0 oy
1,405 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (125 puan) tarafından

Merhaba kızlar cok kötuyum ya. Bu gun doktoro gittim kac gundu sancı agrı usd usde geliyordu iki kere hastanede yattım cıkdı maddi durumunuz olmadığı için.  Bu gun gittim rahim ağzı 18mml dedi. 34 den 26 ya 26danda 18e dusmus serklajlıyım dikislerim aralanmıs korkulu dedi. Bana. Bende tutamadım kendimi agladım. 31 32 haftaya kimi döz dedi götururuz dedi. Ama ben suan 29 um. Ama ultrasonda 28 gösderiyor. Bir hafda geride fısdığım.  Ne yapayım 7 aylık doğarsa eyer yanı sezaryan olursam yasarmı benisim. Gunluk onsuzda kocamın 100 m  parası cıklyor iyne dernan şam derken. Kuvezinde gunun100 manat.  Ama beni dusunduren 7 aylık erkek bebekler kalmıyor coğu zaman cok  endiseıiyim.  Ya kalmazsa buraya kadar getirdim bir sey olursa ölurum ben neler yasadım bir ben bir Allah bilir 

Hakkınızı helal edin uzun oldu ama  uyuyamıyorum dusuncelrden..

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Korkma cnm allah dilerse 22 haftalık bebegi bile yaşatmış sınır 24 hafta korkma inde 32 haftalık doğum yaptım tosuncugum büyüdü 4 ay 5gunluk oldu bile sigartaniz yokmu neden küvez parasi alıyorlar oğlum 45 gün yattı sigorta karşıladı parayı bizden taleb etmediler birde mutlaka şöyle ciğer geliştirici iğne vursunlar çok geçmiş olsun kuzum korkma allah büyük 
(2,422 puan) tarafından
Bu eski bi post nenehi sağlıkla zamanında doğdu şükür 4 aylık  oldu bilee
tarafından
Aaaa neden böyel olmuş bugün eski postlar gündem de
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzenm 7 aylık doğmuş 26 sene önce hemde. 

O zamanın şartlarında bile küvezde kalmış ama azıcık.  Çıkmış. 

Kimisi 9 ayşık doğum yapıyor, gene küveze giriyorum. 

Demem o ki Allh ne derse O.. 

Sıkma canını.  Dertten büyük Allah var. 
(2,422 puan) tarafından
tarafından
:D asafahsjdk :D mlletle dalga geçtiğim başıma geldi :D  hahahhaha :D
(2,422 puan) tarafından
Yaaa sen dalga geçer sen öyle olur :DD hahhahh :DD
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Doktoruma sormuştum 27 haftada doğan bebekler yaşıyo dedi 26 haftalıkta olabilir tıbben böyle ama rabbimin işi kimse bilemez sen dua et İNŞAALLAH sağlıcakla alırsın bebişini kucağına 
(2,422 puan) tarafından
(10,885 puan) tarafından
Tarihine hiç bakmadım canım çok şükür kavuşmuş birazda büyütmüşsün bile❤❤❤❤❤❤❤
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Benim ilk oglum 32 haftalik dogdu canim hemde 1.600 gr di 10 gun kuvezde kaldi eve getirdik simdi 9 yasinda yasinda masallahi var sen bol bol dua et insallah hic bisi olmaz dogumunu tam tesekurlu bi hastanede yapmaya calis ozellikle yenidogan yogun bakim unitesi olan bi hastanede ve gece cocuk doktoru olan bir hastanede yapmani tavsiye ederim
(2,422 puan) tarafından
Eski post bebeği 4 aylık  oldu
(2,840 puan) tarafından
Ahahaha ben yeni farkettim
0 oy
(417 puan) tarafından
Biliyormusun evet yasiyor hatta konsustugum biri var 31 haftalik dogum yapti oglu 5 yaslarinda biseycigi yok
(2,422 puan) tarafından
Bi eski post bebeği doğdu buyudu
0 oy
(129 puan) tarafından
Canım  benim kanım 26 haftalık dogdu simdi 8  yasinda ben ise gecen yıl temmuz 31 de dogum yaptım 38 haftalık iki gün yasadı yani anlayacağın Rabbim dilesin yeterki kuru toprağa can veren o 
(2,422 puan) tarafından
Eski post bu bebeği doğdu büyüdü bile
(129 puan) tarafından
Hm iyi çok şükür o zaman
0 oy
tarafından
boyle stred yaparsan bebegin bebegin etkilenir yasar twbi canim yeterki rabbim ömür vermis olsun eltimin ikiz erkek bebekleri erken dogdu yasadi acilden giris yaptilar dogumda ucret odemediler ambulansla oldugu iicin. ama bastan para almak istedi ozel hastane ambulansla giris ysptik diye itiraz edince kaynim almadilar aklinizda olsun
(2,422 puan) tarafından
Bu eski post bebeği iyi büyüdü bile
tarafından
:) dikkat etmemisim tarihine iyi maşallah kaçıncı haftada dogduki
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Icini ferah tut Rabbim omur verdiyse yasar dua et hep. Kuvez suresi biraz uzun olur ama yaşar erken dogum yapan cok cok var. Ezan okunuyo Rabbim insallah acısını gostermez kucagina alirsin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 200 göst.
5 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sgb (2,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 328 göst.
0 oy
13 cevap 623 göst.
22 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,749 soru

24,006,652 cevap