0 oy
202 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (88 puan) tarafından
Merhaba kizlaaar daha önce post açmıştım asla doymuyorum ve bu yüzden kontrolsüz kilo alıyorum diye. 25 haftalik gebeyim kendimi frenlemem lazm böyle beslenmemem lazm seker falan da cikmadi niye boyle bilmiyorum ama müsli varya hani su tahıllı gevrekler onlardan yesem sabahlari kilo almadan doymus olurmym ne diyosnz :(

5 Cevaplar

0 oy
(1,267 puan) tarafından
Kilo verirsin canım çok tok tutuyor
(88 puan) tarafından
Hemen gidip aliyorm simdi . Sütle mi yesem güzel olur yogurtla mi
(1,267 puan) tarafından
Ben sütle seviyorum canım ama değişiklik olsun diye bazen yoğurtla yiyebilirsin hem de çok besleyici bir öğün oluyor
-Reklam-
0 oy
(410 puan) tarafından
Bende basladim hic istahim yok yani canim hep guzel seyler istiyor ekmek arasi muslin de aldim cok faydaliymis tadini begenmedim zorla yiyorum ama midemde yer etmiyor asure de yiyebilirsin oda cok faydali 
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Onun yerine yulaf ezmesi al canimm
(88 puan) tarafından
O sade hic guzel olmaz ki :(
(5,727 puan) tarafından
Evdeki kuru meyvelerden koyabilirsin kuru üzüm kayısı ceviz muz az da bal yani hepsni dönüşümlü. Musli yine daha katkılı
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Kuzum karnındaki senden besleniyor önemli olan senin doğman değil onun beslenmesi yapma öyle şeyler canımsın bebeğin günahına girme kilo alacağım diye 
(88 puan) tarafından
Bebegi ac birakmiyorm ki sadece normal bi insandan cook cok fazla yiyorm o yuzden cozum ariyorm bu kadar yemekte zararli bence
(2,479 puan) tarafından
O zaman öyle şeyler yiyeceğine boş bol meyve sebze ye yoğurt ye hareket et sürekli  bak ben kendimden örnek vereyim ilk şuan 7 aylığım 3 ay kilo almadım ondan sonra bir almaya başladım 58 buçuktan 72 kiloya çıktım baktım böyle 80’ı göreceğim hem doğumum kolay geçsin diye hemde kilo alımımım dursun diye hamilelerin yapacağı egzersizlerden yapmaya başladım daha fazla haraket etmeye başladım 2 hafta oldu tartılıyorum sürekli hala yarım kilo dahi almadım yapmasaydım böyle en az haftada yarım kilo alıyordum hem kaslarımda güçlenecek böylelikle
(88 puan) tarafından
Bende surekli yuruyorm her yedgmden sonra 30 dk yuruyorm günlük on bin adimi geciyo asla hareketsiz deglm. 25 haftaligm 5 kilo almsm
(2,479 puan) tarafından
E daha ne canım boşver kiloyu kafana takma doğumda  6-7 kilo veriyorsun zaten
0 oy
tarafından
Bende onları yedikçe yiyesim geliyor ya 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 3,028 göst.
23 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 161 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Oglumbirtanem (263 puan) tarafından soruldu