0 oy
477 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından
..........

28 Cevaplar

+1 oy
(44,603 puan) tarafından
Suyunu az koy.         
(74 puan) tarafından
Oyle yaptim bakalim nasil olacak
-Reklam-
0 oy
(1,981 puan) tarafından
Suyunu az koy çok kaynat ama bi gün durunca güzel olur kuru fasulye 
0 oy
(94 puan) tarafından
Salçasını fazla koyabilirsin
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Normal pişirince kıvamlı oluyor ki zaten 
0 oy
(2,375 puan) tarafından

Çok kaynayınca suyu cekiliyor özü çıkıyor zaten 

0 oy
tarafından
Toz biber at ve kapagi acik pisir cok su koyma
(74 puan) tarafından
Oyle yaptim inslh bu sefer tutar
0 oy
(5,721 puan) tarafından
Suyunu bir anda boca etmeyin fasulyenin kıvamına göre suyu koyarsınız
0 oy
(2,722 puan) tarafından
Sabahtan yap aksma kadar dinlensin bidr fasulyenn cinsnden sulu olabilir
0 oy
(379 puan) tarafından
Ben kosedeyim bı turlu tutmuyo ya çok sulu yada koyu  oluyo ;))))  
(74 puan) tarafından
Koyu istiyorum zaten nasil yapiyon
(379 puan) tarafından
Çok kaynatiyom sanırım ;))) böle lapa gibi oluyo kız güzel değil ;)))
0 oy
(543 puan) tarafından
Salçasını kavururken un at birazcık bende kıvamlı severim bazen üşenmezsem yapıyorum tadı da bozulmuyo merak etme :-)
0 oy
(1,691 puan) tarafından
pistikten sonra agzi acik sekilde bir surw kaynat
0 oy
(10,230 puan) tarafından
Birazını ez canım pişenn fasulyenin tabağa bi kepçe alıp sonra tencereye kat biraz kaynasın 
0 oy
(15,854 puan) tarafından
Suyunu az koyarak 
(74 puan) tarafından
Peki salcasini
(15,854 puan) tarafından
Salçasını ne kadar seviyorsan koy. Bir de soğanlı mi yapıyorsun soğansız mi. Soğansız yapıyorsan 1 tüm soğan koy o da kıvam verir
0 oy
tarafından
Suyunu çok koyma 
(74 puan) tarafından
Anam suyunu az koysamda aynı bi türlü kivama gelmiyor
0 oy
(671 puan) tarafından
Canım düdüklüde pisirdiysen ozlesmiyor fazla ben duduklunun kapağını açıp kaynatıyoruz suyunu çeksin diye 
0 oy
(27 puan) tarafından
Canım salçayı kavururken 1 tatlı kaşığı un koy yemeğin suyuda fasulyeyi geçsin yeter çok koyma 
(74 puan) tarafından
Un kawurmadan koysam un tadu gelmezmi
(27 puan) tarafından
Canm yorumunu geç gördüm kusura bakma ama salça kavururken koy onuda kavur yani
0 oy
tarafından
Suyunu biraz daha az koyun ve salçasını her zamankinden bir tık fazla yapın o zaman kıvamlı suyu olur. Fakat suyu da azıcık koymayın bu sefer suyunu hemen çeker yanar. Fasulyenin üstünü üç üç buçuk parmak geçse yeter.
(74 puan) tarafından
Tskr ederim
0 oy
(2,529 puan) tarafından
daha dün yaptım lokum gibi olmuş çok güzel özleşmiş suyu da. Ben fasulyeyi bir gün önceden ıslatmam aynı gün hemen dudukluye kapatır 15 20 dakika kaynatırım. Daha sonra ayrı tencerede herşeyi hazırlar haşlanan fasulyeyide ekler suyunu koyarım kısık ateşte 1.5 saat falan pisiririm yavaş yavaş lokum gibi oluyor 
(74 puan) tarafından
Bende oyle yapiyorum ama boş 2 saat pisti benimki
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Un ile baglayabilirsin
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Bi tane et bulyon koyuyorum fazlasiyla koyu oluyor kivami 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 309 göst.
0 oy
6 cevap 207 göst.
27 Eylül 2022 Aile kategorisinde Mhrbndrc (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 133 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 69 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,096 puan) tarafından soruldu

378,337 soru

11,324,284 cevap

34,775 kullanıcı

...