0 oy
102 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba hanımlar 3 ay önce spiral taktırdım geçen ay adet olmadan önce lekem gelmişti bir hafta önceden bu ay gelmedi normalde 4 5 gün var adet olmama normalmi sizce leke gelmemesi kaymış olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim

1 cevap

0 oy
(27 puan) tarafından
Öyle hemen kayacak bişey değil zaten spiral adet düzensizliği yapar diye biliyorum 
(2 puan) tarafından
Bende öyle duydum ama korkuyorum işte şuan geciktim olmam lazımdı olmadım hastaneyede gidemiyorum gebelik olur diyede endişeliyim
(27 puan) tarafından
Canım spiral gebelik önlemek için zaten korkma yani rahmin spirale alışmaya çalışıyo öyle düşün düzensizlikler olur tabiki
(2 puan) tarafından
Bide şuanda iki gündür sancım var bide belim ağrıyo ama halen olamadım umarım olurum insan ister istemez tedirgin oluyor hep duyuyoruz ya spiralden hamile kalınıyor diye benim 3 tane çocuğum var ondan korkuyorum canım
(27 puan) tarafından
Yok canım korkma allahın izniyle bişey olmaz
(2 puan) tarafından
Peki şuanda soğan kürü yapsam adetim gelirmi acaba merak ediyorum adetim çok geçmeden içsem bir faydası olurmu acaba canım bir bilgin varmı birde ramazanlıktayız sahurdan önce içsem bişey olurmu
(27 puan) tarafından
Soğan kürünü duymadım bir fikrim yok adet söktürücü için civan perçemi içebilirsin söktürür
(2 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim umarı adet olurum
(27 puan) tarafından
Oldun mı canım ne yaptın
(2 puan) tarafından
Evet canım oldum bittim bile ☺️ Ama bugün ilk defa ilişkiye girip duş aldıktan sonra lavaboya gittim biraz kan gelmiş şimdide ondan korkuyorum kaydımı acaba eşim ilişki sırasında bişey hissetmediğini söyledi acaba acile gitsem orada bakarlarmı kaymışmıdır bi bilgin varmı canım
(27 puan) tarafından
Kız yok o kadar panik olma :)) olursa allahtan zaten bunu dedim diyede korkma ama normaldir
(2 puan) tarafından
İnşallah canım yaaa ne bilim bide diyorlar ya çok çocuk yapanın rahimi genişlediği için spiralin düşmesi daha kolay oluyomuş e benimde üç tane çocuğum o yüzdende beklenmedik bişey olunca korkuyorum ☺️
(27 puan) tarafından
Her şey allahtan öyle bişey olursa da mucize bebek olur
(2 puan) tarafından
Yok canım ya Rabbim olmayanlara versin benim üç tanesi yeterde artar bile bi tanesini daha kaldıracak gücüm yok sinir hastası olurum yada tımarhanelik ☺️
(27 puan) tarafından
Amin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 194 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
16 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (270 puan) tarafından soruldu

408,304 soru

12,265,705 cevap

37,461 kullanıcı

Kategoriler

...