0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (1,154 puan) tarafından
Olan var mı kızlar yada bilen ne gibi sorunlar olabilir

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende rahim tersliği var kadınsal bir çok sıkıntıya yol açıyor açıkçası gebe kalmak zor oluyor adet çok sancılı geçiyor normal doğum zor oluyor ki ben hiç yapamadım normal doğum bu gibi sıkıntılara neden olabiliyo
tarafından
Doğum anına kadar hiç belli olmuyor aslında son an da vajinal muayene ile anlaşılıyor rahim ağzı yerinde mi değil mi eğer yerindeyse normal doğuma devam ediyorlar ama değilse tabiki sezaryen büyük kızımda suyum gelerek gittim doğuma rahim ağzı denk gelmediği için açılma ilerlemiyor suni deneyip rahmi cekelim dediler ama suyunun rengi yeşile dönünce acil sezaryene aldı doktor doğum kontrol için spirale gittim rahim sürekli kaydığı için taksakda düşecek dedi ebe oda olmadı
(1,154 puan) tarafından
Anladım canım sağolasın benimde ters acaaba ssvd düşünmesem mi diye sordum zaten zor birde bu eklendi sanırım hiç denemicem ...
tarafından
Yani fizyolojik yakın buna el verişini uzaktan uzağa bir şey diyemem canım doktorun en doğru kararı verir birde ssvd destekleyen çok nadir doktor var üstüne bir de ters rahim sorunu olunca açılma istediği gibi ilerlemezse sadece şancı çektiğinle kalabilirsin şahsen tüm doğumlarım öyle geçti çünkü ") kuru sancı çekip oradan hop sezaryen e şuan ne kadarlık gebesin
(1,154 puan) tarafından
Doktorla görüştüm ben iki dopum arasında 28 ay olcak kısa bir süre ve ben ilkinde sancı açılma vs hiç bişey olmadna direk sezeryan oldum catı muayenesinde aıkıntı yaşamıştım. Zaten yapım elverişli değil ama yinede denemek o sancıyı hissetmek istiyordum. Doktor şuan net biley soylemedi 34. Hftadan sonra belli olur dedi ama eğer sezeryan olacaksam ilk gebeliğimde gittpim doktora devam edicem ona güveniyoehm o konuda. Ssvd yapan farklı bir doktor. 34 e kadar en azından kendim netleşmem lazım. Annem falan hiç desteklemiyor zaten ama bir anne olarak en azından o sancıları tatmak istiyordum
tarafından
Son ana kadar bekle o zaman canım sezaryen günü alıp gidip doğuracam diye değilde normal doğumu bekler gibi bekle sancin nişanın ya da suyun gelirse git doğuma o zaman zaten ebe muayenede normal doğuma el verisli yakın var devam edelim derse devam edersin yoksa mecbur sezaryene alırlar hakkin da hayırlısı olsun inşallah canım benim Rabbim kolay doğum nasip etsin
-Reklam-
0 oy
(15,188 puan) tarafından
Bende hamile kaldiktan sonra rahmimin ters oldugunu oğrenmiştim. Adet sancilarimin çok siddetli olması dışında bir sıkıntı olmadı bende. 
(1,154 puan) tarafından
Doğum yptınız mı
(15,188 puan) tarafından
2 yil oldu canim yapalı.
(1,154 puan) tarafından
Normal mi oldu sezeryan mı
(15,188 puan) tarafından
Normal dogum yaptim.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
31 Ocak 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu