Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_73bd2936c27183769d43f5bccc04205e, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Gebelikte kaşıntı neden olur ?-Diğer
0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadşlar ben 15+3 gabeyim bugün oruç tuttum Rabbim labul eysin çok da rahat geçirdim ama iftardan sonra bende bi kaşıntı başladı ellerimin üstü kaşınıyodu biraz kurumuş geldi krem sürdüm sonra kollarım şimdi de bacaklarım kaşınıyo acaba yediğim birşey mi alerji yaptı anlamadım ellerimin üstğ yanıyo sıcak neden olabilir acaba böyle birşey yaşayan var mı ?

14 Cevaplar

+1 oy
(11,941 puan) tarafından
Lütfen Dr gıt benım de boyle basladı gebelik kolestazı ıs hemen doguma alındım. Erken haftalarda ılac kullanmak gerekıyor
-Reklam-
0 oy
(4,416 puan) tarafından
Bence doktoruna bir danis gebelikte kaşıntı  sikinti. Tam adini hatirlamiyirum ama bebegi sıkıntıya sokacak bir seyler yukselince kasinti olurmuş.  Ya da karaciger enzimlerin yükseldiyse olur. Benim de fenaydı meger safra kesemde tas varmış  dogumdan sonra ameliyat oldum  safra kesesi tasi kaşıntı  yapmış vücutta tahlil  iste canım. Doktoruma 3 haftadir fena kaşınıyorum  deyince gozlerini buyutup neden bu kadar bekledin hemen tahlil alalim deyip mesaisini de uzatmisti tahlil sonucum icin. İnşallah  ciddi bir seyden değildir. 
tarafından
Ben de binrandevu alıp gideyim canım akşam da iftara yakın sağ boşluğum ağrımıştı biraz sonra geçti  inşallah önemli birşey değildir teşekkür ederim .
0 oy
(12,868 puan) tarafından
Doktora gir mutlaka gebelikten de olabilir 
tarafından
Gidip bir tahlil yaptırayım .
0 oy
(7,864 puan) tarafından
Genelde oluyor gebelerde doktora gözük baş üstü tedavisini olursun . Benim sonuçlarım temiz çıkmıştı ama geçmiyordu krem vermisti öyle geçmişti oruc zamanı değildi 14-15 haftalık hamile idim
tarafından
Bi gidip kan vereyim nolur nolmaz inşallah önemli birşey değildir .
0 oy
(12,520 puan) tarafından
Ciddi bir kaşıntı yoksa normal

Ama fazla ise Dr danıs gebelik kolestazı vs olabilir 
tarafından
Aşırı değil şuan akşam iftardan sonra başladı belki de yediklerim dokundu randevu aldım gidip bi tahlil yaptırıcam bakalım
(12,520 puan) tarafından
Olabilir canım bir sey yoktur insallah bazen bende de oluyo
tarafından
İnşallah teşekkür ederim cevabınız için :)
(12,520 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
tarafından
Ben bu ara çok fazla kaşınıyorum bacaklarım kızardı artık. Sebebini düşünüyorum, bu ara çok fazla domates yedim, o alerji yapmış olabilir. Senin de bu ara çok fazla yediğin bir şey oldu mu canım?
tarafından
Düşünüyorum en son önceki akşam çilek baya bi yemiştim onun haricinde yediklerim standart şeylerdi aklıma başka birşey gelmiyo
tarafından
Aynen canım çilek de çok alerjik bir besin :) hamilelikte biz de bebek gibi hassas oluyoruz ne yesek alerji yapıyor :)
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Karaciğer 3nzimlerin yukselmis olabilir,ki bu ciddiye alinmali, doktorauna mutlaka bahset kana baktirsin canim.
tarafından
Tamam canım randevu aldım gidince söylicem inşallah .
0 oy
(637 puan) tarafından
Karaciğer ile alakalı olabilşr. Bence bi doktoruna sor canım. 
tarafından
Randevu aldım canım gidip baktırıcam inşallah .
0 oy
tarafından

Evet odem yapiyor maalesef mshfetmisti beni de uyuo oldum sandim

Cinsiyet erkek mi
tarafından
Anlarm kiz ben
tarafından
Bnde de oldu kasinti mahfetti sonra cem dogdu
tarafından
Aslında belirtiler kızımdan çok farklı ilkte 6 ay hamile değilmişim gibi gezerdim son aylarda artık bebek iyice büyüdükce tek şikayetim mide yanmasıydı aşermezdim bile . Bu sefer çok farklı kasık ağrısı kuyruk ağrısı mide bulantısı bişeyler canım çekiyo birde kızımda acayip çirkinleşmiştim etrafndakiler de söylüyodu bunda bi güzellik geldi sanki :D nasip diyelim hakkımzda hayırlısı kızı olan oğlan istiyo oğlu olan kız sağlıklı olsun benim olsun yeterki rabbim neyi layık gördüyse razıyım dr. Randevusu aldım belki söyler bakalım :))
tarafından
Haber et ama cinsiyeti❣
tarafından
Tamam bulucam seni :)
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Canım ellerin egzama olmuş olabilir benimde birden başlamıştı kasidikca deri soyulur gibi oluyor özellikle parmaklarının arası kaşınır 
tarafından
Parmak araları değil de elimin yarısından bileklerim kollarıma doğru kaşınıyor  sanki soğuktan kururda kaşınır ya öyle bi his veriyo bana kaşınırken
0 oy
tarafından
Farklı bişey mi yedin canım 
tarafından
Bilmiyorum ki canım yediklerim genelde standart şeyler
0 oy
tarafından
Şekerden olmuş olabilir canım şeker çok yukselincede vücut kasintiyla tepki veriyor gorumcemde öyle oldu 
tarafından
Şeker benm de aklıma geldi aslında ilk kızomda yaşamadım şeker pek tüketmem ama meyve şekeri de dokunmuş olabilir belki yediğim bi meyveye tepki verdi vucut gidip bi tahlil vericem inşallah önemlibirşey değildir
tarafından
Değil-dir inşallah canım benim gorumcemde tatlı hiç yemez gebelikte temelli tiksindi ama bir gün oturup bir kilo mandalinayi yiyip kalkmış sonra bir kaşıntı bir döküntü kip kırmızı kızarmış doktor dahiliye ye sevk etmiş gebelik şekeri çıktı doguma kdar insulin kullandı iki ay oldu doğum yapalı düzelmiş şimdi kesti doktor ilaçları dedi
tarafından
O da abartmış biraz sanki :))
tarafından
Ahahaha çaktırma "))

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 143 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Benceemine (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 77 göst.
+1 oy
3 cevap 92 göst.
0 oy
5 cevap 92 göst.
10 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu

413,887 soru

12,458,099 cevap

46,579 kullanıcı

Kategoriler

...