0 oy
454 göst.
Diğer kategorisinde (2,321 puan) tarafından
Kızlar evi kaç güne bir süpürüyorsnz

36 Cevaplar

0 oy
(4,138 puan) tarafından
Yanlis soru canım hergun  kackere temizlik yaparsınız  olmasi lazim. Gunde 1357 kere  temizlik yapiyom yaomiyirsam ya evde yokuzdur ya evde yokuzdur baska ihtimal yok. 2 cocuk 1 es evi temizlemesem toplamasam hicbir seyi bulamam yerinde. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bune ya yorumlara bakınca kendimi pis hissettim ben haftada iki kere anca yapabiliyorum bazen haftada bir oluyor ama ben kaynananın evinide yapıyorum
0 oy
(273 puan) tarafından

Hergün süpür sil toz al tuvalet banyo temizle ama akşama yine aynı oluyor malesef :ermm:

0 oy
tarafından

2 günde bir süpürüyordum ama bebeğim doğduktan sonra her gün süpürücem:)

0 oy
(1,852 puan) tarafından
Her gun supururdum simdi robot supurge aldim o supuruyor. Bir gun ona sildiriyorum bir gun ben siliyorum 
0 oy
(133 puan) tarafından
Gerektikçe süpürüyorum haftada 1 yada 2 
0 oy
tarafından
Kızım doğmadan önce günlük dört dörtlük temizlik yapardım kızım 17 aylık oldu ve ben hala içine sinen bir temizlik yapamıyorum 2 günde bir süpürüyorum haftada bir toz alır silerim imkanlar buna el veriyor
0 oy
(50,439 puan) tarafından
şuan esime inat supurdum hergun olmuyo bende temizlik 
0 oy
tarafından
Hergun iş güç yaparm
0 oy
(759 puan) tarafından
Hergun dip köşe temizlik yaparım bugün yapmazsam duramıyorum ev batmış gibi geliyor bana 
0 oy
(121,756 puan) tarafından
her gece supuruyom ben
0 oy
tarafından
günlük genelde yapıyorum bazen bir gün ara veriyorum 
0 oy
tarafından
Hergun abartısız 3defa ev süpürürüm. Hergun temizlik yapiyorum cunku ipin ucu bi kactimi bidaha toparliyamam asla
0 oy
(845 puan) tarafından
Ben 2 güne bir süpürüyor dum 2 kişiyiz ağırlaştım artık canım istemiyor evde batmıyor odalara giren yok bende kullandığım odaları 2 güne yine dayanamayıp süpürüyorum
0 oy
tarafından
Nerdee keske yapabilsem supurgeden korkan kizim var bide asiri huysuz maalesef 4 5 gune bir sil supur yapiyorum oda babasi baktiginda 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 740 göst.
30 Aralık 2020 Diğer kategorisinde _Emine_ (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 172 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (1,442 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 259 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 855 göst.