0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (3,528 puan) tarafından
Ya kızlar bi önceki postumdan aklımda kaldı, açlıktan kan olabilir diye doktorumuza resim attım ürik asit getir bi idrar tahlili yapalım dedi.

Sorum şu kızım 3 aylık gece uykusuna 12de geçiyor sabah 7.30a kadar hiç kalkmıyor maşallah süphanallah. Gece biberonla beslemeyi denedim huzursuz oluyor yemiyor bende bıraktım 7 saat birşey vermiyorum kilosu gayet iyi sizce uyandırmalımıyım, doktorumuz uyanmıyorsa sen uyandırıp besleme dedi ama aklıma takıldı 

2 Cevaplar

0 oy
(1,116 puan) tarafından
3 ay olmuş uyandırmanıza gerek yok. Gündüz uykuları ne durumda peki
(3,528 puan) tarafından
Gündüz de sabah 10 gibi uyuyor 12ye kadar tekrar 3 4 gibi uyuyor 6 7ye kadar sonra uyumuyor
Her zaman değil ama bazen akşam 9dan 10a kadar uyuyor
(1,116 puan) tarafından
Normal uykusu. Günde uyuması gereken saati uyuyor ne güzel geceleri deliksiz uyuyor. O günleri çok özledim 5. Aydan sonra kızımın uyku döngüsü değişti keşkem geceleri kesintisiz uyusa da bizde rahatlasak
(3,528 puan) tarafından
İnşallah uyur ya zor vallahi bizde yaklaşık 1 haftadır böyle uyuyor önce sürekli uyanıyordu gece 4den önce asla uyumazdı köye geldik köy havası yaradı kızıma inşallah bozulmaz
-Reklam-
0 oy
(2,090 puan) tarafından
Uyandırma uyusun ben o hatayı yaptım aman açtır aman uykuda yesin 

sonuç 17 aylık olacaz hala gece kalkar mamaya şimdide ben uyutmaya çalışıyorum :)
(3,528 puan) tarafından
Yaa kıyamam ☺️☺️
(2,090 puan) tarafından
Nasıl alisirsa öyle gidermiş gerçekten öyle :)

Şimdi gözünün içine bakarım kalkma bı yat oğlum diye :)
(3,528 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım, bizim doktor da kaldırma aç olsa kendi uyanır zaten diye de sabah idrarında kan gördüm kızlar da açlıktan olabilir yazınca korktum açıkcası ☺️
(2,090 puan) tarafından
Bence bı doktora götür canim belki idrar yolu enfeksiyonu vardır bı bakarlar yada bı kontrol ettirmiş olursun

İlgili bir soru bulunamadı

406,026 soru

12,171,690 cevap

36,640 kullanıcı

...