0 oy
1,448 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (507 puan) tarafından

Kızlar ben öyle takı makı seven birisi değilim doğum günümde filanda bı kiyafettir evin eksigidir ihtiyaç varsa eşimle onu alırız yeter. İlk hamile olduğumu öğrendiğinde çeyrek bileklik almıştı eşim şimdi de doğum öncesi çok zor oluyor bebek de olacak diye kurutma makinesi aldı aslında bana kalırsa başka bişey istemiyorum zaten virüs var hastanede ziyaret olmayacak ama o da hastaneden taburcu olurken çiçeksiz olmaz nasıl bişey olsun bide hediye bul diyo. Daha önce birkaç defa okumuştum bilezik alınmış genelde ama ben takmıyorum düğündekileri bile aylarca araba alınana kadar hiç takmadım durdu kenarda :) Bide zaten daha önceki bebeğimizi kaybedince eşim adak adamıştı doğunca kurban kesecek inşallah yani yeterince masraf yaptı hiçbir şey istemiyorum diyorum ordakilere geldiğini görünce üzülürsün diyo sizce napiyim size ne alındı çiçek filan şart mı ki orda millete gelince üzülür müyüm cidden o psikolojiyle :D

50 Cevaplar

0 oy
(7,058 puan) tarafından
Doğum günüme bileklik almıştı ve doğum yapacağım gün arası çok yoktu bende ikisine de sayarım dedim ayrı bi hediye almadı birde bizi çıkartmaya gelince bebekli çiçek almıştı. Aldığı bileklik bekliyor öyle kullanamıyorum hem çocuk var hemde sevmiyorum düşer korkusu felan  :) onun yerine para verseydin başka birşey alırdım diyorum bazen 
(507 puan) tarafından
İşte bende o yüzden istemiyorum aslında başka ihtiyaç alınır diye
(7,058 puan) tarafından
Öyle gerçekten çiçek boş boş bekliyor :/ bilekliği takamıyorum şuan 2. Hamileyim Rabbim nasip eder telefon al iyice bozuldu dedim bakalım nolur ;D
-Reklam-
0 oy
(6,394 puan) tarafından
Bebekli leylekli bi çiçek yaptırmıştı üstüne de not yazmıştı halen durur çiçeğiö
(507 puan) tarafından
Bende öyle solmayacak bı çiçek isteyeyim bari
0 oy
(1,015 puan) tarafından

image

Esimin kızımın benim isimlerimiz yazıyor :)<3<3
(507 puan) tarafından
Çok sıkmış bende böyle isimli bişey olursa takarım galiba :)
(1,015 puan) tarafından
Takarsin bencede isimli kolye felanda olabilir :-)
0 oy
tarafından
Çiçeğim fanus icin de yapay orkideydi yükle sarmışlardı güzelde bir not yazdırmış eşim bir tanede canlı gül almıştı hediye alamadı maddi sıkıntıda olduğumuz için ama canı sağ olsun ") ben uzunca bir süredir isim yazılı kolye istiyorum sende belki seviyorsan öyle bir şey isteyebilirsin 
(507 puan) tarafından
Bende solmayacak teraryum gibi bı çiçeğe karar verdim canım hem saklarım hem çok masraf olmaz :)
tarafından
Aynen yapay olunca daha iyi oluyor saklanıyor anısı kalıyor aileden gelen çiçeklerin üstünde de oyuncak bebek vardı çıkartıp kızlarıma verdim oynuyorlar onlarla hatıra bunlar sizin doğumunuzda hediye geldi diyorum seviniyorlar ")
0 oy
(141 puan) tarafından
Inanki herşey gelip gecicide olsun hastanede herkese geliyor sanada bebek teraryumu alsın odasinda kullanirsin birde özel degilse diyer bebeginizi neden kaybettinizrabbim birdaha göstermesin saglikla hayirla kucaginiza alirsiniz inşallah
(507 puan) tarafından
Kalbi durmuştu canım 10 haftalıkken küçük de olsa insan etkileniyor işte ilk bebek de oluyor dediler testlerde bişey çıkmamıştı
(141 puan) tarafından
Benim ilk gebelik kalbi durmuştu aynn olabiliyor ama insan cok uzuluyor
0 oy
(613 puan) tarafından
Hiç bişey almadı eşim. Ben özel odadaydım kimseyi görmedim. Ama zaten narkozdan görecek kafada da değildim. :) Hoş görsem de umursazmadım. Adam zaten manen binlerce kez şükrettiğim biri. Ne aldığının önemi yok. Bikaç ay sonra kolye almıştı. Bi türlü beğenip alamamış doğum zamanı. Ama takılmamıştım zaten. Yapı yani takan biri değilsen takmasın. 
(507 puan) tarafından
Takmam aslında hayatımda hiç heveslenmedim öyle şeylere ama şu lohusa psikolojisi dedikleri şeye denk gelirsem içimde kalir mı bilemedim :D
0 oy
tarafından

Ben altından yanayım. Takmasam da severim.  Kenarda Birikim oluyor.   

Kızımda bilezik yaptı. 

Şimdi oğluma hamileyim.  Gebelik hediye si lirali kolye aldı 

Cinsiyet hediyesi. Yarım altın ve küpe aldı 

Doğum hediyesi olarak ev alsın istiyorum bastiriyorum. Bakalım. Nasip olurmu. Çünkü kirada olmuyor. Sıkıldım kendi evimizi yapacaktık ama belediyeden izin çıkmadı. Şimdi daireye yöneldim. Oraya vereceği parayla ev alalım

(507 puan) tarafından
Öyle bi imkanin varsa bastırmaya devam canım :) Çok şükür evimiz var ama ihtiyaç hiç bitmiyor tabi bende işe yarayacak şeyler olsun istiyorum ama ne olduğunu bulamadım daha
tarafından
İmkân var cnm inşallah arastiyoruz
0 oy
(56 puan) tarafından
Valla bizde çok varlıklı değiliz ama istiyorum Allahın izniyle sağlıkla gelsin bebeğmiz ama istiyorum yani özelde doğum istiyorum hastane odamı süslemesini istiyorum kızıma oda yapmak istiyorum kendime hediyesiz olmaz diyorum hemde altın birşey istiyorum eşimin alacağını bilmiyorum ama kayın babamla kayinvalidem almış tuğra kolye almışlar da haberim yokmuş gibi davranıyorum ama haberim var:) eşimde artık Allah kerim valla olursa yapar çok şey yapar sağolsun kısmet bakalım benim sitememle değil yani :)
(507 puan) tarafından
Bana eşimden başka alacak kimse yok canım kaynanamlar daha ben doğumdayken eşime neler aldirirlar kendilerine Allah bilir acıktık susadık bilmem ne diye 35 haftalık olduk daha çocuğa bir çorap almadılar
0 oy
(1,267 puan) tarafından

Nasıl yani doğum hediyesi neymiş :O

(507 puan) tarafından
Yaa bide öyle bişey varmış işte :))
0 oy
tarafından
Esime bişe alma dedim cnm zaten maddi sıkıntı var ama gene çiçek almış sağolsu
(5,724 puan) tarafından
Maşallah düşünmüş canim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canm
tarafından
Sağol kuzum cumlemizinkini ❣️❣️❣️
(507 puan) tarafından
Bizim de şükür sıkıntı yok başlarda çok sıkıntı çektik şimdi yine aynı olacak diye korkuyorum valla bir çiçek bile gereksiz geliyor aslında canım onun yerine bı ihtiyaç karşılanır diye
0 oy
tarafından
Çiçekten nefret eden bir insanım. Yazık günah yarm saat mutlu olcaz diye güzelim çiçekleri yolmak hiç hosuma gitmiyor. Ama illa çiçek istiyorsan saksılı bişi işte daha sonra da evde bakabilirsin
(507 puan) tarafından
Evde bakmayı hiç beceremiyorum canım ama şu teraryum gibi fanusta bişey düşündüm bakalim
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Şey mi dostum yine yangınlar yine ben.....

Hediye yüzü görmedim de
(507 puan) tarafından
Aynen öyle dostum :D Kız benimki de sonrasında içimde kalir da başına kalkarım diye korkudan görev edindi tutturdu şimdiden bul diye bende hiç supriz yüzü görmedim mesela :D
(5,481 puan) tarafından
Ben söyleye söyleye içine dert ettim, canıma değsin o kadar üzüldüm. İnsan 3+5 çikolata alır ne bileyim lohusa şerbeti hazırlasa bile çok hoşuma giderdi
(507 puan) tarafından
Bı dahakine ders olmustuur
0 oy
tarafından
Valla ben ozelde yaptim hic birsey istemedim esim tekerlekli sandalyeye loydu beni bebek kucagimda zavalli adan tek elle butun esyalari.tasidi bide bizi itti rezil bir sekilde taburcu oldum ne cicegi ne böceği gorecek durumum.yoktu. ama iatersen deger kaybetmeyecek bir şık bilezik aldır ileride evladin icin sakla
(507 puan) tarafından
Hiç takı sevmeyen biriyim canım ya saklamak yerine para kenarda kalsa daha iyi olur bence ama bebeğe künye düşündüm bakalım onu aldircam galiba
tarafından
Bende oyleyim alyansimi tek taşımı bile takmiyorum
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Doğum çiçeğim hayatımda hiç görmediğim mis kokan kusursuz bir çiçekti. Öyle bir çiçekti ki koklamaya bakmaya doyamadım... 
(5,724 puan) tarafından
Oy yerim seni can dostum
(25,196 puan) tarafından
Canım teyzemiz
(507 puan) tarafından
En güzeli odur eminim
0 oy
tarafından
Esım kızımda, ortasında bebekli cıcek yaptırmış uzerıne de not yazmıstı. Bı de altın ozel tasarım bileklik yaptırmıştı. Oglum da cıcek aldı altında ne istiyoraan onu alayım dedı ben karar veremedim henuz, kolyem kupem yuzuklerım hepsi var bısey bulamadım:) ozel hastaneye cok masraf etti zaten, dogumda lohusalıgımda bana cok iyi baktı daha ne isterim kı
(507 puan) tarafından
Aynen öyle valla canım destek çok önemli bende Cok masraf oluyor diye istemiyorum evlenirken çok zorlukla evlendik herşeyi kendimiz yaptık ilk yıl hep borç ödedik şimdi bebek de durumumuz düzelmişken herşey eksiksiz olsun istiyo ne desem kırmadı aldı yaptı o yüzden boyle hediye filan boşa masraf yapmak istemiyorum
tarafından
Evet cnm bızde oyle esyamızı herseyımızı ıdare ede ede yaptık, yeri geldi 20 senelik
esyayla oturdum tayın den dolayı ceyızımı goturemedım. Oyle boyle gectı gunler, sımdı cok sukur ıyıyız esı sabrımın karsılıgında elinden geleni yapıyor. Herseyden onemlısı de bana olan destegı cok guzel bısey annemden cok cok daha ıyı baktı bana dogumdan oncede sonrada hep yardımcı oldu duamı aldı Allah binlerce kez razı olsun esımden.
(507 puan) tarafından
Ne güzel canım ya inşallah bende doğumdan sonra da aynı desteği görürüm. En büyük derdimiz ailesi zaten onların konusu olmasa inan kavga bile etmiyoruz kesin o dönemde de canımdan bezdirecekler
tarafından
Esin bunun farkında olursa kimse bısey diyemez cnm. Ben kaynanamla oturuyorum 7 yıldır evlendıgımden beri, kocam bana destek oldukca catladı resmen. Esımde tek tek agzını payını verdi ben uykusuzum diye gece bebegı sallardı sut olsun diye geceleri ballı sut yapar ekmek arası yedirir, sabah kac cesıt kahvaltı hazırlar, ev isini kendisi gorur, gunduz bebege bakardı dinleneyim sut olsın dıye dus tan sonra sacımı tarar kkuruturdu. 15 kılo pekmez ıcırdı bana bu kıs... Masallah diyelim.. Kaynanam daha ben boyle koca gormedım diye diye kendini bitirirdı. Sonrada enıstesıyle kavga ederdi kızıma sen boyle bakmıyorsun diye.. Yanı hersey kocada bitiyor ben agzımı acıp tek kelime etmedim esım yerime fazlasıyla soyledı
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Eşimin durumu olsa altın çiçek herşayi alır da maalesef bisey alamıyor
(5,724 puan) tarafından
Olsun en azından bunu biliyorsun bu yüzden alamıyor diyorsun. Bazısının para yığınla ne düşünce var ne hediye ne sevgi.. Rabb'im mutluluğunuzu daim etsin
(507 puan) tarafından
Aynen arkadaşın dediği gibi alacağını bilmek de yeter canım bizde öyle zorluklarla evlendik ki herşeyi kendimiz yaptık evlendik ilk yıl bakkaldan ekmek alamiyorduk valla nakit paramız yok diye kredi kartiyla marketten almak zorunda kalıyorduk ikimizde haftasonlari bile çalıştık hep borç ödedik öyle zor günlerdi şimdi şükür düzelmişken eksiksiz olsun istiyo cabaliyo bana da hep bosa masraf gibi geliyo
(5,724 puan) tarafından
Kuzum önce huzur değil mi önemli olan.. ne parası olan insanlar gördüm ama iki muhabbet edemiyor.. Rabb'im ağız tadı versin inşallah
(507 puan) tarafından
Aynen öyle canım valla işten çıkıp yağmurda karda yürüye yürüye eve gelirdik otobüse bile para vermemek için binmezdik eşimin abisi önümüzden arabayla kornaya basıp selam verir geçerdi çok zoruna giderdi eşimin yorgunluktan bayılacak gibi olurduk eve gelince. Ama şimdi şükür rabbim yardım etti düzeldi herşey bizi arayıp utanmadan para istiyorlar evlerinin cocuklarinin eksiğini duyuruyorlar o günler geçti ama birbirimize destek olmasak belki de pes edip ayrılırdık
(5,724 puan) tarafından
Bak ne güzel zorlukta destek olmuşsunuz birbirine..ne mutlu size. Herkes zorluklardan geliyor biyerlere
0 oy
(4,851 puan) tarafından
Ben ne yapayım yani ne çiçek ne çikolata ne bı doğum hediyesi esin sana en azından sormuş o inceliği gostermis bana o bile sorulmadı 
(507 puan) tarafından
Benimki de herşeyi soruyo kız bu da kötü :D Hiç kendisi bulup supriz yapmaz şimdiden başladı doğum yaklasiyo bul bul diye bende size sorayım dediim
(4,851 puan) tarafından
İkinciye gebeyim yine hiç birşey beklemiyorum sormasını bırak bahçeden bı çiçek koparsa o bile benim için kıymete biner
0 oy
(350 puan) tarafından

image

böyle bişey cnm
(507 puan) tarafından
Genelde doğumda böyle geliyormuş canım bende bı çiçek dicem artık bakalım ne bulup getirirse :)
0 oy
tarafından

Doğum  hediyesi  bebek hediyeso  doğum günü hediyesi  evlilik sevgililer günü  ahahahaha 

Vallah ben hiç hediye almadim  o nasil oluyorki  hediye  ahahahah bana kimse hediye almi  vallah  ahahaha bir benmi doğuruyom  bir benmi  cocuga  bakıyom  bir benmi  iş  yapıyom  bana gelen  hediye  laflari  ahahahahaha 
(507 puan) tarafından
Evet bi ben yapıyom bide senin gibi odunu cekiyom de sende kız :D
0 oy
(7,791 puan) tarafından

Teraryum olabilir <3

(507 puan) tarafından
Evet canım o benim de hoşuma gitti:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 168 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 554 göst.
1 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde gamzeozbk58 (1,830 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 497 göst.
7 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 654 göst.
17 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (455 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,344 soru

23,619,645 cevap

306,739 kullanıcı

...