0 oy
2,611 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Arkadaşlar haziran da düğünüm olacak tarih aldık ♥️ araniza yeni katıldım. Ben nişanliyim. eltim 10 yıllık evli 2 çocuğu var beni sürekli arar ahmet le benim aram cok iyidir biz birlikte hastaneye falan giderdik ablasindan iyi tanırım ben ahmeti falan derdi aa öyle mi ne güzel abla derdim. Ben pantolon giyerim kocam karismaz ahmet karsiir yenge git çıkar şunu diye dedi güldü yengesisinn abla normal yani namususunuz sonuçta dedim. Sonra duruma resim koyarım oda kocamla kahve keyfim diye nispet olarak durum paylaşırdı sonra tatile gittiler memlekete ailecek. Beni aradı gece 11 de ahmet nerde senin haberin vardır dedi (uyuyordu). Abla uyuyor dedim aaa öylemiymiş ben bilmem dedi evde değil mi dedim yooo dedi. Sonra nişanlımı aradım evde uyuyor bana cok kızdı güvenmiyor musun diye. Eltime de abla yaptığın çok ayıp dedim ay kiz ben sana şaka yaptım dedi. Sonra ahmet sinopta tek gezmez kızlarla gezer dedi güldü yok abla ben ona güveniyorum vs dedim nişanlıma anlattım aşkım kafanda kurma yengem işte cevap verme bile geç dedi. Sonra beni kıskanmış bana yapmadınız ona herşeyi yaptınız diye kaynanam da kziim ben sana yaptığımın onda birini yapamadım ki ona kıskanma deyince kaynanamı dövmeye kalkmış sen kime ksikanc diyorsun diye. Gorumcem araya girince gorumcemi dövmüş. Bana geldi sen ahmeti benden kıskanıyorsun ama o benim kardesim gibi dedi allah seni bildigi gibi yapsın ya hic utanmıyor musun bunu soylerken Terbiyesiz dedimm 30 yaşında kadınsın 10 yıllık evlisin 2 çocuğun var edepsiz dedim benimle muhattap olma deyip engelledim. .şimdide ben zayifim diye oda zayıflamış baya iri bir hanımefendiydi liseyi bitirmiş. Güvenlik olucam onun gibi calısıcam demiş. O evlenip çocuk yaptığında bende 3.yu dogurucam demis. Neyse kaynanamlar bunla barıştı çok sasirdim ve kaynanam gelip demesin mi oda iyidir bi ara sorunlar oldu tabi ama kimseyi ayırt etmem ben diye. Siz bilirsiniz anne dedim. Eltime çocuklarla şişe göndermiş anneniz su koysun içme suyu bitmiş diye eltim burası bakkal mi gidin bakkaldan alın demiş buna rağmen herkes eltime iyi diyor... nişanlım da ben kendi çocuğuma ne alırsam yeğenlerime de alirim dedi çocuklar babasından değil nisanlimdan istiyorlar herşeyi. Artık almam diyor anlaştık. Şimdide ben hergun annemi yemeğe çağırırım babam işte olduğu zaman diyor. Anneme her ay 200 tl harçlık veririm diyor. Kayinpederim ölmedi daha 60 yaşındalar. Emekli kayinpederim ve kirada değiller. Kaynanam da ben yukardakinden isteyemem su bile vermediler ama ahmetimden isterim bana bakarsa o bakar falan arkadaşlar nişanlıma bize bakarsın paran artarsa verirsin dedim yada benden kisma kendi harçlığından verebilirsin dedim birazcık tartıştık. Ama eltim neler neler yapıyor ona iyi diyorlar biz enayi miyiz yahu? Kime nasıl davranacağım?

51 Cevaplar

+19 oy
tarafından
Okurken dehşete kapildim. Canim intihar etmenin daha acısız yöntemleride var illa bu nişanlınla evlenmek zorunda değilsin yani (ironi) cunku bu adamla evlenmen intihar gibi birsey. Yenge ahlaksiz ve herkesin gozune sokuyor  demekki nişanlindan o cesareti aliyor anlamadim ben. Bu normal bir elti kiskancligi degil. Sanki senin nisanlinla aralarinda baska bir bag var
(3,823 puan) tarafından
Aynen valla nasıl bir zihniyet anlamıyorum
(471 puan) tarafından
Arkadaşların dediği tamamen doğru bu iş te bi bit yenigi var kesin aralarinda bisey var ramazanda günaha girmek istemem ama anlattiklarina gore oyle
... bence yol yakınken vazgeç sen o adamla evlenirsen eltin her gün ahmet der ahmet demez gerçi ahmetim der cunku bu kadin zivanadan cıkmış hepsi bir olup seni döverler bile...adını boşanmışa çıkarma vazgeç bu karni geniş aileden
(14,170 puan) tarafından
Ay tövbe Estağfurullah siz neler anlatiyorsunuz gerçekten şok oldum yaa biz duymaya tahammül edemiyoruz o insanlar yaşıyor bunları
tarafından
Yaşıyorlar ama onlar için çok normal
(471 puan) tarafından
Aklı olan yaşamasın cnm bi insan basta kişiliğini belli eder boyle....
-Reklam-
+8 oy
(8,264 puan) tarafından
Böylesi değişmez bacım yol yakınken dönmek en mantıklısı 
+1 oy
(163 puan) tarafından
Ben bu olayı bire Bir yaşadım kuran kitap çarpsın. Ama yüzüğü atmak yerine essek gibi evlendim üç yıl oldu evleneli başıma gelmeyen kalmadı şiddet küfür vs. Bu yaz annemlere memlekete gideceğim ve boşanacam. Sen yol yakınken ailene anlat durumu ve ayrıl. Seviyorum deme inan bende seviyordum ayrılmak geçmedi aklımdan ama şimdi köpek gibi pişmanım
(1,665 puan) tarafından
Çaresiz.08 soru sormuşsun uzun uzun yazmişsın ciddimisinnur  da yorum yazmış kendi tecrübesine göre  ne şimdi bu anlaşılan siz söz geçiremiyorsunuz diye laf söylemeler...Madem söz geciriyosun niye dert yaniyosun dinlet  lafını bak keyfinee.. hem sen senin için zaman ayırıp yorum yazan birine böyle laf söylediğine göre hakkından gelirsin eltinin de kaynaninda
(4 puan) tarafından
Ben kötü bir cümle yada hakaret ettiğimi hatırlamıyorum. Arkadaş şimdi öyle der evlenince demez diyince siz eşinize laf geçiremiyorsunuz sanırım dedim? Sizin karın ağrınız nedir çözemedim tabiki  yada olaya cümleye nereden baktığınızı anlayamadım..
tarafından
Yorumunu gördüm bayanın ama cevap vermek istemedim demek istediklerimi demissiniz teşekkürler
(471 puan) tarafından
1502hanessan helal olsun ne güzel laf soktun bacım hem burda derdini anlatyo hem akıl verenlere laf sokuyo bırakın madem kendi aklını kullansın pisman olcak ilerde burda postunuda okuruz merak etmeyin;)
(163 puan) tarafından
Aklın varsa evlenme. Tecrübe konuşuyor inan bana evlenince kafanı duvar a vuracaksın. Bende geçtim. Bu yoldan eltim ben nişanlandı ğım ertesi günü başladı bunların bin katını yapmaya. Eşim o zaman yengesini rezil etti nişanlımla doğru konuş vs. Bende dedim ki kendi kendime ya nişanlım arkamda hep beni savunuyor. Ama şimdi bakıyorum iyi *** yedim diyorum.  Yapma bacım yapma . Hayatını mafetme lütfen
+1 oy
(4,959 puan) tarafından
Ah canım böyleleri el üstünde tutulur.. ama kaynanan olgun bir kadın ona kötü dese sana dedikodusunu yapmış olur sana öyle demek istemez ki sende soğuma aile bağları ayakta kalsın diye.. sonuçta nisanslisin şuan aileye girene kadar atıp tutmaz ama o kadında içinde yaşar herşeyi.. benim elimde çok kiskancti kaynanam çok uyardı beni sakın yanlış anlama onun huyu o boşver diye.. hep derdi birbirinize gidip gelin kızım diye ama eltim bana asla belli etmedi ben bunları duyunca hep mesafeli soğuk olduğu kadar sıcak davrandım .. şuan oda anladı bazi şeyleri kıskanması gitti iyiyiz yaptıklarından yollar falan.. sen daha nisanslisin ve eltin çok fena sana soyliyim asla barışma ..eşin e çok da karışma görme bir süre olanları çünkü erkekler laf ettirmiyo pek ailelerine kazık yemeden.. sen asla muhatap olma samimi olma sana baştan kötülük etmiş aranız bozulsun diye bu hiç iyi değil. Ben olsam rezil ederdim onu valla hiç normal değil seni aşırı kiskanmis bu hiç iyi degl
(4 puan) tarafından
Aradığım yorum. Teşekkürler canım nişanlım da konuşmuyor eltimle sen esrayla ne biçim konuşuyorsun terbiyesiz dedi ikimizde engelledik bakalım ne olacak
(471 puan) tarafından
Çok haklısın cnm yengesi dahi olsa kazık yemeden laf ettirmezler
(4,959 puan) tarafından
Nişanlıni sına canım huyunu suyunu iyi tart gerekirse al karşına konuş evlilik cidden çok ciddi bir iş ..
+1 oy
tarafından
Bu biraz benim yaptığım ve yaşadığım evliliğe o kadar benziyor ki canım. Tek farkı seninkiler dobra dobra kiskandiginida fesatliginida açıkça dile getirmişler. Benimde eltim var kocamla surekli konuşurlardı beni aramaz kocamı arar konuşurdu uzun uzun. Kaynimda bise demezdi. Bende artık killaniyordum bunların aralarında bise var diye haklı olarak. Sonra aldım eşimi karşıma anlattım bana hak verdi sonunda bida da öyle arayamadı kocamı. Benim eltimde aynı 2 çocuğu var iri yarı oda. Valla sana demek istediğim su ki; Eğer şimdi ki aklım olsa hiç evlenmezdim. Çünkü evlenince daha çok artıyor bu sorunlar 
+1 oy
(759 puan) tarafından
Okurken çok şaşırdım sanki eltin olacak kadın aranızı bozmaya çalışıyor acaba aralarında bişey mi var diye düşündüm
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Bence evliligi yapma sonu ayrilik olur benim yorumum bu hep kafani takicaksin hic mutlu olmuycaksin gib igeldi hic iyi aeyelr degil bunlar şok oldum bence yol yakinken vazgec
0 oy
(876 puan) tarafından
Kısadan ayrıl yoksa çok üzülürsün herşey senin üstüne kalacak belli gitsinler başka köle bulsunlar kendilerine
0 oy
(1,517 puan) tarafından
At nişanı at at at 
0 oy
(4,895 puan) tarafından
Şaşırdım ya normal değil bence. 

Eşim en küçükleri olmasına rağmen çekinirler eltilerim. O nasıl bi muhabbet aralarında ki. Nişanlinda normal değil bence. Sen daha çok çekersin belli ki dipdibe olacaksın 
(4 puan) tarafından
Yok canım nişanlım hiç taviz vermez eltime direk bağırır en son kavga ettiğim de nişanlım yukarıya cıktı esraya bir daha mesaj atmiyorsun sen benim mutsuzlugumumu istiyorsun sen fesatsin dedi neler neler... şimdi kaynanamlara gidiyorum eltim orda nasıl bana yanaşmaya çalışıyor konuşmaya ama yüzüne bakmıyorum..
(4,895 puan) tarafından
Yani baştan çizgini koruyabilirsen iyi devamı da gelir umarım
0 oy
(42 puan) tarafından
Mesafe  her zaman çookk iyi bende nişanlıyken çok şey yaşadım arama görümcelerim olsun eltim olsun kaynanam olsun hepsiyle arama mesafe koydum kafam rahat onlardan uzak oturuyorum hiç umurumda değiller eşimle gidersem giderim gitmezsem tek gitmem asla oraya benim de eşimle eltim in arası iyiydi 10 yıldır evli eltim 2 çocuğu var benim eşimle ilk zamanlar hep şakalaşırdı aynı anlattığın gibi Bi gün eşime dedim ki sen evlisin artık evli gibi davran arana mesafe koy dedim ben onun abisiyle sadece nasılsın iyimisin derim o kadar başka da bir şey konuşmadım labali olmadım eşim de sağolsun beni dinledi arasına mesafe koydu eltimle

Eltim de çok kıskanç biz hep eşimle gezeriz o da eşine söyler biz de gezelim diye ama kayınçım pek gezdirmez eltimi

2 ay önce düşük yaptım düşük yaptığım ay eltim hamileyim dedi şaşırdım çünkü asla yapmam ben çocuk 2 tane yeter başka istemiyorum zaten doktor kontrolüyle oluypr çocuğum falan diyordu Allah vermiş sağ salim kucağına alsın

Mesafe koy sen de arana 
(4 puan) tarafından
Aynı durumda bende canım nişanlımla atıştım şimdi eltimle konusmuyor bile mrb mrb. Aile binası canım. Mesafeli olurum.yine eltimin hiç yüzüne bakmıyorum ztaen
(42 puan) tarafından
Aile binasıysa  evlenince orda oturmayı kabul etme derim ben de nişanlıyken eşim aile apartmanında oturmak istedi ben kabul etmedim kirada oturuyorum şuan ama inan kafam çok rahat
(4 puan) tarafından
O ev benim istediğim gibi dizayn edildi hep ablacım o yüzden sırf o kadın orada diye ben kira vs neden sıkıntıya gireyim ki ? Istanbildayiz en düşük kira buralarda 1000 tl çocuk vs olduğunu da varsayarsak geçim zor olur diye düşünüyorum. Eltimle nisanlimda bende konuşmuyoruz engelli
0 oy
tarafından
O eltiyle allah sana sabır versin canım benim ne diyim ne kadar uzak durdun o kadar iyi
0 oy
(156,316 puan) tarafından
aklin varsa yol yakinken vazgec sonu iyi degil
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Yol yakinken dön cnm başını taslara vurup bide gunhasiz çocuklarda araya katmamak icin
0 oy
(29,712 puan) tarafından

Ahmetcigine söyleyeceksin hayatınızı onlardan uzakta bir yere kuracaksınız yol yakınken niyetini söyle 

O kadında ne biçim insan be bu kadarda olmaz yani.

0 oy
tarafından
Yazdiklarinz dogruysa itici bir tip su yenge ..
0 oy
tarafından
Sen yol yakınken kaç 
0 oy
(920 puan) tarafından
Ooo nisanliyken boyeleyse evliyken duusenmiyorumnkuzum kimseye ezdirme kendini saygini hep koru ama allta da kalma 
(4 puan) tarafından
Yok canım nişanlım hiç taviz vermez eltime direk bağırır en son kavga ettiğim de nişanlım yukarıya cıktı esraya bir daha mesaj atmiyorsun sen benim mutsuzlugumumu istiyorsun sen fesatsin dedi neler neler... şimdi kaynanamlara gidiyorum eltim orda nasıl bana yanaşmaya çalışıyor konuşmaya ama yüzüne bakmıyorum..
(88 puan) tarafından
Nisanliyken ki kendimi goruyorm yorumlarinizda.benim esimde herkese karşı beni savunur hepsini karsisina alirdi nisanliyken. Evlendik 1 ay sonra hepsi bir ben tek kaldım.  Simdi onların sozunden cikmiyor toz kondurmuyor ve asla hatirlamiyor yapilanlari. Evleneli daha 10 ay oldu 9 aylik hamileyim ve bosanma esigindeyiz tek sebebi ailesi.  9 aylik halimle bile beni tek birakip onlarda kaliyor. Sonun iyi degl ama ne kadar soylesekte anlamazsn çünkü nisanliyken bende anlamadım.. Allah simdiden yardmcn olsn hayatın çöp olacak...
0 oy
(3,703 puan) tarafından
Valla eltinden hiç hoşlanmadım otur iyi bi düşün ilerde esin olacak o adam seni seviyor mu sana değer veriyor mu yarın bir gün kaynnanla Bi tartışma olsa annesini mi tutar yoksa ortayı mi bulur ne biliyim haksız dahi olsalar onları mı savunur şimdiden sonunu Bi düşün ona göre karar ver ha yok bunların hiçbiri olmaz dersen mümkünse evin çok uzak olsun 
0 oy
(55 puan) tarafından
Canm degismez evlenince duzelir diyip basini yakma canm yol yakinken dön canm oda ailesiýle ne yapiyosa yapsn. Şunu hicbir zaman unutma canm sadece eşjnle degl ailesiylede evleniyosn hayatinin her köşesinde 1 gün yoklarsa 2. Gün mutlaka varlar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 742 göst.
0 oy
2 cevap 340 göst.
9 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Semos (408 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 175 göst.
3 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aytug (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 488 göst.

Kategoriler