Anneler benim bebem 2.5 yaşında ve naptıysam bi türlü düzeni yok istediği saatte uyuyor istediği saatte uyanıyor ne gece ne gündüz belli napcamı şaşırdım artık güzellikle davrandım yok kızdım yok bağırdım yok sabrım kalmadı artık siz nasıl bir tavır takınıyorsunuz nolur beni aydınlatın kendime söz veriyorum sinirlenmicem hem kendime zarar hem bebeğime bir de üstüne hamileyim kitaplar okuyorum kendimi bir türlü frenleyemiyorum . Bugün kendim bi karar aldım uyanınca çıkarıcam parka iyice yorulana kadar oynasın diye saat 2 gibi çıktık yanıma suyunu yemeğini aldım 3 saat hiç durmadan oynadı kum salıncak kaydırak çocuklarla koştur çok da mutlu oldu akşam serinliği çkmaya başladı ben de yoruldum zorla aldım eve ağladı bağırdı şimdi yorgunluktan yine yattı uyudu gece yine uyku yok bize çok yoruldum artık hamdolsun diyorum sağlığı yerinde insanlar hastalıklarla uğraşıuo o kadar bir ara kendime geliyorum ama o an uyku bastırınca ne yaptıgımı bilemiyorum mübarek ramazan gecesi dua edin bana çok üzğlüyorum bu duruma nankörlük etmekten isyandan Allahm muhafaza eylesin ve bebeğime de düzen kurmak nasip etsin biran önce :((