0 oy
154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum 10 aylık olacak nerdeyse ama hiç ek gıda yemiyor doktora da götürdüm fayda etmedi ne yapcam yaa hiç kilo da almıyor birşey yemedigi için bana bi akıl verin yaaa hasta değil çok şükür dişleri de çıkmadı ama onun belirtisi de değil niye yemiyo bu çocuk kafayı yicem ben artık

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Farklı şeyler dene. Ya da koy önüne döke saça yesin. Bazen dağıtıp yemek hoşlarına gidiyor
tarafından
Kuru kuru ekmek yiyiyor sadece ne yapsam yemiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kuzum benim büyük oğlumda iştahsız idi. Yemek yemeyince zayifti da. Doktora İNFATRİNİ diye hazır mama yazdirdim. Ondan kullandım. Tadı muzlu kakaolu süt gibi olduğundan sevdi de. Öyle öyle 1 yaşına kadar getirdim. 1 yaşından itibaren balık yağı başladım. Şuan 2.5 yaşında ve 18 Kilo. Sürekli vermedim balık yağını. Balık yağı iştahta acıyor. 

Yemek yemeye başladığında keserdim balık yağını.

Sende dene tavsiye ederim.

tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Benimde bugün 11 aylık oldu ve hiç bir şey yemiyor dış çıkarıyor çünkü aşırı derecede zayıfladı onu o şekilde görünce çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım yemeyen çocuk çok zor:((
tarafından
Hiç baktirmadim canım malum su virüs yüzünden hastaneden korkuyoruz başımızı dışarı bile çıkarmıyoruz bakalım belki gideriz bu şekilde oimuyor git gide zayıflıyor teşekkür ederim
tarafından
Kesinlikle baktir kesinlike cok onemli demir beyin gelisimi etkiliyor brbim bebegiminki 3 cikti en dusuk 10 olmasi gerekirken simdi surup kullsniyoruz.
tarafından
En kısa zamanda gitmeye çalışieim inşallah canım umarım iştahı düzelir Allah razı olsun ♥️
tarafından
Sendende bacim ❤️
tarafından
Ben baktirdim değerleri maşallah çok iyi kansızlıkta yok doktor bile şaşırdı niye yemiyo diye
0 oy
tarafından
Ne yiyor mesela gunde benimkide 10. Ay 16 gunluk kan degerlerine baktirdinmi egerki ksni dusukse istahsizlik olur kahvaltida ne veriyorsun oglen aksam ne yediriyorsun 
tarafından
Kahvaltı ara öğün hiçbir şey yemiyor haşlanmış yumurta veriyorum ağzını kitliyor omlet yaptım onu da yemedi bebe bisküvisi yiyiyor yada suyun içine ekmek doğruyorum onu yiyiyor başka birşey yemiyo
tarafından
Değerleri iyi çıktı 7 aylıkken b12 düşük çıkmıştı onun için iğne verdi doktor düzeldi sonra ama hala iğneye devam bir yaşına kadar kullanacak diğer türlü bir sorunu yok
tarafından
Oyle ekmekle olmaz. Kuymak yap bakalim yicekmi misr unu terayg su dene nettende bak   yumrta  yunurta surekli ilgisini cekmez

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 124 göst.
0 oy
4 cevap 124 göst.
12 Nisan 2026 Diğer kategorisinde ...Hilal... (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
12 Ağustos 2024 Moda kategorisinde Neyla (612 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 608 göst.
7 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (478 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,026 soru

24,599,988 cevap

363,495 kullanıcı

...