+1 oy
643 göst.
Diğer kategorisinde (5,052 puan) tarafından

image

Kızlar hepiniz biliyorsunuz kovidden dolayı yoğun bakım da astım hastası diye ciğerlerine vurmuş kovid zatüreye çevirmiş kendi solunumu hâlâ yok geçen çarşambadan beri hastanede 3 4 gün oldu yoğun bakıma gireli kafam o kadar karışık ki hatırlamıyorum gününü verilen ilaclara tepki vermiyormuş annemler karantinada değil ben karantinadayım annem arıyor beni öyle haberim oluyor doktor hergün 12 1 gibi arıyor bu gün işte ilaclara tepki vermediğini hâlâ kendi solunumu olmadığını üstüne bir de kızlar takılan makinede ki solunumu da alamıyor dün çok az bir şey onu aldığını söylemişti doktor bilmiyoruz ne olacak böyle ablam gelecek ki mi eve kafayı yemek üzereyim o benim her şeyim pozisyon değişikliği yapacaklarmış annem yarın gidip görecek kameradan işte aynı babamda yaşadığımız acıları yaşıyoruz annem de perişan ablam anneme hep derdi senden öncede ben öleyim anne diye babamın yanına ben gideceğim diye annemin yanına da gidemiyorum bu acı çok başka diyor evlat acısı babanın acısından dâhâ ağır diyor ..  

Ne olur duâlarınıza ablamı da katın adı ceylan temmuz da 29 yaşına girecek doğum günün de benden harry potter konseptli pasta istemişti yeter ki ablam çıksın benim ablam çocuk ruhlu ama görseniz o kadar güzel yüreği vardı ki burada bilenler bilir oğlumun her şeyini yaptı hiç bir şeyimi kursağım da bırakmadı okuyabilirseniz şu mübarek günlerde kuranın kalbi olan yasini şifa için okurmusunuz Rabbim okuyandan da okumayandan da Allah razı olsun

15 Cevaplar

+3 oy
(25,224 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Allahım yarabbim şifa ver inşallah çok kötü bir durum. İşte burda sorumsuzca gezip tozan bişey olmaz diyen herkese ibret olsun... Allahım size kavuştursun inşallah 
(5,052 puan) tarafından
Amin kuzum amin inşALLAH anlamıyorlar kuzum yaşayan bilir Rabbim düşmanıma da yaşatmasın hâlâ da maskesizler suçu olmayan onca insan o yoğun bakım da yatıyor ablam olduğu yerde bir sürü insan var içlerinde en ağırı da ablamış doktorlar ne yapsın ellerinden geleni yapıyor onlarında aileleri var çocukları var onlarda onlardan uzak duruyor bu virüsün şakası yok sevdiklerinden ömür boyu uzak kalmak istemeyenler virüs bitene kadar mesafe koymalı görüntülü telefonlar araya özlem girsin kara toprak girmesinden dâhâ iyi
(2,323 puan) tarafından
Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşaAllah canım :((
(25,224 puan) tarafından
Allah sabır versin canım size de eminim çok zordur. Yaşamayan bilemez elbet ama bir insanın acısını derinden hissetmek asıl insanlıktır. Bunu anlamadıkları için malesef sorumsuzluk diz boyu. Allah kimseye yaşatmasın yinede
(2,323 puan) tarafından
Hala korona diye bişey yok diyen cahiller var bide.. Sanki keyfinden ölüyor o kadar insan.. Allah sonumuzu hayır etsin inşaAllah :(
(25,224 puan) tarafından
Onlara insan bile demiyorum ben
-Reklam-
0 oy
(28,783 puan) tarafından

Rabbim acil şifalar versin insAllah :((((( kaç yaşında ablan

(5,052 puan) tarafından
29 yaşına girecek temmuz da
(28,783 puan) tarafından
Ya :((((( Rabbim acil şifalar versin
(5,052 puan) tarafından
Amin canım inşALLAH
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda şifanı versin ins kuzum 
(5,052 puan) tarafından
Amin kuzum inşALLAH
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Rabbim bir an önce şifasını versin inşallah:((
(5,052 puan) tarafından
Amin kuzum inşALLAH
0 oy
(122,499 puan) tarafından
allah  safi ismi hurmetine sifa versin
(5,052 puan) tarafından
Amin sevdoşum amin
0 oy
(15,306 puan) tarafından
Rabbim şifasini versin canim. O kadar zorki bu durum. Benimde amcam yogun bakımda her telefon calmasinda içim cız ediyor. Rabbim tum hastalarla birlikte ablana da acil şifalar versin
(5,052 puan) tarafından
Amin kuzum hem de nasıl her telefonda insanın ödü kopuyor
0 oy
(1,673 puan) tarafından
Allah acil sifalar versin canm
(5,052 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Allhim şifa versin canım ins  solunumu düzelir evinize doner
(5,052 puan) tarafından
Amin kuzum amin inşALLAH tek istediğimiz o
0 oy
(477 puan) tarafından
Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin  annesini babasını kaybeden  herkes anne baba acısı unutuluyomus ama kardeş acısı unutulmuyomus diyolar rabbim ne annene evlat acısı yaşatsın nede sana kardeş acısı Rabbim iyileşip yanınıza gelmesini nasip etsin insaAllah korktugunuza ugratmasin zor durum cok zor 
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin kuzum benim akşam namazdan sonra dua edicem ablan için sağ salim size kavuşsun inşallah 
0 oy
tarafından
Okurken agladım Rabbım sizlere bagıslasın su mubarek gunlerın yuzu suyu hürmetine sifa versin Rabbım ablana ınsallah canım 
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Allahim okurken agladim benimle yasitmis Allah onu size bağışlasın inşallah.  Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine acil şifa nasip etsin.  Kalbinin ne kadar acidigini tahmin edebiliyorum Rabbim yardimciniz olsun :'(

0 oy
(5,727 puan) tarafından
Kuzum Rabb'im şifa versin ablacigina.. iyileşir en kısa zamanda :(( yarın okusam yasin olur mu
(5,052 puan) tarafından
Olur kuzum olmaz mı Allah razı olsun senden
(5,727 puan) tarafından
Birazdan okuycam cuma saati okurum dedim kuzum yazcaktm sana smdi
0 oy
tarafından
Ah yarabbi derdi veren sensin dermanca sendedir inşallah derman verir şifa verir ablana yüce mevlâ çok üzüldüm "(
(5,052 puan) tarafından
Amin kuzum amin inşALLAH

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 496 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Baldananne (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 2,198 göst.
4 Temmuz 2021 Aile kategorisinde kubraugur (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 770 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu