0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (526 puan) tarafından
Sorunsuz ve uygun fiyata hangi marketten alıyorsunuz getir uygulaması ve ıste gelsin ürünleri pahalıya satıyor başka varmi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Migros hemen yada sanal marketten..trendyol markrt banka kartı kabul etse ordan iyi olurdu mahallede çok market var oraya üye olan ama sadece kredi kartı istiyor
(526 puan) tarafından
Evet trendyol dan bende alamadim malesef kredi kartım yok
tarafından
Getir kampanyalarını takip ediyorum uygun olduğunda sipariş veririm deterjanlarda mesela hem taşıma derdim yok hem 20 tl civarı indirim oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç birinden direk kendimiz aliyoz
0 oy
(55 puan) tarafından
Canm şok ve a101 den aliyirm ben marketle ayni para eşim şehir disina calismaua gtti valla saolsinlar sipairs veriyorm 2 saat icinde getiriyilar nakit yada kredi karti olarak ödüyorm
(1,664 puan) tarafından
Şok ta sorun oluyor,eksik ürün geliyor eksik olduğunu kabul etmiyorlar vs. Deniyodu,siz hiç sorun yaşadınız mı?
(55 puan) tarafından
Hayır hiç sorun yaşamadım Hatta Dün bile sipariş verdim dün getirdiler Herhangi bir problem olmadı
(526 puan) tarafından
Ama o da minimum 50 tl olması gerekiyor mesela ben iki üç tane bisey alsam kabul etmiyorlar
(55 puan) tarafından
Yok canm etmiyolar
(1,664 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Hiç almadım kendimiz gidip aliyoruz
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Hepsiburadanin sağ alt tarafında hepsi jet var ordan istediğin marketi seçip al canım en uygunu orası bence, şok mopaş falan var 
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Marketyo çok memnunum 
0 oy
tarafından
Düşük tehlikem olduğu zaman hep şok marketten alışveriş yapmıştım. Yarım saat içinde eksiksiz bir şekilde getirmişlerdi.

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 416 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (938 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 140 göst.
14 Ağustos 2024 Moda kategorisinde Prenses annesi. 5821 (690 puan) tarafından soruldu

410,070 soru

12,329,623 cevap

39,187 kullanıcı

Kategoriler

...