0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde (3,520 puan) tarafından
Kızlar eşimin iş yeri sözde 10 günlüğüne kapanmıştı memlekete gelmiştik, pazartesi günü arayıp 1 ay daha iş yok dediler ev kira, bebeğin masrafları, faturalar derken köyde kalalım dedik annemlerde kalıyoruz, babam da gitmeyin burda kalın dedi. Eşim de bugün bi iş teklifi aldı aylık 5000 maaş, bi tane de ev varmış evin sahibi ufak tefek tadilatları var onları yapın oturun demiş kendisi yurtdışındaymış, eşimde bana sordu çok kararsız kaldım ama şu anda kabul etmekten başka çare yok. Eşim de en azından sonbahara kadar idare edelim sonra malatya da bi ev bulup taşınıırız bende malatya da iş bulurum dedi. Siz olsanız napardınız? 

11 Cevaplar

0 oy
(13,381 puan) tarafından
Daha ne olsun bacım şu yoklukta iş bulmuş ev bulmuş 
(3,520 puan) tarafından
Çok şükür canım adam da kira istememiş zaten akrabaları sağolsun
-Reklam-
0 oy
(13,609 puan) tarafından
Bu pandemi döneminde iş bulmak gerçekten çok zor ben olsam kabul eder dönerdim
(3,520 puan) tarafından
İş köyde canım köyde kalıcaz
(13,609 puan) tarafından
Olsun canım zaten pandemi dönemindeyiz evlere hapsolduk hem köy mis gibi temiz hava en azından evin bahçesi falan varsa orada bebeğinle zaman geçirirsin
(3,520 puan) tarafından
Aynen öyle canım, şu anda en temiz yer. Acil bi durum olduğu zaman da kayınbabamın arabası var zaten o konuda da sıkıntı yaşamayız
0 oy
tarafından
Hiç düşünmem kabul ederim bu zamanda aylık 5 bin e iş kime var hiç kaçırmayın inansin doğduğu yer değil vallahi doyduğu yer karbon tok basının üstüne ebir dam var mı senden iyisi yok
(3,520 puan) tarafından
Hahha maşallah hiç bırakmasınlar annelerini❤️☺️
tarafından
Amiinnn amin inşallah canım benim hiç bırakmasınlar çünkü analarinin onlardan başka kimsesi yok ")
(3,520 puan) tarafından
Niye kız kocişin de var ☺️☺️
tarafından
O bile el evlat herkesten önce geliyor "D ama aramızda kalsın kocam bey duymasın hahahahahah
(3,520 puan) tarafından
Hahahah olsun kız kocalar olmasaydı canımızın parçaları da olmazdı ☺️☺️☺️
0 oy
(1,550 puan) tarafından
İşi nerede buldu ailenin yanında mı 
(3,520 puan) tarafından
Aynı köylüyüz zaten, köyde iş buldu bi radar üssü var orda
(1,550 puan) tarafından
Ne kadar güzel ya bence değerlendirin bu salgın zamanında köy daha iyi zaten bence temiz havası var hem kendi köyün ne güzel ya
(3,520 puan) tarafından
Aynen öyle canım, en çok kızım için iyi olur diye düşünüyoruz
0 oy
tarafından
Canım çok güzel bi maaş eve de kira ödemicek anladığım kadarıyla bence kabul et iş uzun süreli mi kısa süreli mi bilmiyorum ama uzun süreli de olsa gzel hem ailene de yakın olacaksın eksi bi yönü yok Gibi işin
(3,520 puan) tarafından
Aynen canım kira istememiş adam sağolsun ufak tefek tadilat varmış onu da kayınbabam ben yaparım dedi, işin süresi belli değil canım radar üssü var orda
tarafından
Bence kendinizi toplayana kadar durun kaynanan yakın olunca çok karışır mı onu da göz önünde bulundur canım huzur önemli eşinin sna tutumu hep yanındaysa hiç düşünme kira öder gibi kenara atın 3 5 birikim olur hem
(3,520 puan) tarafından
Aynen öyle canım, kaynanama yakın değil de o da karışmaz zaten psikolojik olarak rahatsız o yüzden karışmaz şükür
tarafından
O zaman hiç düşünme kuzum kabul edin kiracılık zor çünkü
(3,520 puan) tarafından
Aynen öyle yapıcaz canım
0 oy
tarafından
Kız bundan iyisi Şam'da kayısı 
tarafından
Kiraya verecegine Birikim yaparsın ne güzel
(3,520 puan) tarafından
Dimi sağol canım
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Ben olsam hemen kabul edelim derdim yani...
(3,520 puan) tarafından
Ettik valla kuzum yarın gidip görüşücek bakalım
0 oy
tarafından
Sonbahara kadar idare ederdim canm
(3,520 puan) tarafından
Öyle yapıcaz bizde kuzum
0 oy
tarafından
Kabul et babanin evinde  rahat edemezsin
(3,520 puan) tarafından
Tabiki canım sürekli burda kalamayız eşim de kabul etmez zaten
0 oy
(7,930 puan) tarafından
bu virüsün ne zaman biteceği iş sektörünün ne zaman rahatlayacağı bellisiz canım bu güzel bir fırsat sizin için bence kabul et
(3,520 puan) tarafından
Aynen öyle canım başka çaremiz yok zaten şu anda, iş geçicide olabilir miş daha belli değil bugün görüşücek işte bakalım hakkımızda hayırlısı
0 oy
(8,110 puan) tarafından
İşe bağlı. Kendi yaptığı işse ya da iyi tertipli bir işse neden kabul etmeyelim ki?
(3,520 puan) tarafından
Kendi yaptığı iş değil canım ama tertipli radar üssü var burada orda bekçi olarak çalışıcak devlet işi yani
(8,110 puan) tarafından
Ee daha ne istiyorsun canım. Tabi ki çalışmalı orada. Rabbim hayırlı bereketli kazanç versin
(3,520 puan) tarafından
Amin cümlemize inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 249 göst.
16 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 282 göst.
8 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 313 göst.
27 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 364 göst.
15 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Neyleyim (340 puan) tarafından soruldu

411,074 soru

12,373,508 cevap

42,621 kullanıcı

Kategoriler

...