0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
Bizim iletişim problemimiz var oturup konuşmak istiyorum yada kırgın olduğumu bir şekilde anlamasını istiyorum ama anlamıyor ne yapıcam bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
konuşmak istediğini söylediğinde tepkisi ne
(1,264 puan) tarafından
Yani dinliyormuş gibi yapıyor ona göre hic bir sorunumuz yok ben kafamda kuruyorum ama hamileyim ve cok üzülüyorum
tarafından
valla o kafada kurmayı bende yapıyordum eşime anlattım zamanını yakaladım benim yapım bu eğer böyle kabul etmezsen mutlu olamazsın dedi ama elinden geleni de yapar
-Reklam-
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Üzüldm canm istersen deni dinlemiyprsa sendr ptur yaz. Günlük gibi bişi yaz merak eder alor okur belki acını anlar
(1,175 puan) tarafından
Canm bütün erkekler böyle onlara göre evde zaten birlikteyiz beraber uyuyup uyanıyoruz daha ne istiyor gibi düşüncelerde hepsi. Biz kadınlar ilgi bekliyoruz ilk zamanlar gibi bide hamilesin daha cok ilgi istiyosundur cok normal. Ama erkeklerin dogası böyle cnm başka biri olsa yine böyle olablrdi emn olablirsin. Zamanla sende artık kabullencen başka care yok cnkü anlamıyorlar cnm. Arkadas ayakları denişsin smdi yasaklae var ama normalde aksamları dısarı cıkar gec gelir miydi ev sık sık
(1,264 puan) tarafından
Hayır önceden hep evdeydi şimdi cocukluk arkadaşlarını buldu hep onlarla
(1,175 puan) tarafından
Anladm cnm yani cokta stres yapma sürekli suratını asma takmamaya calıs . sen öyle yaptıkca evden sogur daha cok arkadaslarıyla takılır emn olablirsin. Sen ısrar ettkce o uzaklaşır. Ne yap bliyomusun evde hep enerjik ol öyle hissetmesen bile üzüldügünü belli etme neşeli ol eşini öp sarıl şunu bunu yapalımmı diye sen teklif et mesela. Biyere mi gidiyor haber versn sen tamam askım de geldiginde surat asma. Yarında şunu yapalm de filan. Canım ben kasım 2017 den beri evliym neler yasadım 2 yıl hergün ne göz yasları döktüm Allah bilir. Ama edindigim tecrübelerden sana tavsiye veriyorm haddimi aşmayarak. Sen bide böyle dene kendini yıpratma bosver gitsin. Erkekler aglayn mutsuz asık suratlı kadınlardan daha cok kacıyolr uzaklasıyolr. Bizde nekadar üzülsek aglasak sanki ilgi gösterir sanıyoruz kendimizi harap ediyoruz gel gör ki boşuna.
(1,264 puan) tarafından
Cok cok cok teşekkür ediyorum güzel kalbinden öpüyorum deniyecem canım benim
(1,175 puan) tarafından
Tamm cnm mutlu ol :)
0 oy
tarafından
Konus adam akilli anlamiyorsa kafasına vura vura anlat
(1,264 puan) tarafından
Valla o kadar hakslın ki
tarafından
Ben odaya kapatiyorum Bunu ( benimki hep kendi haklı )karşısına gecip bas bas bagiriyom
(1,264 puan) tarafından
Aaa bak ne hikmetse buda hep haklı ya ben cok duygusalım bir cümleden sonra ağlıyorum
tarafından
Aynen kuzum bende oyleyum
(1,264 puan) tarafından
Allah huzur versin hepimize
tarafından
Amin .
0 oy
(8,086 puan) tarafından
Böyle eşler arası iletişim bozuk olduğu zamanlar terapistin çok faydası oluyor canım
(1,264 puan) tarafından
Valla eşim terapisti bile delirtir
(8,086 puan) tarafından
Çevremde gördüğümü söylemek istedim canım

İlgili bir soru bulunamadı

410,030 soru

12,328,019 cevap

39,155 kullanıcı

Kategoriler

...