0 oy
959 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Evli ve utangaç birisiyim topluma giremiyorum hep yalnız kalmak evde kalmak istiyorum kaynanam herkes konuşuyor neden gelmiyorsun yanıma hep evdesin herkes konuşuyor zoruma gidiyor ama elimde de değil daha yeni evliyim bekarken de utangactim herkes hakkımda konuşuyor şimdi nasıl geçer utangaçlık acaba ????

25 Cevaplar

0 oy
(1,267 puan) tarafından
Valla ben bunu utangaçlık olarak görmüyorum ben de çoğu kişiyle muhabbet etmek istemem her gördüğüne selam verenlere de giptayla bakarım ama ben noo :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende senin gibiydim yeni evliyken utangaçtım kimseyle konuşamazdım. Ama zamanla insanları tanıyınca utangaçlığım geçti ama yabancı birisinden yine utanırım. Zamanla insanların içine karışınca insanları tanıyınca geçer:) 
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Öncelikle sevdiğin yanında daha rahat ettiğin insanlarla vakit geçirmeye calis. Bı de onaylanmak zorunda hissetme kendini. Sevdiğin gibi giyin sevdigin gibi davran. Kimseye beğendirmek zorunda değilsin ki. Biri seni eleştirdiğinde karşıdaki kişinin kusurlarına bak. Asla kimseyi kendinden üstün görme.  Emin ol o daha beter durumdadir. Kendini sevmeye alistiktan sonra özgüvenin daha çok yerine gelecektir o zaman zaten kimseyi duymazsin bile. Ama kendini eve kapatmak asosyallesmek çözüm değil. 
0 oy
(285 puan) tarafından
Utangaclik tamam olur ama evden hiç cikmicak kadar topluma girmick kadar çoksa yardım al bence 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,815 göst.
11 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 147 göst.
0 oy
8 cevap 289 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde neslihanemre (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 197 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Erceyl (379 puan) tarafından soruldu