0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım 21 buçuk aylık. 1 aydır dikkatimi çekiyor çocuk doktoruna da randevu aldım ama burdaki tecrübeli annelere de sormak istedim.

Özel bölgesinde hafif tüyler var ama belirgin siyah siyah. Popo kısmında da aynı şekilde var siyah bı şekilde belli. Geçen bezini değiştirirken dikkatimi çekti popo kısmında da tüyler var seyrek ama daha uzun ve siyah bı şekilde. Şöyle ki kızımın omuzlari falan da biraz tüylü ☺️☺️ bende öyleyim vücudumda ki tuyle siyah siyah belirgin 

Kızımda ondan mi aceba böyle? Normal midir ki bu tüyler yoksa bir hormon bozukluğu vs gibi bişey mi vardır?

6 Cevaplar

+1 oy
(2,319 puan) tarafından
Benim kızım 17 aylık canım 9 aylıktan beri çok tüylü bende hiç tüy yok denecek kadar az ama babası çok kıllı ve esmer doktor esmer çocuklarda olur dedi baba tarafında da varsa normal dedi gönderdi 2 tane endokrine gittim ikiside öyle dedi. Sende mutlaka götür doktora ama sende varsa normal der.
tarafından
Bakalım bize ne dicekler inşallah kötü bişey degildir
(164,045 puan) tarafından
sibosum yaaa guldum
(2,319 puan) tarafından
Noldu Sevdoşum hep gül inşaAllah ☺️☺️
(164,045 puan) tarafından
babasi killi yazmissin ya ona guldum yaa
(2,319 puan) tarafından
Öyle kız ellerinin üstü bile kıllı hatta ☺️
-Reklam-
0 oy
(28,641 puan) tarafından
Benimde kafamı kurcalıyo bekliyim şurda :) 
tarafından
Bekle canım:)
0 oy
(7,615 puan) tarafından
Sana benzemiş demekki 
tarafından
Belki de :))
0 oy
tarafından
Benim kızında acayip tüylü böyle bişey görmedim :) bence çok tüylü oldukları için oluyır oralarda 
tarafından
Yalnız degilmisim demek :) çok kafamı kurcaliyor bu konu ya
tarafından
Sırtı varya tüy yuvası ne yedim ne içtim de bu kız böyle oldu :D
tarafından
Al benden de o kadar ya :))) tüylü bamyam bu kızım haa :D
0 oy
tarafından
Oğlumda 14 aylık güneşe doğru bakınca sarı sarı parlıyor bacaklarındakiler biraz daha koyu renk 
0 oy
(3,834 puan) tarafından

eşim biraz kıllı ve esmer :D ben esmer degilim cok beyaz da sayilmam da koyu kumral falanim heralde. kiziminda sirtinda genital bolgesinde cok az var. bende bi ara cok kafaya taktim. ama sanki ben bile zaman icinde kıllandım. belimde oldu gobegimde oldu. degisik bi durum bu yani. anlayamiyorum valla

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 176 göst.
+1 oy
2 cevap 192 göst.
0 oy
2 cevap 189 göst.
3 Mart 2025 Diğer kategorisinde Eminebbk (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (880 puan) tarafından soruldu

Kategoriler