Kizlar biz 3kardesiz. 2kiz 1erkek. Hepimizde ayni yaslara yakınız doguluyuz.. ablam29 yasinda ben 27 kardesim 25. Hepimiz evliyiz. Erkek kardesim cok ******** biri cok kötü igrenc bi karakterde biri ama ne annem ne babam ne ablam ne de bende böyle bi huy benzerligi var o evimizin bütün huzurunu cocuklugundan beri bozardı. Hirsizlik yapti bizden çalardı dışardan degil. Ben nisanliyken nişan paramdan 500tl caldi kayinpederlerim 500tl harclk verdiginde 200tlsini caldi vs. Babamin kredi kartini calar annemin biriktirdigi parayi calar. Hep bu gibi seyler. Simdi evli oglu var 1,5yasinda bide karisini ikinciye hamile bırakmış marifet gibi. Annemlerle yaşıyor. Suan is olmadigi icin calismiyor insaat isiyle mesguller normalde. Babam is olmadigi icin annemle ormana gider kozalak toplar satmak icin o bütün gün evde yataktan cikmaz yatalak gibi hep yatakta telefon elinden düşmez. Karısına hakaret eder cocugunun eksiklerini almaz dedigim gibi igrenc biri. Elinden gelse karisini calistirir kendi evde oturur annem babam olmazsa yapardı eminim. Bende duyuyorm bunlari agliyorum kendimi hep yiprattim düşünmekten kafayı yicem. Ona bagirsam kufur etsem nasil birisin desem gelicek benim evime kaynanamlarin yaninda küfür eder saldirir beni rezil eder. Napicagimi şaşırdım. Cok caresiz annemler o kopegin ellerinde el mahkum kalmislar ne yapabilirz akil verin nolurr dua edin yalvaririm