0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (2,349 puan) tarafından
Sabah uyanınca mama içiyor bir buçuk saat sonra kahvaltı öğlen mama ikindine doğru yemek yiyor makarna vs akşam mama bizimle de yiyor ve uyuyor yeterlimi

4 Cevaplar

0 oy
(940 puan) tarafından
Şuan kizim 9.5 aylık ama burdayım:)))
(2,349 puan) tarafından
Allah bağışlasın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öğlen yemeği yok mu ? 3 ana 1 ara şeklinde olması lazım büyümüş 
(2,349 puan) tarafından
Canım erken kalkıyor mama içiyor sonra kahvaltı öğlen de yoğurt cici bebe vs veriyorum onu yazmayı unutmusum
tarafından
He tamam o zaman güzel besleniyor
(2,349 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(14,735 puan) tarafından
Sabah erken kalktigimiz için ilk mama sonra kahvaltı öğlen meyvedir yoğurt felan öğleden sonra çorba içiyor 1 gibi akşam üzeri yemek yiyor sonra eşim geliyor bizle geri yiyor sonra mama yiyip uyuyor 
(2,349 puan) tarafından
Bizde aynı boyle
tarafından
Meyve ne veriyorsunuz
(14,735 puan) tarafından
Elma armut genelde mevsim meyveleri portakal mandalina
0 oy
tarafından

10 aylik kizim emmiyo sabah 7.30 8 gibi kalkar devam sutunu icer 1  saat sonra kahvaltı yarim saat sonra devam sutu 1 saat oynar uyur. Kalkinca 1 kase corba 1 saat sonra yarim meyveye meyveli yoğurt yada sıkıp iciririm. 5 gibi 2.uykusundan kalkinca aksam yemeği yer bizle sonra uykudan önce yine devam sutu. Buna rağmen bazen doymuyo:ermm:

tarafından
Herseyle yiyo aslında.  Tost makinasinda zeytinyağlı kabak yapıyorum onu felan yoğurtla yer. Meyvenin keskin şekerini dengeliyo o yüzden meyveyi yogurtsuz vermemeye çalışıyorum zaten mecburen bebe bisküvisi veriyorum seker stoğu haddinden fazla oluyo :(
tarafından
Kiz meyvede sekerden nolucak ki yogurtlada tatsiz oluyor. Bak ne dicem kuymak yap cok guzel oluyor benim bebegim 10 ay 16 gunluk. Sonra patates tostu yap cok guzel oluyor
tarafından
Ya denerim hic denemedim canim. Sebzeli pankekler felan yapiyorum konyaliyim ben üniversite zamanlarımda Karadeniz'li arkadaşlar yapınca yerdim kuymak :) onun dışında bildiğimiz bisey degil
tarafından
Ben corumluyum :D benim hic alakam yok  tarid veriyim terayag iki kasik 1 bucuk kasik misir unu onu1 su bardagi su. Pankek ben birkere denedim olmadi
tarafından
Kuymakta peynir felan olmuyo mu oyle hatirladim ama ilk fırsatta denerim sagolasin. Pankekte aslinda bisey yok . Bi sebze haşlayıp suyuyla felan pure yapıyorum icine 1 yumurta biraz sut kıvam alacak kadar un ve tavada pisiriyosun.  Cok minicik tuz atabilirsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 74 göst.
10 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 63 göst.
0 oy
11 cevap 194 göst.
0 oy
6 cevap 114 göst.
6 Kasım 2023 Aile kategorisinde Kubra- (791 puan) tarafından soruldu

408,081 soru