0 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde (3,861 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ilk defa basima geldi valla eltim baska hesapla giriyo   admin sikayet ediluyoo 
notu ile kapatıldı: Şikayetini özelden yazın

3 Cevaplar

0 oy
(6,921 puan) tarafından
Anlamadim bacım ne diyon
(3,861 puan) tarafından
Birisi hemn sikayet etmis eltim baska hesapdan giriyo yok ayni kisi baska hesap acamazmismi ne  biride hemn  şikâyet  etmis
-Reklam-
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Şikayet edilmiyor hanfendi çift hesap yasak baştan eltimle kullanıyoruz diye belirtseniz sorun olmaz bakıldığı zaman aynı ip üstünden başka hesap olması yasaktır tutup bide şikayetlenmeniz ne kadar mantıklı admin veya ben soruyor isen ozelden iletişime geçin post açarak değil 
tarafından
Noldu çok merak ettim
(12,771 puan) tarafından
Bı hesap var baktım başka hesab yani fake gözüküyor ve düzgünce sordum eltimle kullanıyorum dedi bende admin baksın sistemim de sorun olabiliyor dedim baktı ve admin onlarla iletişime geçti zaten yani çok abartıp buyutulecek bı şey değil
(3,861 puan) tarafından
Sen admisin  peki herseyi yetistiryomusun olup biteni belirtmemmi gerek de eltim burada diye hesap farkli yaziyyoo
(12,771 puan) tarafından
Evet ben adminim her haltı da yetiştiriyorum günaha girmemek için admin baksın diye yönlendiriyorum direk  yargısız infaz yapıp hop diye de engelleye bilirim çift hesap gördüğüm an engelle diye belirtildi bana
Hem o hesap senle değil başkası ile birleşiyor sormamız cooook normal ve olması gereken her kes fake ve kafasına göre 2 3 hesap acar ise ne olur
Hem sorun senlik mi  hayır sana msj mi atıldı hayır o zaman sen üstüne vazife olmayan şey gelip sorgulama istersen eltin ile  konsuuyor isek kendini ifade edebilir hakaret edip laf ettiğimiz de yok!?
Bak eltin sana nasıl yetiştirmiş ise benimde sayfa yöneticisi yetiştirmem çok normal
(6,921 puan) tarafından
Post sahibi sana kötü bir haberim var oda admin yaveri :D engel atsa atarmis ama atmamış daha artizlik yapiyon kız :D
(12,771 puan) tarafından
Yav atmadım ki kıza insan ca sordum maruzatini belirtti dedim tmm admin baksın sistem bazen benim karışıyor anlattı tmm dedim admin yazmış bu kadar yani gelip bide bize kiziyo ben sormadan engellesem engellerim ama ben emin değilsem Admine diyorum ki bı bakın günahını almayım diye
(942 puan) tarafından
Ben bilirim acısını ;)))
(12,771 puan) tarafından
Heh bak ark biliyo :D nasıl emin oldum Admine bile demedim hatta tartıştık bile :D  kız adını da bilmiyom mazur gör sjsjsj
tarafından
Valla admin ve yanciladina Allah sabır versin
(942 puan) tarafından
Hahaha aynen Nesrin adım :))
(12,771 puan) tarafından
Uuu Nesrin gardasim bende azo memnun oldum
(942 puan) tarafından
Bunları özelden konuşsak :)))
(12,771 puan) tarafından
Konuşalım bebişim 7 24 yazabilirsin
(942 puan) tarafından
Oğluşum uyudu bende uyuyorum iyi geceler Allah'a emanet olun mucuk