :) 
(5,373 puan) tarafından
Nereye gitmeyi düşünüyon cidden rastgele mi kafanda var mı bi yer
tarafından
Cnm kafamda İzmit var niye dersen doktorum orda doğumum orda olacak diye ama gidince bı konusucaz doktorla nasip
(5,373 puan) tarafından
Hımm anladım kuzum hayırlısı olsun ya benim de hep muğla manisa tarafları hoşuma gidiyo atansam da gitsek diyom sıkıldım burdan hiç bşy yok bi de sıcağı çok seviyorum sıcak bi memleket olsun mümkünse şuan afedersin götümüzz donuyo hava buz gibi ya :D
tarafından
Şuan nerdesin cnm
(5,373 puan) tarafından
Burdur kuzum çoğu kişi bilmez küçük bi yer antalyay 2 saat ısparta yarım saat yaşaması kolay aslında iyi ama bi giyim mağazası bile yok lcw var sadece 3 5 küçük dükkan var iyice köy gibi oldu :) paran araban olcak burda yaşayıp antalya vs oralarda gezcen en iyisi :)
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Hep istedim ama cesaret edemedim hiç. Yani en azından şehir değişikliğini cesaret edemedim 
tarafından
Bende istiyorum inşallah hayırlısı
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Canım istanbulda yaşıyorum ama Çanakkale çok hoşuma gidiyor. Heryerini gezmedik ama şehitlerimiz var diye ayrı bir gurur benim için. Gidince içim hoş olur ilk defa gitmiş gibi etkilenirim. Senin düşündüğün biyer varmi
tarafından
Çanakkale muhteşem biyer ben gezmeye gidiyorum oraya

İzmit var cnm doktorum orda diye bakalım eşim.detayli konuşuruz dedu
(5,727 puan) tarafından
Hadi hayırlısı olur inşallah kuzum Rabbim yollarnizi açık etsin
0 oy
(3,836 puan) tarafından
zorlugu kadar guzelligi de vardir bence imkani olan istedigi yerde yasayabilmeli. ben isterdim esim de istiyor artik. ama imkanlarimiz el verir mi bilmiyorum. o kadar firsatlar geldi hepsini dusunmeden reddetti. 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 904 göst.
0 oy
27 cevap 898 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Bilmesen daha iyi (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 168 göst.
+1 oy
11 cevap 463 göst.

403,975 soru

12,102,183 cevap

36,418 kullanıcı

...