+1 oy
683 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Kocam diyor sen çok bisküvi yiyorsun alt başı günde iki paket biskolata bisküvisi varya günde iki kez kafa çayı yapiyom iciyom ne var yani parasındani gocunuyor yoksa ben kilo almiyim diye ki anlamadım kendisi 100 kilo halbusemmm çok dertliyim cokk:(

19 Cevaplar

+1 oy
(51,121 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
bende benimkine gicigim su siralar☺️
tarafından
Sen niye ikbosum;(
(51,121 puan) tarafından
sinir ediyo kac gundur ben kizginim surat asiyorum bendsn cok suratlı duruyo
tarafından
Öyledir bu erkekler yağ gibi üste çıkmak isterler hep
(51,121 puan) tarafından
dayak istiyorlar ☺️ sende sofrada ona ekmegi cok yiyosun de ☺️
tarafından
Birazdan yapamm hemen;D
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Oyle oluyo gunde 5 cikolata yiyorum . Ne olacak yani . 
tarafından
Yok benim iyiligim için diyormuş öküz
tarafından
Cogu zararli ama mutlu oluyoruz yiyince dayanamiyoruz kendine baksin 100 kg :) takma bosver daha cok ye hergun baska ye :D canim sunu bunu istiyo de
tarafından
Hahaa gıcıklık verim dimi
tarafından
Tabiki :))
+1 oy
tarafından
Valla bende yiyordum iki paket biskuvi zor oldu ama biraktim. Kilo alma problemin yoksa koliyke toptan al ucuza gelir bende ikram biskuvisini cok yiyordum kakaolu
tarafından
Biraktim 2 kilo verdim 1 ayda başlamam lazim
tarafından
Biskolatanin bisküvisi mi denryin birde
tarafından
Ay yok ben hic denemiyim zor biraktim
tarafından
Ay bırakamıyor um bnde ya nasıl biraktin
tarafından
Almayarak biraktim. Evde olsa yerim cunku
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Kizz yıldız boşver karşısina  geç çaya batira batira daha çok ye:D

tarafından
Kız yiyemiyom ahanda simsi üç tane yedim boğazıma dizildi ;(( birde snein iyiligin için diyor okuz
(44,928 puan) tarafından
Ahahaha yavv takılma arada benimkide der az ye az :D ama ben kilo aliyom ondan o öle dedikçe niyese daha çok yiyesim geliyo sjsjsjs
tarafından
Kız kilomda yok öyle kendiis 100 kilo vermesi lazım ama ben doyemiyom kırılır diye ya hoduk nolcak
0 oy
(2,029 puan) tarafından
kesinlikle çayın yanına bisküvi çok severim de ye içerim esin niye öyle dedi canım sorsaydin 
tarafından
Benim iyiligim için dmeis öküz ben bı ara abur cubur bırakmam dedim ama kilolu da değilim bırakamadım napim kendisinin zayıflaması lazım 100 kilo ben demiyorum ona öyle kırılır diye
(2,029 puan) tarafından
aman boşver  ye bol bol hiç takma eşimle sofra oturuyorum bir ekmek o bir ekmek ben yiyorum hiç çok ekmek yiyorsun demiyor dese yine yerim
tarafından
Bende yicem inadına gıcıklık olsun
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Parasında herhal benimki de bisküvi sevmez
tarafından
Bilmiyom senin iyiliğin için diyor ama
(1,633 puan) tarafından
Kız öyleyse öyledir da niye aklına takiyon
tarafından
Kız Allah için ne iyiliği kilo alınca beni begenmivek herhal o yüzden alammai istemiyor
0 oy
tarafından
Bence esin kilosu çok ya  seni kiskanmistir ondan Cok yiyon  demiştir takma afiyet olsun ye gitsin 
tarafından
Demi öyle de olabilir aslında aklıma gelmemisti
0 oy
(5,489 puan) tarafından
Bizimki de ilk evlendiğimizde para bırakmazdı çok abur cubur alıp yiyosun diye, ama bence biraz fazla gibi 2 paket, sağlık açısından 1 ideal gibi
tarafından
Alışkanlık yaptı valla birakibilsem bırakacak ama
(5,489 puan) tarafından
Gerçi haklısın bizim öküzler hamileyken bile yapardı, alırdı 8-10 çikolata haftasına biterdi arada kendi de yerdi. Sonra gelir bana laf ededi sürekli yiyosun diyo almadı para bırakmadı cimri herif bi süre. Şimdi batmıyor gözüne şükür de. Çok ağladım ama, şimdi de ne çabuk bitti bunlar diyecek diye her şeyi azar azar kullanıyorum
tarafından
Kiyamma sana ya aynen çok kırıcı oluyorlar farkında değiller
0 oy
(219 puan) tarafından
Herşeye neden karizmasına izin veriyorsunuz ama sorabilirsin neden diye bunun cevabıni merak ediyorum belki buskivi turu kilo aldiriyor kilo almanızı istemiyordu bazı erkekler kilolu kadınları sevmiyor 

Eşimde benim cips falan yemeni istemez diyo sağlıksız belki onun da bi açıklaması vardır kötü düşünüp bence moralinizi bozmayin
tarafından
Aynen bencede kilo almami istemiyor
0 oy
tarafından
Hergun 20 tl veriyor sigarasına az önce almak istediğim birseye gereksiz ya boşver dedi boğasim var benimde .  Para cebinden de çıkmicak ha doğum hediyesi diye para verdi kayınpederim ordan harcicaktim.
tarafından
Sigara alıyor sana gelince vermiyor ay sinir oluyor insna
0 oy
tarafından
Sadece kilo anlamında dememiştir ki sonuçta paketli ürün ve hadi arada olsa neyse de günde iki paket cidden fazlaymış. Bence eşinizin söylediğinde de art niyet aramayın sağlık açısından demiştir.
tarafından
Keşke birakilsem ama yavaş yavaş azaltcam çok seviyorum biskolatanin kini yiyorum sadece
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Piskövit pohali artık az ye Az aZzz :D

tarafından
;))) aynen kizz
0 oy
(3,159 puan) tarafından

Benim eşimde aksıne mesela çay filan içtiğimiz de ben daha çok kuruyemiş tarzı yiyorum eşimde arada  sende yesene bisküviden der :)

tarafından
Kız alışmışım sadece bir bisküvi var onu yiyorum biseyi beğendim mi takiuorim resmen sigara gibi bağımlılık yapıyor bende
(3,159 puan) tarafından
Sende eşin yokken ye canın istiyo demek napcan yemicende :)
0 oy
(20,329 puan) tarafından
Ayy üzülme ay boşver ye sen :))) 
tarafından
;))ahh aşkım yaa bana da hiç kıyamaz;D
(20,329 puan) tarafından
:)) kıyamam kıııız
tarafından
;*****
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Sağlıklı birşey değil ki günde iki bisküvi çok çok fazla meyve ye ondan iyidir
tarafından
Kız alışkanlık yapmış bnde sadec biskolatanin kini yiyorum deigerleirni yemem resmen sigara gibi bagimli olmusum
0 oy
tarafından
1 paket demiyorum bak 3-4 tanesi bile kac kalori ogrensen 1 paket bile yemezdin. 2 pakette fazla bence
tarafından
Bencede ama bağımlı olmusum sanırım
tarafından
Kiz biskuvi bagimlisini da sende görüyorummm ama azalt kuzum yani cidden bence fazla
0 oy
tarafından
İnadına ye bacım ahaha
tarafından
Aynen gicikligina yicemm;))
tarafından
Ye kız ye gitsin :)
0 oy
tarafından
Bende çok cips yiyorum diye söylenir ama ye gitsin :)))
tarafından
Kız bağımlı oluyor insna bir süre sonra ama
0 oy
(238 puan) tarafından
Belkı sağlığını düşünüyordur. Mesela benim eşim eve abur cubur aldırmaz ben alıncada kızar ama eminim saglıgım icin izin vermiyor hatta hosuma da gidiyo beni düşünmesi :) 
tarafından
Bende istemiyorum ama bagimlisi olmuşum resmen tek biskolata yiyom başka yemem ramazanda azaltmış olucak zaten inslalah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 377 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,326 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 186 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 92 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 380 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu

406,897 soru

12,209,882 cevap

36,783 kullanıcı

...