Bir zamanlar ne uyurduk bee kizim sağolsun bebwgi olupta uyuyan varmı ama hiç zoruma gitmiyr evimizin nesesi
Hamileyken uyanik kaldigim saatler lavabo ve yemekti zaten ilaclardan da kalkamiyodum simdi iyiki uyumusum keske tuvaletimide tutsaydim diyorum ikizlerin biri uyusa digeri uyaniyo
Allaha şükür kizim aşırı yorucu degil her seyime yetisiyorum ama bu ara az bi sapıttı adapte olmaya çalışıyoruz iste Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın❣
Bennn. Bundan 40 gun oncesine kadar son haftalarim agirlastim deyip gece uyuur oglen uyanirdim istedigimde kalkip ev isi yapardim canim ne zaman disari cikmak istese cikardim simdi her anim bebise bagli ilk gunden beri gozlerim kizarik ama sikayetci miyiz anneler? Aslaaa. On cocugum olsun yine sikayet etmem
Aynen canim hamileyken uykulara doydum diyodum ama hiç doyamamışım
Valla çok güzel uyurdum beni uyandırmaya korkarlardı kendi kendime uyanmazsam olay olurdu bomba atsan uykuya devam ederdim şimdi oğlum sesli nefes alsa bile duyup kalkıyorum annem durup durup senden bu performansı beklemiyodum diyip gülüyor bana
Ben cocuklarimi kendime.gore alistirdim. suan buyuk oğlum 6 yasinda küçüğü 3 yasinda oglen 12 de.zorla.kaldiriyorum gecede yatmiolar ha ama kuccukken de zor.zamanlarimiz oldu
Hamileyke bile uykuyu arar oldum gece gunduz tuvaleti bekliyorum
Hamileyken yaa cook tatli uyurdummm
411,041 soru
12,372,025 cevap
42,471 kullanıcı