0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya mesela 3 ana 3 ara öğün vs diyosunuz ama benim oğlan yemiyor ara öğün ve 10 aylık olucak 15 gün sonra yedi mi tam yediriyorum onla 3 saat felan bişey yemiyor sizinkiler nasıl 3 ana öğün yiyor sadece sabah öğle akşam yemek yer yada çorba ekmekle bazen meyve veriyorum yemiyor aralarda öyle yiyen bı bebek degil napabilirim sizinkiler nasıl bu arada kilosu normal hatta üst sınırda biraz ama sanki yemiyor gibi yani bı yedi mi onla 3 4 saat yemiyor aç sanıyorum hep içim rahat etmiyor

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Az veriyorum ben canım birden tek öğünde yedirmiyorum
tarafından
Ama çocuk doymuyor bu sefer oğlum kahvaltıyı öğle yemeğini felan sağlam yapıyor günde 2 kez mama içiyor sadece 3 kezde yemek yiyor bazen ekstra irmikli meyve vs yiyor hergun değil ama
tarafından
Ama canım senin bebe 10 aylık 1 yaş dan sonra ara öğün
-Reklam-
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Benim kızım 9 buçuk aylık doktorun bana verdiği listede öyle ara öğün falan yok. Zaten mantıksız, hem anne sütü ya da devam sütü alsınlar hem ara öğün. Ee 1 gün nasıl yetecek ona. Saat başı yemek mi yiyecekler. Ben sabah kahvaltı öğlen çorba akşam meyveli yoğurt veriyorum düzenimiz o şekilde. Çorba her gün değişir, sebze tarhana balık çorbası şeklinde. Aralarda da mama içer. 
tarafından
Evet ya öyle oluyor benimde kafam karıştı sabah öğlen iyi yer öğünlerrini onla uyuyor akşama doğru mama akşam yemek sonra tekrar mama onlada uyur bazen meyve yiyor öğünlerde okadar sizce normal mi bilemedim ama yedi mi tam doyuyor fazla yiyor yani bu sefer çocuğa ekstra bişey verince kusuyor
(1,077 puan) tarafından
Normal canim, ben 1 kase veriyorum bana da normal geliyor kendi verişim. Kilosu az değilse takmaya gerek yok.
tarafından
Yok üst sınırda canım
(1,077 puan) tarafından
Tamam canim daha ne. Benim kızım bana zayıf geliyor doktor ayına göre önde diyor. Boyu biraz fazla uzun mesela oyüzden zayıf duruyor bende yemek olarak kafama takmıyorum. Boyu olmasa gösterir çünkü kilosunh
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Kız bu ara öğün ana öğün bizde hiç olmadı ben sabah öğle akşam yapıyorum küçücük çocuk nasıl o kadar yesin gün içinde zaten yemesi iyise bide onları mı sıkıştırcan araya tabi meyvesini falan verirsin o ayrı yeri geliyo koca insanın canı bazen bir şey çekmıyo bu seferde çocuk yesin zorla olsun obez doktor doktor gez sonra her şeyin azı karar fazlası zarar...kilolu olması da bir sürü sağlık sorunu çıkartabilir ortaya dikkat etmek lazım...

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 295 göst.
12 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
13 Ocak 2021 Aile kategorisinde Beden dili (4,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 30 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2516 (1,188 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 119 göst.
19 Nisan 2024 Aile kategorisinde 3mhnads (2,071 puan) tarafından soruldu

406,903 soru

12,210,147 cevap

36,785 kullanıcı