0 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bi tanıdığının çocuğu balkondan düşmüş hastanede yatıoyomuş ve onun için kermes yapılacakmış para yada örgü işi gibi satılabilecek bişeler istedi. 

Elindede Bi poşet içindede patiler filan vardı açıkcası güvenmedim bişey de vermedim ama insana vicdan azabı oluyo kime güvenecez bilmiyorum. 

Telde annemle konuşuyordum tanımadığına kapı açma bida dedi bende kadın diye açtım dedim binaya nasıl girmiş kapı  şifreliydi anlamadım.. 

13 Cevaplar

+1 oy
(920 puan) tarafından
Keşke verseymissim canm senin ne niyetle vermiş olduğun önemli kapından geri cevirmeseydin keske
tarafından
Ya o an ne bilim içimden gelmedi şimdide onu düşünüyorum
-Reklam-
+1 oy
(16,637 puan) tarafından
Kapima geleni geri cevirmem ben 
tarafından
O an ne bilim çevirdim bide benim sandığım kilitli anahtarı nerde hatırlamıyorum öyle nakitimde fazla yok o yüzden çevirdim şimdide üzülüyorum
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Bize yalan söylenmesi kazıklanmak kandırılmak değil aslında mesele. Bizim insanlığa dair güvenimizi çaldılar en çok ona üzülüyorum. İhtiyacı olana da güvenemiyoruz :(
tarafından
Onu düşünüyorum ya gerçekten öyle Bi bebek varsa diye ne bilim ya
0 oy
tarafından
Dün tanımadığım biri benimde kapımı çaldı açmadım Böyle 6,7 defa çaldı açmadım annemde açma alacaklı gibi vuruyordu. Benim canımdan önemli değil valla hadi bana bıçak çekse valla herşey oluyor
tarafından
Orasıda var evde Bi bebekle yalnızım bişe olsa kendimi savunamam binadan biri sandım içeri öyle kolay giremiyolar kapı şifreli bu nasıl girdiyse açık kaldı belkide ama Bi yandanda üzüldüm
0 oy
tarafından

Annen haklı tanımadığın kimseye kapıyı açma kadında olsa açma vicdan azabıda çekme çünkü insanların ne niyetli olduğunu bilemeyiz 

tarafından
İşte gerçekse diye üzüldüm
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Keşke biseyler verseydin kapıdan boş göndermek iyi degil sen iyilik yap denize at balık bilmezse halık bilir 
tarafından
O anki aklımla geri çevirdim şimdide üzüldüm
0 oy
tarafından
Birgün Suriyeli Bi adam iş yerine geldi öyle aglıyodu anlatamam bende agladım acım yiyecek bi lokma ekmegım yok vatansız mılletsız kaldık evimiz yok bilmem ne merhamet edin dedi gözlerinden nasıl yaş akıyo anlatamam daha sonra ogrendımki o adam gözüne sprey sıkıp gözünden yaş akıtıyoms cok zoruma gitmişti benı kandırması ben Allah rızası için verdm para fakat agladım resmen ***** gibi hissettim kendımı
tarafından
Sonradanda üzüldüm işte
0 oy
tarafından
Bı 5 tlde olasaydi verseydin ramazan ayında eğer ki kandiriyorsa da günahı onaydi
tarafından
Bozuk param yok ne bilim ya o an geri çevirdim
tarafından
Sağlık olsun canım bı çocuğu mutlu et bari ona say
tarafından
Öyle yapıyım bari
0 oy
(695 puan) tarafından
Güvenmemekle haklısın ama efendimiz kapına altıda gelse ver demiş o zamanlar at zenginliği ifade ediyomus ya yolda falan vermiyorum ama kapıya gelen olunca boş cevirmemekniyi sanki
tarafından
İşte o an geri çevirdim şimdide onu düşünüyorum
(695 puan) tarafından
Bı dahakine aklında bulunur canım demekki nasip değilmiş
0 oy
(5,893 puan) tarafından
İster isteme bu zamanda insan güvenemiyor korkuyor
tarafından
Evet maalesef
0 oy
(52,646 puan) tarafından
bizimde annemlerin demir kapiyi acip iki kadin girdi iceri hemde aile apartmani kimseye güven yok canim acma kadinda olsa
tarafından
İnsanda güven bırakmadı dolandırılar belkide gerçekten ihtiyacı vardı
(52,646 puan) tarafından
icinden hayir yapmak gelirse yaparsin zaten vermek zorunda degilsin
0 oy
(1,772 puan) tarafından

Bize bi dede gelirdi eski kıyafet varsa verin çok ihtiyacım var diye aglardi eski yeni ne varsa verirdim babamın gömleklerini falan. Ondan sonra dayım bi ara işsiz kaldı sonra gömlek falan satmaya başladı baktım hep 2.el ama yıkanmış utulenmis paketlenmiş falan meğer bu dede dayımın patronuymus  topluyomuş böyle evlerde temizleyip sattiriyormus işçilerine :D

tarafından
O da Bi acaipmiş:)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 363 göst.
29 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,260 göst.
30 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 617 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,107 puan) tarafından soruldu