+1 oy
123 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
9 aylık bebeğiniz  var mı

Varsa kaç saatte bir uyutuyorsunuz  ne kadar uyuo

Gece uykusuna kaçta  gecio

4 Cevaplar

0 oy
(759 puan) tarafından
Yeni 10 aylık oldu canim saat gece 1 de uyuyor sabah 10 kalkıyor bide saat gündüz 4 gibi uyuyor 7 de kalkiyir
tarafından
Kız gece  1 e kadar nasıl duruyo ;(
-Reklam-
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Başkan  9  9 bucuk gibi uyutuorum sabah 7 de dikilio tepeme 8 aylik olur mu
(1,806 puan) tarafından
Öyle bişey  evet :))
tarafından
Yapmio:(((
(1,806 puan) tarafından
Yapar canim aceleye gereknyok
tarafından
Yapmio:((( işte ne zamana kadar böyle olck
(1,806 puan) tarafından
Daha çok vakti var başkan  :))
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Akşam 8 buçuk 9da uyur sabah 8 dedimi gözler tavana dikiliyo uyaniyo yani
tarafından
Teşekkürler
0 oy
tarafından
8 buçuk aylık 

Gece 11  buçukta uyuyo 

Sabah 7 de uyaniyo 

10 da uyuyo 

11 de uyaniyo 

3 de uyuyo 

4 de uyaniyo 

7 de uyuyo 

8 de uyaniyo 

Artık gündüz uykusunu 2 ye düşürme vakti geldi  ama uykusu gelince durmuyo 
tarafından
Teşekkür ederim detaylı cevabınız icin
(9,625 puan) tarafından
Sana tavsiyem bi an önce 2ye düşür o zaman sende rahat edersin hemde uyku düzeni oluşunca uyku süreleri uzun uyanık süreleri de ayarlı olucagi için uykusu geldiğinde huysuzluk yapmaz benim 6. Ayından sonra 8e kadar anam ağladı 2 ay boyunca uykuyu unutmuştum artık sinirimden hergun agliyodum çok şükür oturttuk düzeni bende 3 buçuk aydır günde sadece 2 kere uyutuyorum 3. Uykusu gece uykusu oluyo eğer 3 kere uyuyup dördüncü de gece uykusuna yatarsa gece 11 12yi buluyo uyuması
tarafından
Öyle oluyor gerçekten.  Gece de hiç dalgın olmuyor bi çıt sesi olsa uyanıp ağlıyor tekrar uykuya zor dalıyor.  Yarın inşallah  uygulayacağım 2 gündüz uykusunu
(9,625 puan) tarafından
Eve canım işte belirsiz saatlerde uyudukları ümidin tam uykularını alamadıkları için en ufak sese uyaniyolar ben gündüz uykusuna yatirdiktan  sonra evi süpürsem bile uyanmiyo ama sabah 8 gibi mutlaka uyanması lazım ki dengeyi kurabilesin..bi kaç gün sense yorulursun ama emin ol çabalarına değer benim bunu düzene sokmam hemen hemen 1 ayımı aldi yılmıştım artık ama peşini bırakmadım şuan her uyumasinda 2şer saat rahat uyuyo yani günde toplam 4 saat uyuyo ama akşam erken yatiyo..duzelmeden önce sabah 5 6 da uyur öğlen 11de uyanırdı ve gün içinde hiç uyumazdı uyusa da taş catlasın 20 dakika uyurdu yarim saat bile olmazdı ama çok şükür başardım şuan ikinciye hamileyim o doğana kadar tamamen düzene oturmuş olması lazım yoksa ikisiyle mahvolurum
tarafından
Umarım biran evvel geçer bu süreç.  9 buçuğa kadar oyaladım 9 buruktu emzirdim yarim saat memede uyudu onu uyku saydı hala uyumadı.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 54 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 454 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,506 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.

403,748 soru

12,096,071 cevap

36,397 kullanıcı

...