0 oy
711 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
BANA YARDIMCI OLUN KIZLAR YAAA ÇAMAŞIRLAR HEP TÜYLÜ NİYE BÖYLE OLUYO OLMAMASI İÇİN NAPİM PÜF NOKTASI VARMI EN GARANTİ ÇÖZÜM HİÇ SEVMİYORUM ÇOK KÖTÜ DURUYO

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tüylü den kastın ne canım ya Nasıl yani kıyafetlerinin üzerine başka kıyafetlerden dökülen tüyler mi yapışıyor
(299 puan) tarafından
Herhalde boyle tiftik tiftik oluyo ondan bahsediyo ama cozumunu bende bilmiyrm :))
tarafından
Bende de oluyor cnm malesef bnde nefret ediyorum:/
tarafından
Offf aynenn yaa boyle top top minik minik oluyoya oyle işde
-Reklam-
0 oy
(1,292 puan) tarafından

Eşim çok yıkamaktan olduğunu söylüyor. Bu kadar sık çamaşır yıkanır mı diyo. :Dnapalım deterjanların da etkisi var tabi. Bir de kumaşlar eskisi kadar kaliteli değil maalesef. Çözüm noktasına gelince bence çözümü yok 

tarafından
Ne kadarda gıcık duruyo ama tiftik tifdik
(1,292 puan) tarafından
Maalesef öyle de nasıl yenisini satacaklar onlar tiftiklenmese. Çamaşırların kullanım ömrü kısalacakki satış olsun
tarafından
Valla çok doğru desene namusuyla is yapan vsrmi ki mesela birisi elbise verdi kadin kocasının tshort lerini vermis 2 tane var pierre cardin yıka yıka ne tiftik nede renkde bozulma vay be kumaş kalitesi resmen ben burdayım diyo  paran olcak işde pahalı pahalı alacan ama malesef
0 oy
(1,390 puan) tarafından

Yıkarken yapılacak bişey yok sanırım benim de aynı alıyorum iki giyip yıkasam tiftik tiftik. İnternette gördüm düz Bi zemine kıyafeti seriyo sonra permatikle traş eder gibi yapıyo. Görüntüde baya geçiyordu ama denemedim hiç üşendim :D

tarafından
Onu yaptım tamamda hepsini nasıl yapabilirizki onlarda bi tuhaf vede cok zaman alır yıkayınca yine aynı olacak işde asıl çözüm gerektiren burası
(1,390 puan) tarafından
Haklısım canım kumaşların kalitesinden ötürü oluyo sanrm. Yeni evli sayılırım makinam daha 1 yıllık ama 30 derecede bile tüyleniyo böyle. O yüzden kıyafetlerden oluyo bence
0 oy
(185 puan) tarafından
Bende nefret ederim o tüylerden şok tu galiba tam hatiralmıyorum indirime gelmişti pilli bir makinesi var ben çözümü onunla buldum baktım tiftik var hemen temizliyor 
tarafından
Hicbiyerde rast gelmedim yada adı başka bişey neymiş adı o makinanin yaa gerçi temizle temizle nereye kadar kesin çözüm değil ki buda hepsini nasıl temizliycez ki
(185 puan) tarafından
Valla adini bilmiyorum ama 10 tl givi küçük bir rakama almistim ceketim vardı kalın her yeri öyle olmuştu 5 dk her yerini temizledim
0 oy
(10,884 puan) tarafından
Canım ben böyle tiftiklenen kıyafetleri jiletle temizliyorum bunun makinası varmış  ana hiç görmedim
tarafından
Bende hic rast gelmedim ona vardirda illaki asıl piyasaya bunlardan koyacaklar en lazim olan şeylerden birisi
(10,884 puan) tarafından
Aynen ya jiletle yapıyorum ama içim gidiyo hesicem diye
tarafından
Ben bikere yapım dedimde ayyy en sevdiğim tshort birde delik delik oldu  bi ağla bi ağla cocuk gibi aklıma geldi daha yaparmiyim Hayır :)
(10,884 puan) tarafından
Ben daha hiç kesmedim kesersem senin gibi ağlarım heralde
tarafından
Ayy yok halende üzülüyorum aklima geldikçe :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 7,850 göst.
17 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Kukuli (17,717 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 695 göst.
14 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,666 soru

24,389,752 cevap

349,234 kullanıcı

...