0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (978 puan) tarafından
.....  .  ...........

9 Cevaplar

+1 oy
(74 puan) tarafından
Yarın cnm......... Ö
-Reklam-
0 oy
tarafından
Degisiklik mı var yine .  Dünyadan bir haberim 20 gündür 
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Salı günü yapcak cumhurbaşkanı
0 oy
tarafından
Bi pazartesi diyorlar bi salı 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Bı degisiklikmi olcak
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Yarın diye biliyorum. Off şehirlerarası yasak gelirse yandım ben. Annem doğumuma gelecek salı günü. Biletini de aldım. Gelemezse ne yaparım bilmiyorum 
(880 puan) tarafından
Ay geçen yaz haziranda doğum yapmıştım o sıra şehirler arası yasak vardı son haftalar hep ağlamakla geçmişti ya gelemezse ya yasak kalkmazsa diye ama çok şükür kalkmıştı. Seyehat yasağı gelmez zira turizm sezonu açılıyor
(1,012 puan) tarafından
İnşallah dediginiz gibi olur dua edin ne olur benim icin. Kimsem yok burada bı de sezeryan olacak.
(880 puan) tarafından
Allahın izniyle gelir annen sen strese girme canım  bebeğini de sağlıkla kucağına al
(1,012 puan) tarafından
Allah razı olsun com teşekkür ederim
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Yarın akşama belli olur hepsi bakalım neler olcak
0 oy
(379 puan) tarafından
Vallah son duyuma göre yarın saat 7 yi bekliyorum haberleri ama cacık olmaz kalan sağlar bizimdir olacak bence AVM yada perakende mağazaları kapatmadan bu insanlar kiclarini kırıp oturmayacak evde bana kalsa marketlerinde sınırlı saat yapacak ve insanları sıra ile alınması lazım  içeride bellirli süre durulmalı ama kismede o Toto yok aynen devam olacak bence anca yemekleri küçük esnaftan cikartiyolar acısını ;(((( küçük esnafta trenyola girmiş komsiyon kargosu o su busu para kazanamıyor ki bizim burada bağlarbasinda ayakkabıcı kıza ayyakbj aldık geçen ay sordum tanidikti abi kapalı iken naptınız dedim anlattı trenyol kaziklamis onları kar etmeden neredeyse maliyetine satış yaptırmış dükkanın kirası çıkmadı diyor yazık çok üzüldüm o yüzden bu dev aç gözlü firmalara tepkiliyim kargo 8 TL demişler adamdan 23 TL kargo almışlar gel git iadesi busu elindeki malda erimiş gitmiş yazık dedim 
0 oy
tarafından
Kabine toplantısı salı günü o zaman yapacaklar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 193 göst.
14 Haziran 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 280 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 392 göst.