Arkadaşlar haziran da düğünüm olacak tarih aldık ♥️ araniza yeni katıldım. Ben nişanliyim. eltim 10 yıllık evli 2 çocuğu var beni sürekli arar ahmet le benim aram cok iyidir biz birlikte hastaneye falan giderdik ablasindan iyi tanırım ben ahmeti falan derdi aa öyle mi ne güzel abla derdim. Ben pantolon giyerim kocam karismaz ahmet karsiir yenge git çıkar şunu diye dedi güldü yengesisinn abla normal yani namususunuz sonuçta dedim. Sonra duruma resim koyarım oda kocamla kahve keyfim diye nispet olarak durum paylaşırdı sonra tatile gittiler memlekete ailecek. Beni aradı gece 11 de ahmet nerde senin haberin vardır dedi (uyuyordu). Abla uyuyor dedim aaa öylemiymiş ben bilmem dedi evde değil mi dedim yooo dedi. Sonra nişanlımı aradım evde uyuyor bana cok kızdı güvenmiyor musun diye. Eltime de abla yaptığın çok ayıp dedim ay kiz ben sana şaka yaptım dedi. Sonra ahmet sinopta tek gezmez kızlarla gezer dedi güldü yok abla ben ona güveniyorum vs dedim nişanlıma anlattım aşkım kafanda kurma yengem işte cevap verme bile geç dedi. Sonra beni kıskanmış bana yapmadınız ona herşeyi yaptınız diye kaynanam da kziim ben sana yaptığımın onda birini yapamadım ki ona kıskanma deyince kaynanamı dövmeye kalkmış sen kime ksikanc diyorsun diye. Gorumcem araya girince gorumcemi dövmüş. Bana geldi sen ahmeti benden kıskanıyorsun ama o benim kardesim gibi dedi allah seni bildigi gibi yapsın ya hic utanmıyor musun bunu soylerken Terbiyesiz dedimm 30 yaşında kadınsın 10 yıllık evlisin 2 çocuğun var edepsiz dedim benimle muhattap olma deyip engelledim. .şimdide ben zayifim diye oda zayıflamış baya iri bir hanımefendiydi liseyi bitirmiş. Güvenlik olucam onun gibi calısıcam demiş. O evlenip çocuk yaptığında bende 3.yu dogurucam demis. Neyse kaynanamlar bunla barıştı çok sasirdim ve kaynanam gelip demesin mi oda iyidir bi ara sorunlar oldu tabi ama kimseyi ayırt etmem ben diye. Siz bilirsiniz anne dedim. Eltime çocuklarla şişe göndermiş anneniz su koysun içme suyu bitmiş diye eltim burası bakkal mi gidin bakkaldan alın demiş buna rağmen herkes eltime iyi diyor... nişanlım da ben kendi çocuğuma ne alırsam yeğenlerime de alirim dedi çocuklar babasından değil nisanlimdan istiyorlar herşeyi. Artık almam diyor anlaştık. Şimdide ben hergun annemi yemeğe çağırırım babam işte olduğu zaman diyor. Anneme her ay 200 tl harçlık veririm diyor. Kayinpederim ölmedi daha 60 yaşındalar. Emekli kayinpederim ve kirada değiller. Kaynanam da ben yukardakinden isteyemem su bile vermediler ama ahmetimden isterim bana bakarsa o bakar falan arkadaşlar nişanlıma bize bakarsın paran artarsa verirsin dedim yada benden kisma kendi harçlığından verebilirsin dedim birazcık tartıştık. Ama eltim neler neler yapıyor ona iyi diyorlar biz enayi miyiz yahu? Kime nasıl davranacağım?