Birincisi esinle ayni eve girmeden ailesinin icine gelin gelmeden ne oldugunu anlaman cok zor nisanliyken ayda iki uc kez gordugun aile artik hep dibinde evinin icinde oluyo haftada bi gorustugun sevgilin yatagima kadar yaninda oluyo NEDEN EVLENDINIZ kadar sacma bi soru daha olamaz onceden fragman mi izletildi evlendikten sonraki hayatiniz diye de biz bile bile mi girdik bu filme?
Ikincisi cocuk konusu kaynanamla bi sorunum oldu yada esimle bi sorunum oldu oturdum hallettim zamanla unutulmaz asilmaz mi iyi seyler de olmaz mi arada ve insan hayatini birlestirdigi esten cocuk istemez yapmaz mi hemen bosanmak cozum mu gercekten ?
Ucuncusu bende esimden bi kez siddet gordum herkes bosada birakta olmeyi mi bekliyosunda falan dedi sabrettim ve ertesi gun pismandi hemde nasil bana sor gozlerinden okunuyordu hala ayni uzerimw titriyo simdi cok sukur atlattik anlastik gecti dilerim allahtan yasadigimi yada burdaki anlatan arkadaslarin yasadiklarini bi gun yasamazsin basina gelmedigi icin rahatsin esinle ailsiyle mukemmel anlasiyosundir evlilik oturmustur iki degil bes cocugun olur ama oyle seyler yasarsin yasatirlar ki bu yazini hatirlarsin bekara kari bosamak kolay derler