0 oy
1,275 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
tarafından kapalı

image

arkadaşlar sahurda hiçbir şey yoktu. Sabah bi uyandım sol elim böyle sağ elimde de çok az var. Doktora gittim doğru düzgün bi şey söylemedi. 13 haftalık hamileyim balık yağı kullanıyorum 1 haftadır belki o yapmıştır dedi. Net bi şey söylemedi 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevaplar

0 oy
(4,402 puan) tarafından
Cildiye doktoruna mı göründü krem falan yok muydu vereceği 
(27 puan) tarafından
Yok kendi kadın doğum doktoruma gittim hamilelikle alakası var mı diye. O da başka bi yere yönlendirmedi zaten. Belki balık yağı reaksiyon göstermiştir dedi. Ama ben normalde de balık yiyorum zaten
(27 puan) tarafından
Sıkı sıkı yıkayınca rengi soluyo zaten. Birkaç yıkamaya çıkacakmış gibi.
(4,402 puan) tarafından
Bence cildiye doktoruna görün canım ilerde iz kalmasın
-Reklam-
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Allah Allah enteresan. Sanki havuç rendelersin de rengi çıkar ya öyle olmuş gibi
(27 puan) tarafından
Hiçbir şey yapmadm havuca dokunmuyorm bile kaç gündür. Netten bakıyorum tıbbi açıklamasında turunçgil fazla tüketimi felan diyo. Ama günlerdir portakal vs. Yiyemiyorum zaten. Dini açıdan da birçok şey diyen var ama kendimi korkutmamak için inanmamaya çalışıyorum
(8,028 puan) tarafından
Yok canım ya dine bağlamamak lazım eğer ki ayette hadislerde böyle bir şey geçmiyorsa tabi
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Benimde ayak parmağımda olmuştu üstelik kına gibi kokuyordu herkes farklı birşey söyledi melekler ziyaret etmiş diyen cinler gelmiş diyen rüyanda bir yere ugramissin diyen vs. :) galiba bir mantar türü zararsız birkaç güne tamamen geçiyor 
(27 puan) tarafından
Psikolojik mi bilmiyorum ama gerçekten kına gibi kokuyo
(2,039 puan) tarafından
Bende çok şaşırmıştım canım ama arastirinca deriyle alakalı bir mantar türü çıktı bekleyin birkaç güne geçecek yazıyordu çok inandırıcı gelmedi ama başka birşey olmadığı içinde doktora gitmedim gerçekten de birkaç gün içinde azalarak kayboldu
(27 puan) tarafından
Rengi soluyo zaten yıkadıkça
0 oy
(635 puan) tarafından
Ay bunun dini ve tıbbi açıdan söylentileri var canım. 

Dini yönden uykudayken ruh bedenden ayrılırmış. Cin düğününe katıldıysa ellerini kınalarmış. Ve aniden uyanınca ruh bedene hemen döndüğü için kınalı olurmuş ellerin. Dini yönden çokta açıklayıcı değil yani :) 

Tıbbi yönden de bi mantar gibi bişi. Eller çok temizlenmediyse olabilir. 

Umarım kötü bişi çıkmaz. 
(27 puan) tarafından
El bu en çok suyla temas eden bölge. Mutfakta sürekli suda, abdest alıyoruz yıkanıyor. Bilmiyorum ya sabah çok korktum o panikle ağladım hatta ama şu an biraz daha rahatım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 2,101 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Bsra324 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 742 göst.
9 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemianne07 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
4 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Edanurkpln (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 226 göst.
31 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,598 soru

12,152,467 cevap

36,573 kullanıcı

...