Çok iyi anlıyorum seni canim :( bende 11 haftalık olcam az kaldı bizde sürekli bu konu üzerinde tartışıyoruz şimdilik ayrıyız ama eşim birlik kalmak istiyor. Bende diyorum ki annen de babanda sağken ev üstüne ev olmaz eğer tek olsa o zaman ayrı diyorum anlamıyor. Eşimin ailesinin kaldığı arsayı eşim satıp daha iyi bı yerden arsa almayı düşünüyor, e satıldığında ne olacak mecbur bize gelecekler, ben kabullenemiyorum zaten tesettürlü biriyim çorapsız kayın öderim yanında gezemem sadece kayınvalidem de olsa yanında uzanamam laf eden insanlar çünkü. Kararım kesin istemiyorum diyorum, iki gün önce gece gene tartıştık uyuduk sabah kalktık en ufak birşeyi bahane edip kahvaltı yapmadan gitti bende konuşmuyorum. Dün gece diyo sen bana küstün mu kırıldin mi nebileyim ne blmiyorum kendi kendime diyorum annee babasinin kaldığı yerin yarışı bizim yarisi onların madem çok düşünüyorsun aileni git bizim hakkimizi da sat annenlere güzel bı ev al. O yerin yarısını da bileziklerimi satarak almıştık ama benim asla parada gözüm yok evimde eşimle huzurum yerinde olsun yeterli diyorum inşallah aklı başına gelir sırf bu yüzden psikolojim bozuldu. Rabbim sana da yardım etsin bı an önce kendi evine çıkmayı nasip etsin inşallah canim