Canım yaşadığın gayet normal şeyler sakin ol. Stres yaparsan süreci uzatabilirsin.. konuşan hep konuşuyor bugün süt icin yarin başka şeyler için uygunca şöyle kapatsinlar cenelerini.. önce mamadasen emzir arkadaşından ver ama şırınga yada kaşıkla. Yada eds var emzirme destek sistemleri netten bak Biberon kullanma seni hic emmez.. süt emdikçe artan birşey o su gibi olan sütte çok değerli..
A aaa. Canım ne o şak diye niagara şelaleai gibi sütün mü akması lazımmış??? Benim de ilk iki gün su gibi çıkıyordu sonra yavaş yavaş suyla karışık sarı süt geldi. Valla destek olacakken n3 yapıyolar. Allah'tan benim kaynanam gelmedi. Annem de geldi 6. Günde gitti. O zamandan beri bebişimle yalnızız. Kaldı ki ben sütüm var mı ypk mu hiç düşünmedim bakmadım bile. N3 zaman kımıldasa emzirdim gak dedi emzirdim guk dedi emzirdim. Ama maksimum yatım saat te bir emzirdim. Dr 2-3 saatte bir emzir diyo. Yok yani ben öyle yapamadım. Evet mideai küçücük ama sürekli de sindiriyor bi yqndan da kaka çiş yapıyo karın hemen boşalıyor.. 10 dk da bir 20 dakk da bir emzirdim. Evet uyumuyorum ama hiç zorlanmıyorum zaten uyuyabilen bi insan değildim. Allah uykusu ağır olan annelere güç kuvbet versin çok zor oluyordur eminim
Hayatım sen bakma onlara onlar zaten konusmak için gelmişler bu dünyaya benim de bebeğim kırkı dolacak yarn halaaaa süt problemi emme problemi yaşıyoruz olur yani böyle şeyler sıkma canını sen sütün var senin neden sütün olmasın bebeğin yedikce artacak yemezse gelmez zaten sen sürekli ugraş göğüslerinle masaj yap sağ emzir en önemlisi kaynananla anneni de hiçççççç takma kulak ardı eyle ben oyle yapıyorum sana da tavsiye ederm sen simdi lohusasın her seyi takarsn ama takma hakim ol kendine öyle daha rahat edersn amaaaannn de geç
3 gündür bu damlayi kullaniyrm baya faydasini gördüm. Sen sürekli emzir ama emzirme arkasindan kasikla 30 cc fln mama ver. Sarilik olmasn sütün inene kadar en azindan
1,492,834 soru
24,392,213 cevap
349,390 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın