0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (5,268 puan) tarafından
Bebejlerinizi nasil giydiriyorsunuz 

12 Cevaplar

0 oy
(1,235 puan) tarafından

Evde ince dışarda kalint :)

(5,268 puan) tarafından
Bnde bi pijama giydirdim bacakalari soguktu üsüdü diye bi kat daha giydirdim
-Reklam-
0 oy
(164,157 puan) tarafından
istanbul harici olmazmi ☺
(5,268 puan) tarafından
İstanbul da oturdugum için sordum :))
(164,157 puan) tarafından
tamam☺
0 oy
tarafından
Sıcak diyosun bir anda serinleşiyor ortalık yanıma bi kapşonlu tarzı birşey mutlaka alırım 
(5,268 puan) tarafından
Aynen o yuzden sordum bnde bi bakiyom sıcak aradan az zamn geciyo serin oluyor nasil giydircegimiz sasirdim hasta olcak diye korkuyorum
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Evde altina esortman bi tane ust birde yelek giydiriyorum 
(5,268 puan) tarafından
Bnde bi pijama giydirdim bacakalari soguktu üsüdü diye bi kat daha giydirdim
0 oy
(13,848 puan) tarafından
Ben hic 2 kat giydirmedim. Ustune alttan zibin alt ust takim bi tanede corap. Uykudan kalkinca bi yelek onuda cikariyorum sonra
(5,268 puan) tarafından
Canm bnde altına bir kat giydirdim pijama yani ayaklari ve bacaklari soguktu
(13,848 puan) tarafından
Benimkininde arada soguk oluyo bacaklari ama hic giydirmedim oyle alisti 7.5 aylik suan. Disari cikarkende hep tek kat giydiriyorum
(5,268 puan) tarafından
Hm oyle alisti demek ki ben hasta olur diye bi kat daha giydirdim valla korktum hasta olur diye
(13,848 puan) tarafından
Nasil alistirirsan oyle gider canim. Bana hep erkek çocuk sicak sevmez dediler. Benimki çorap bile giymek istemiyo simdi alt pijamasini zor giydiriyorum :) soğuğa alissin daha iyi
0 oy
(3,404 puan) tarafından
Uzun kollu zibin uzun kollu ust altina ince tayt ustune pijama giydiriyorum bakiyorum serinlik varsa uzerine yelek geçiriyorum
(5,268 puan) tarafından
Ayni bnde öyle valla
(3,404 puan) tarafından
Bence bulunduğun ortamin havasına  göre giydirmek en iyisi.
0 oy
(55 puan) tarafından
Canım dışarı çıkmıyoruz zaten evin içinde bir tane sıfır kollu zıbın giydiriyorum onun üzerine bir tane uzun kollu tişört Altında 1 tane eşofman bu şekilde giydiriyorum Ben bir tane çorap dışarıya çıkacağımız zaman da uzun kollu zıbın bir tane uzun kollu üst bir tane eşofman üzerine Ben kalın içi kürklü bir tulumu aldım onu giydiriyorum şapkası da var Ayrıyetten bir şapka daha takıyorum
(5,268 puan) tarafından
Canm bnde bugun oyle giydirdim ama bacaklari ayaklari sogumtu bmde bi kat daha giydirdim hasta olur diye kortum
(55 puan) tarafından
Canım evinin derecesi kaç derece Çocuğu fazla da giydirme bir bebek ya da çocuk göğsünden ya da sırtından üşür Bu iki yeri soğuksa Eğer ki üzerine giydirmeli sin
0 oy
tarafından
Valla şimdi üstünde 3 kat elbise var 2 tanede çorap üşütür diye korkuyorum 
(5,268 puan) tarafından
Bnde ya evdeyiz ama korkuyorum
tarafından
Valla ben giydiriyorum 3 kat salona odalara da götürüyorum mecbur
0 oy
tarafından

Uzun kollu zıbın altına pijama giydiriyorum şu anda 

(5,268 puan) tarafından
Bnmkinin bacaklari soguktu bi kat daha giydirdim
tarafından
Canım evler ısınıyor yavaş yavaş ama tabi herkesin evi aynı olmuyo normalde benim evde soğuk pek ısınmaz ama bugün baya iyi hava sen yinede önlemini al
0 oy
(14,247 puan) tarafından
Alta ince pijama üste kısa kol tişört üstüne yine ince uzun kol tişört ya da sweet altına pijama ayağında 2 Kat çorap cunkuhep yerde geziyor 
0 oy
tarafından
Evde eşofman uzun kollu dışarda da aynı yani üstüne mont yada hırka giydiriyorum öyle 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
İçerde bugün kısa kollu giydiriyorum çok sıcak çünkü. Dışarı çıkarsak havaya rüzgara göre bakıyorum ya montununalırım ya kalın kapşonlusunu. Evimiz çok sıcak oluyor hiç kat kat giydirmem alışmasın zaten sonra en ufak Bi soğukta hasta olurlar oğlumda sıcağı sevmez zaten 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 150 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 106 göst.
5 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tazeannee (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 488 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 183 göst.