0 oy
154 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (695 puan) tarafından
Kızlar pazardan beri hastanede eşim hava veriyorlar bugün burnundaki maskenin altında balon gibi bişey takmışlar hastanede kalıpta takılan varsa bilir. Neden takıldı niye takarlar bileniniz var mı Allah rızası için hala zorluk çekiyo çokta düzelme yok iyice ben düşmeye başladım..

2 Cevaplar

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Canım bilgim yok ama ciğerlerine hava gitsin diyedir o daha etkili sonuç alsınlar diye.. Rabb'im yardim etsin inşallah. Şifa versin çok geçmiş olsun 
(695 puan) tarafından
Bilmiyorum valla şaştım kaldım inşallah yarabbim dedim iyice kötüye gidiyosa Allah korusun
(5,725 puan) tarafından
Aklına kötü şey getirme. Daha önce bır kronik hastalığı varmiydi
(695 puan) tarafından
Yok çok şükür ne sigara alkol sağlıklı çokta aktif dağ bayır yayla yürüyen adam ama bugün 9.gun iyileşme yok
(5,725 puan) tarafından
Canım annemlerin köyünde bir abi yirmi gün tedavi gördü benim dayımın gelini akrabamiz Corona olmuş ambulans hastaneye götürdü o da tedavi gördü iki hafta kadar evde devam edicek kolay değil kuzum gecicek
(695 puan) tarafından
İnşallah canım Allah herkese şifa versin
(5,725 puan) tarafından
Amin amin canım
-Reklam-
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Canım eşin nasıl oldu şimdi iyi mi
(695 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım şükür ateşi düştü ağrısı sancısı kalmadı nefeste güçlük çekiyo ciğerlere indiği için simfi onun için tedavi görüyor
(2,246 puan) tarafından
Anan öyle olsun o da zamanla düzelir allahın izniyle rabbim şifa versin aklımdan çıkmadı rabbim size bağışlasın
(695 puan) tarafından
Allah razı olsun şükür az kaldı inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,485,412 soru

24,288,309 cevap

343,171 kullanıcı

...